Отговори
# 150
А по повод на кръвните групи се сетих нещо, за което много се смях.
Изследвала съм я миналата година /AB+/ един път в частна лаборатория, втори път ми се наложи в болница, та е сигурно.
Сега като се записвах за ЖК, нося резултата от лабораторията, акушерката ми казва "Ами не знам за кръвната група, дали докторът няма да иска да се изследва в нашата болница Rolling Eyes"
Може би за пет-шест месеца се е сменила ли? Laughing

# 151
  • в илюзия
Добро утро. Hug
Май всички ги имаме тия болки ниско долу в корема. И аз съм същата , но пия папаверин и магнерич. Обаче не ми помага.  SadИ сега мисля да се хвана и да отида при АГ-то и да видим какво става. Плюс това си мисля , че вече от дълго време пия папаверина , а пък май не бива.
Иначе и тук вали един хубав сняг.Дано не е студено на вън. Nature Snowman
За цигарите = аз не мога да ги откажа. Срам ме е и понякога се мразя , но просто не мога.  Embarassed Embarassed Embarassed Ограничила съм ги до 5-6 и всяка седмица намалявам с по една

# 152
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Не съм се включвала скоро защото компа ми се скапа. Днес бях на преглед. Вдигнала съм само 1,2 от последния месец. Бебето е дълго 20 см. и тежи 250 гр. Разгледахме го от всички страни и видяхме органите - всичко е наред, включително и плацентата. Докторката каза, че бебето върви здраво. Взеха ми кръв за пълна кръвна картина и урина. Дано всичко да е наред. Не можахме да видим пола обаче Wink

# 153
Здравейте момичета, днес дъщеря ми става на 8, а аз освен че съм много щастлива така съм се разнежила...май хормоните не прощават на никой. Постоянно си припомням моменти от раждането - абе беше си супер изживяване, макар и доста дъъъъълго Joy
Утре ще мерим бебето и на следващия ден съм на БХС.
Искам да попитам doly_dog понеже ходим при една и съща лекарка когато мерихте бебо за БХС на коремен или вагинален ехограф ? Понеже искам да взема с мен дъщеря ми, че много напира милата, ама не знам гледката от вагинален ехограф дали е добра за нея на този етап.

И аз съм А положителна, мислех си че е много масова, т. е. в никакъв случай рядка. newsm78

Лек снежен ден на всички  Grinning

# 154
в консултацията ме питаха каква кръвна група съм.и ми казаха ,че ако съм положителна няма проблем,но ако съм отрицателна следват някакви допълнителни изследвания.
мириел най накрая се появи  Hug нашия град е с най слабо представяне.
да си призная след като не пуших изобщо близо два месеца,тази сутрин не издържах ,купих си цигари и изпуших една.от една седмица насам толкова много ми се пушеше ,че си мисля/може и смешно да звучи/ ,че тия контракции може да са и от това мъчително въздържание Rolling Eyes ще се опитам да не са повече от една две на ден.това е признах си.щом сега не мога да ги спра явно никога няма да мога Sad

# 155
Awake ,честит рожден ден на дъщеричката ти,да ти е жива и здрава Hug

# 156
  • София
Awake да ти е жива и здрава дъщеричката, пожелавам й само радости и да ви слуша много Simple Smile

Ами мен ме гледа на коремен, така и би трябвало, само ако нещо не може да се види хубаво тогава може да се наложи на вагинален, но не би трябвало. Според мен няма да имаш проблеми да вземеш дъщеря ти Simple Smile

# 157
  • София
Awake  ама много съвпадения Simple Smile При една и съща лекарка, едно е съща кръвна група, накрая живот и здраве да не се окажем на една дата да раждаме Simple Smile Поне може да си правим компания Simple Smile

# 158
Awake  ама много съвпадения Simple Smile При една и съща лекарка, едно е съща кръвна група, накрая живот и здраве да не се окажем на една дата да раждаме Simple Smile Поне може да си правим компания Simple Smile

Ами да възможно е, аз съм решила по-рано да раждам, ще види бебо на какво мнение е  Laughing
Мерси много за инфото, ще я взема дъщеря ми утре да и мине мерака.

