Отговори
# 225
  • варна
На мен не ми направиха дискче,а много исках Sad
Беба ме рита точно 2 пръста под пъпа,вдясно.
А за адаптираното мляко-ако мислите да кърмите,по-добре не купувайте.Почти всяка мама се чуди дали бебо се храни достатъчно,и ако мислиш,че не -ще се изкушиш да дадеш АМ,и постепенно ще спрете с кърменето.Поне аз така си мисля

# 226
asja ,при мен ритниците са също на 3,4 пръста под пъпа и засега са само от ляво.При мен ритници е силно казано, а е  все едно потрепва  мускул.
аз диск все още нямам ,но док при,който си ходя на частно ми каза да си донеса един да ми прехвърли всички прегледи досега.а те са пет-нали съм си любопитна.

# 227
Криси, аз също усещам в коремчето много често нещо като потрепване на мускул, но все още се чудя това ли моето сладко бебче или не. Все още не съм сигурна и с нетърпение очаквам момента, когато няма да има съменение.

# 228
Добро утро и от мен!
То вече към обяд отива Laughing

аз не знам много за ФМ,  но мисля, че Ясмина е права.  На мен доц Георгиева от МД, която ми разтълкува БХЦ, ми обясни, че най-добре е ФМ да се прави след 19 гс докъм 22 гс, защото преди 19 гс все още органогенезата не е завършила (което и Ясмина впрочем беше написала) и не може да се види съвсем добре дали всичко е наред. Доц. Гиоргиева ми препоръча на мен д-р Марков, който, по нейните думи, бил един от най-добрите видеозонисти в България, като ми обясни още, че не е нужно апаратът да е специален, можело и на обикновен видеозон да се направи ФМ, а трябва специалистът да е добър и да е специализирал именно това.
И аз си записах час при д-р Марков, но часовете явно вече са кът и затова ще ходя следващата седмица. Дано всичко да е наред!
Хубав слънчев ден на всички!   bouquet

# 229
Аз сега съм в 17гс и предполагам, че ще се наложи да ходя на още една ФМ някъде към 22 седмица, може ли да ми дадете контакти на този доктор Марков да си запиша час при него, в случай че не съм доволна от Мазнейкова, защото съм чувала доста противоречиви мнения за нея, а за Марков-само хвалби.
Записах се при Мазнейоква въпреки всичко, защото болницата и е точно до вкъщи и от тази гледна точка ми е много удобно, а за Марков нямам координати.
Ще ви бъда благодарна ако споделите с мен телефон и адрес.

# 230
Здравейте и от мен!Вчера и аз бях на ФМ при д-р марков и също съм много доволна.Огледа много добре всички органи на бебчето.И така да помоля в този дух за розово щъркелче.А колкото до ритането на беб и при мен доста ниско се усеща и вчера питах доктора,но той каза че в това няма нищо притеснително.И плацентата е прекрасна и всичко е наред.Успешен ден на всички Hug

# 231
д-р Марков GSM 0899130550
Кабинетът му е на ул. "Алеко Константинов" № 17, вх. А (пресечка е на "Оборище")

# 232
Много благодаря Тодоран.

# 233
Много съм доволна от прегледа. Почна едното бебе, всичко огледа, после другото. И казва какво гледа, не само да си върши работата и да си мълчи. Мен лично ме изненадаха 2 неща, че е доста млад и че с невероятна бързина се ориентираше кое къде е. Това второто май професионализъм се нарича  Mr. Green.
Телефонът за записване на час е 946 07 95, след 14 часа.

# 234
  • София
Виждам че почти всички сте ходили или ви предстои да ходите при д-р Марков за ФМ. Аз днес имам час при доц. Томова, и затова искам да ви попитам някоя да е ходила при нея, чувала съм доста добри отзиви, пък и вярвам безрезервно на маята лекарка, която ме насочи към нея (доц. Томова й е следила нейната бременност, доклокот разбрах), но все пак ми се иска да разбера и друго мнение Simple Smile

Ще съм ви благодарна ако ми дадете някакво инфо Simple Smile

# 235
Vera, Марков направи ли ти диск със запис?

# 236
Емма ако това ще те успокои-Аз също не пия никакви хапчета(дори и витамини) От няколко дни съм на Неоренал (хапчета за "изчистване" на урината от песачинки)
Не се притеснявай ,че повечето пият хапчета,а ти не -това е добре все пак Peace

tedi ами да ти честитя Розовите гащи.Знам,че повече искаше момченце,но това няма да го върнеш нали??? Wink Верно,че му прекъсна раздаването на момченца на Балев Laughing

криси за ритничетата които усещаш и при мен е така.Не мога да ги определя точно като ритници,по скоро като спазъм на мускул(както и ти си споделила)
И при мен са от лявата страна на пъпа-някъде 3 пръста по надолу Peace

А сега за този списък на януарските мами newsm78 Прегледах 2 от всичките-някои неща си ги написах,за да не ги забравя.........Не мога да преценя дали е много подробен и някои неща са излишни просто защото ще ми е първо дете и няма опит Thinking

# 237
И на мен ще ми е първо дете и се притеснявам как ще е, но твърдо съм решила да се справям сама- по възможност без никаква помощ от бабите, защото мисля, че така ще придобия повече увереност и за мен и детето ще бъде по-добре.
Като съм чела мнения на майки от форума - помоща на всички близки по-скоро ги е изнервяла, отколкото да им помога наистина.
А за покупките сме решили с таткото като вляза в 7-8 месец да започваме малко по малко да си купуваме най-необходимото.

# 238
При нас слънцето вече изгря Simple Smile
Бебо всеки ден ме рита на различно място, понеже страшно много се върти. Веднъж рита над пъпа, снощи пък си беше "нацелил" мехурчето ми...
Но тези ритници са най-прекрасното нещо на света.
Аз в четвъртък ще ходя на ФМ в Селена, така че ще докладвам след това

# 239
  • варна
Момичета,дано съм успяла да ви предупредя навреме за скайп вирус.Една приятелка ми прати това:
 Кажи на всички от листа с контактите ти в Skype, да не приемат никой с името "greenleaf4585" защото това е вирус който поврежда целият хардуер! Задалжително го предай на всички в листа с контактите ти,защото
 ако някой от тях го приеме,ще зарази и теб автоматично.Предай го дори и на хората който са извън линия!                                  
2. Има български скайп вирус!!! Казва се seksi_sladka88. Ходи в биоса и унищожава целия хард. Скайп никът е ~Iveto_18~ . Кажи на всичките си абонати, защото ако някой го прихване, идва автоматично и при теб.

Общи условия

Активация на акаунт