Отговори
# 165
Здравейте и от мен! Аз още не съм усетила бебо newsm78! Има ли други с първо бебче,които не са го усетили!  bouquet
С Калоян го усетих в 20 г.с. за първи път, и то само като докосване отвътре. Ритниците започнаха доста по-късно Peace

# 166
Здравейте и от мен! Аз още не съм усетила бебо newsm78! Има ли други с първо бебче,които не са го усетили!  bouquet

Не се притеснявай. На мен док ми ка3а, че се усеща около 20 г.с.. При първата и сегашната бременност усетих 3а първи път движенията около средата на бременноста. Т.е. 20 г.с.

# 167
Здравейте всички, за кръвната група, поне колкото разбрах за доки аз съм А+, която мисля че е няколко вида, смисъл нормалната и най-разспространената, моята която е много рядка смисъл различава се само по това че трябва да се прилива отрицателен Rh. Вие които сте  с А+ и доки не ви е казал нищо и на карточето не е упоменато изрично допълнение, сте си с нормалната А+, така мисля аз newsm78
За изследванията кръв и урина доки ми пусна за втори път.
И да ви се похваля днес както си пътувам за работа в тролея и изведнъж направо подскочих  Shocked, такива ритници ми раздаде това малкото бебче, че чак се стреснах, до сега съм го усещала, но по-слабо, а днес направо ме изненада, няма нищо общо с преди, направо си умрях от кеф!  newsm44
Утре сутринта ще си взимам резултатите от БХС и се моля всичко да е наред  Praynig
ЛЕк и топъл ден на всички Simple Smile

# 168
Здравейте и от мен.

В сабота бяхме на док и всичко е ок. Този път не се видя пола, явно сме срамежливи.

Един въпрос към пловдивските мами, къде ще си правите ФМ? на мен док ми препоръча във ВМИ на пещерско Корсимов или Малинова.
Струвало ~ 70лв-  4д и правили и диск.

Reiana  и аз още не съм осетила бебо и на мен ми първо. знам че бебо се усеща към 20 гс, но нямам търпение Вече и като  ви чета как се радвате на ритничета. 

Относно кг аз съм качила само 4 кг от началото, а имам чувството  че са повече.

Относно изседванията правих в началото  на третия месец, и доколкото  знам се правят по веднъж на всяко тримесечие.

# 169
Здравейте, момичета!
На тези, които още не са усетили ритничета мога да кажа само малко повече търпение Simple Smile. Аз например мога да кандидатствам за най-късно усетила бебето във форума, тъй като ритничета усетих преди един-два дена, а вече съм в 17 седмица и това ми е втора бременност Thinking
А по повод на хемоглобина, за който обсъждахте преди няколко дни искам да ви кажа да не се вълнувате излишно. На мен ми се наложи една седмица престой в болница понеже ми беше паднал на 85. Там бях на с-ми, инжекции и хапчета на той ми се вдигна на 120 чак около месец след като ме изписаха. Сега посещавам редовно хематолог и той ми обясни, че колкото повече расте бебето, толкова повече се увеличава недостига на желязо. Важно е да не пада под 100, а това се поддържа с хапчета.
Извинявам се за дългия пост, лек и усмихнат ден на всички!  Simple Smile

# 170
И още нещо исках да споделя. С 2 кг. съм отгоре от началото на бремеността, но за това пък вече се чувствам доста обла и тромава.

# 171
  • Варна
Awake Честит рожден ден на порастналата ти щерка! Да е жива и здрава и само повод за гордост да имаш около нея!

ritka - Нали си говорихме скоро за Mag England Princess как нямала 5-точков колан. Е, днес във варненския "Штъркел" видях точно такава с 5-точков колан. Явно новите модели ги правят вече така. Много ми допадна моделът с четирите единични гуми, имат супер амортисьори. Количката тежи 10кг, сенникът може да се приспособява в летен вариант, предлагат и мрежичка-комарник даже. И наистина е много просторна отвътре. Почти всичко се сваля и може да се пере  Така че засега това е моят избор  Peace

# 172
Много ви благодаря за успокоението относно ритничетата!  bouquet Имам и още 2 въпросчета-знаете ле колко струва 3д-то , а и отново взе да ми се пишка много често-това нормално ли е или нещо съм настинала! smile3525

# 173
Здравейте и от мен.

В сабота бяхме на док и всичко е ок. Този път не се видя пола, явно сме срамежливи.

Един въпрос към пловдивските мами, къде ще си правите ФМ? на мен док ми препоръча във ВМИ на пещерско Корсимов или Малинова.
Струвало ~ 70лв-  4д и правили и диск.

Reiana  и аз още не съм осетила бебо и на мен ми първо. знам че бебо се усеща към 20 гс, но нямам търпение Вече и като  ви чета как се радвате на ритничета. 
Относно кг аз съм качила само 4 кг от началото, а имам чувството  че са повече.
Относно изседванията правих в началото  на третия месец, и доколкото  знам се правят по веднъж на всяко тримесечие.

Desita 79, аз в сряда отивам на ФМ в София при доц. Томова. Препоръчаха ми я във ВМИ, когато ходих да си правя БХС. Прегледът е пак 70 лв. и също прави запис. Относно ритничетата не се притеснявай и аз знам, че при първа бременност се усещат по-късно. А за изследванията наистина трябва да питам гинеколога, защо не ми ги пуска. Laughing

# 174
Ясмина и аз на тази съм се спряла от известно време, и съм чела доста добри отзиви на мами които я имат и са я ползвали, мисля че тази ще е и нашата количка, пък и като цена е доста добре Simple Smile
reiana нормално е, бебето притиска пикочния мехур и затова пишкаш много често.
Awake  да ти е жива и здрава дъшеричката!  bouquet

# 175
Здравейте, момичета!   bouquet
От няколко дни не съм писала, а вие вече сте запълнили цяла тема, браво!
При мен всичко е наред, в петък съм на преглед. Малкото ме рита понякога много рядко, друг път пък не се спира... Дивее си и ме радва baby_neutral  Joy

awake, честит рожден ден на твоята принцеска!

# 176
reiana какво настинала бе мила-аз пикам през няма и 5 мин #2gunfire,а сега бебо така ме срита някъде долу,че едвам стигнах до тоалетната.абе почна се-така ще е ... Joy

# 177
 reiana ,и аз за около месец бях разредила ходенето до тоалетна ,сега се започна на ново.през ноща ставам задължително по два пъти.

# 178
Ясминче, страхотно инфо, мерси  Hug

Момичета, на нас ни протече тавана на апартамента жестоко и някак си нямам настроение за писане, мисълта все ми е там  Sad

# 179
Аз си мислех , че само аз имам проблем с ходенето до тоалетна Sad.Знам че е нормално да се ходи често, но ми се вижда прекалено.И ме боли.Сега пия антибиотик, защото според докторката имам цистит, което пък било често срещано при бременните.За съжаление не мога да се похваля с подобрение.Имам хапчета за още няколко дни и ще видим после.

Общи условия

Активация на акаунт