# 159
 Здравейте на всички,
 Вчера нямах интернет, а вие доста сте изписали. Честито на всички мами, които вече си усещат бебоците.  baby_neutralЧувството наистина е невероятно, въпреки че аз не мога да определя кога ми се случи за първи път, защото дълго време си мислех, че са червата ми или някакви спазми на корема.
 Аз също получавам контракции и лекарят ми предписа Магнерот 3 по 1 таблетка. Контрак циите спряха и се чудя до кога трябва да го пия.
 В момента съм на вълна детски магазини и колички.  Все още на нищо не съм се спряла, но поне разбрах в кои магазини няма да ходя повече. Stop
 Понеже по-горе ставаше въпрос за кръвни изследвания, исках да ви попитам на вас колко пъти до сега гинекологът ви е пускал изследвания на кръв и урина?  На мен ми ги правиха само веднъж в началото на бременността, а една приятелка сподели, че на нея са и пускали през месец.  Има ли някакъв регламент или преценява лекарят?
         Пожелавам прекрасен ден на всички Joy и дано поне спре да вали, че с това мрачно време и тия бушуващи хормони в момента се чувствам като буре с барут! #2gunfire

# 160
awake честита ти рожденничка  ura newsm59.днес ми стана малко лошо,но може и кръвното да е,сега полежах и хапнах-по-добре е newsm03.благодаря за инфото относно кръвните групи,аз съм 0+,а мъжо незнаем,ще питам доки дали трябва да се знае и неговата.недди11 на мен ми взеха кръв веднъж в 8-мата седмица,пълни изследвания-и урина.а сега като ходя всеки месец на преглед ми иска урина на място и топи 1 лентичка с различни цветове квадратчета и си сравнява резултата-но явно при вас е различно.абе някой да се сеща какво беше точно рубиолата-май някакъв вид шарка newsm12.аз отивам да се  bath.до после.

# 161
hrisi-pisi къде ходиш на йога и водна гимнастика?
Момичета кажете според вас примърдвания точно над левия яйчник и над "венерения хълм" може ли да са ритничета че вече ту съм сигурна че е беб ту се съмнявам, ама всеки ден си ги усещам най-вече там , рядко по-нагоре ама пак отляво newsm78
Точно там се усещат първите ритничета.След няколко дни вече на различни места.

# 162
  • Канада, Монреал
Здравейте момичета Simple Smile
Ние ходихме на преглед мин. седмица. Имах малко притеснения дали всичко е ок, понеже ми се наложи да пия антибиотик.
Последният месец доста ми се насъбра и още си имам прблеми с тези болести, но дано всичко е ок с бебето и занапред, че доки ме понаплаши нещо, но да не ви занимавам с лоши неща.
Та хубавата новина е, че бебо е ок, видяхме му мозъчето, гръбначен стълб, сърчицето. Доки каза, че много се мърда и не може да му извади снимка. Разбрахме и пола: нашето съкровище е момченце.
Честито на всички за ритничетата и аз имам съмнения, че ме подритва все от лявата страна, но ще чакам по-сериозен шут, да се похваля.

# 163
Здравейте и от мен! Аз още не съм усетила бебо newsm78! Има ли други с първо бебче,които не са го усетили!  bouquet

# 164
Здравейте на всички,
 Вчера нямах интернет, а вие доста сте изписали. Честито на всички мами, които вече си усещат бебоците.  baby_neutralЧувството наистина е невероятно, въпреки че аз не мога да определя кога ми се случи за първи път, защото дълго време си мислех, че са червата ми или някакви спазми на корема.
 Аз също получавам контракции и лекарят ми предписа Магнерот 3 по 1 таблетка. Контрак циите спряха и се чудя до кога трябва да го пия.
 В момента съм на вълна детски магазини и колички.  Все още на нищо не съм се спряла, но поне разбрах в кои магазини няма да ходя повече. Stop
 Понеже по-горе ставаше въпрос за кръвни изследвания, исках да ви попитам на вас колко пъти до сега гинекологът ви е пускал изследвания на кръв и урина?  На мен ми ги правиха само веднъж в началото на бременността, а една приятелка сподели, че на нея са и пускали през месец.  Има ли някакъв регламент или преценява лекарят?
         Пожелавам прекрасен ден на всички Joy и дано поне спре да вали, че с това мрачно време и тия бушуващи хормони в момента се чувствам като буре с барут! #2gunfire
На мен вече 2 пъти ми правиха изследвания-в 11 г.с. и в 17 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт