Снежна буря вън увива,мама нежно МАРТЕНЧЕ завива!

• 10 506
  • 280
  •   1
Отговори
# 15
Привет ,
Дейзи , стискам палци скоро да излезете от тази фаза на боледуване.Пожелавам го на всички  - ДА са ни здрави децата Praynig

Ели изкара 2 седмици почти здрава на ясла.Почти , защото перманентно си покашля , но лекарката заключи , че  е  цитирам : Нещо като алергична кашлица" newsm78 изписа разни сиропчета и...... май ще се сменяме #2gunfire

Днес бяхме на детски рожден ден и сега Ели спи като къпана , а аз използвах момента да кача малко снимки , че май отдавна не съм пускала.Ето - пускам ви една есенна серия: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193175

# 16
Дейзи, слава Богу.  Praynig

Цеци, много е сладка Ели  Heart Eyes Аз отдавна не съм снимала Криси  Embarassed Трябва да си взема бележка, аааа   Whistling

# 17
Привет и от мен Hug
Дейзи , стискам палци и аз Али скоро да се оправи съвсем и да забрави всички ужасни неща , които е преживяла покрай боледуването  Peace  Честита нова работа на теб и на Мики , дано свикнете бързо и да ви харесат!
Мила, много лошо звучи това със зъба , дано всичко мине бързо и възможно по-безболезно! Това за връзката с кърменето , според мен има резон , ако майката не си добавя достатъчно калций , ти нали не ядеш млечни , вероятно това е засилило процеса. Аз на зъбар ходих миналата Коледа и учудващо нямах нищо за правене , но пък и гледам редовно да хапвам мляко , сирене и пр. Ще трябва пак да отида да видя как съм , че то почти 1 г и 8 месеца смочето суче . Да не се хваля много , сега остана кърмене само за приспиване и нощем. През останалато време гледам да я забаламосам , пък и тя почна да хапва добре. Само незнам какво ще правим с приспиването newsm78
Кате Н , нали обещах да кажа как е било в клубчето . Ми , хареса ми , доста е малко , но за среща ще е добре , че не сме много и ние. На Стела много й хареса, играха с другите деца  3 часа и беше мнооого доволна. Брошура не съм вчела , но мога да намеря телефон.
Тася , много хубаво ще направите за миялната , аз също съм навита , но наскоро нали си взехме сушилня ( много съм доволна от нея ) и ще поизчакам малко и за миялня, че и на мен ми писва да мия по 100 пъти на ден чинии.
 Еее , Стела се събуди , отиваме на пазар след малко .
 До скоро Hug

# 18
Дейзи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesс вас съм в мислите си
много ми е мъчно,че така се измъчихте,дано отмине бързо този гаден вирус Praynig
силно ви нагушвам Hug

Тасинка  Heart Eyesаз миялната почти не я пускам иначе съм доволна от нея и ти препоръчвам електролукс
ние събираме много малко чинии
а за темичката-отново страхотна
пробвала ли си да пишеш стихове за деца Hug

Цеци Heart Eyes мерси за снимките-нарадвах ви се на всичките и на теб и на Лили и на дечицата-много сте хубави и супер,че така се събирате
а ти май си с нова по късичка прическа-много ти отива    bouquet
аз от време на време изпитвам желание за къса коса и все не се престрашавам

Жужи Heart Eyes тоя дядо Коледа дето ти е аватар Бобата толкова го хареса ,че 15 минути сме го гледали и сме му кукали Joy

Нелче Heart Eyesкак си ти ,усещеш ли първи бременни неразположения
а от как прочетох ,че си разказала на Денис за дядо Коледа и аз разказах на Б и сега е хит у нас също Hug
мерси за идеята

Анетка наистина при мен е супер засилено от това ,че не ям никакви млечни положението със зъбите ми(макар,че уж като се присетя взимах калмацин и си набавях калций и от други съдържащи го)
но тоз хирург каза,че по принцип едно кърмаче е минимум два зъба
в същото време каза ,че кърменето е супер полезно за детенце и да не отбивам още(туй и за да имат зъбарите работа предполагам Joy)
обаче аз искам наистина да отбивам-много ми тежи вече а и Б сега суче по 100пъти на ден и нощ(растат му 3 кътника)

Зоичка Heart Eyesсъс собственото си положение наистина гледам да проявявам чувство за хумор и така го поемам по леко
но опрат ли нещата до Бобата превъртам,предпочитам на мен да са всички проблеми и болести
а с операциите ми се майтапя и защото все пак се отложиха във времето

момичета наистина ще сменям зъбарката
аз ходех при нея само, защото има кабинет в нашата кооперация и мога дет се вика по чехли да сляза
иначе не е никаво светило ,само има супер луксозен кабинет
мъж ми вчера ми припомни,че пък на него му беше взела към 1000лв за чистене на зъбен камък и въпреки това и той още не я е отписал ,че му е по удобно,че е във входа

Силве  Heart Eyesнаистина не разбирам мъжа ти
просто не мога да проумея как му стига само час да се порадва на детенцето си
възхищавам ти се за силата   bouquet

# 19
  • София
Дейзи   Heart Eyesрадвам се че сте по-добре  Hug дръжте се  Heart Eyes

Миличка  Heart Eyes като в безтегловност съм , нося се като призрак и само ми се спи Rolling Eyes вече и започва да ми прилошава, ама това е добре, че много ядях Blush А и съм адски нервна Mr. Green даже истерична, с Любо не си говорим и така ми е по- добре Joy
А идейката за Дядо коледа я откраднах от някой, май от Зоуи newsm78
Зоуи признавай се бързо, че аз обирам овациите Joy

# 20
Дейзи  Hug прегръщам ви силно и двечките с Али  Hug Hug Hug Дано бързо се оправи миличката  Heart Eyes
Цеци, Hug много е хубава Ели и Катето също! Hug Колко са пораснали само  Grinning 
Силве, Hug явно е трудно това положение с мъжа ти  Confused Ти си силна ще се справиш  Heart Eyes Важното е Алекс да е жива и здрава!  Hug

# 21
Дейзи мила радвам се много,4е Али е по добре,да но да се оправи Praynig
Аз не трябваш? да се хваля,4е Дани е по добре,тая нощми направи жестока криза с тая кашлица,по4ти не сме спали и продължавам да си мисля,4е кашлицата идва от запушения нос,понеже диша през устата и му се дразни гърлото,оба4е като няма сополи как да му из4истя носа newsm78
Кетито нищо не си признавам Joy,без бой не казвам,а като ме бият забравям Mr. Green,обирай овациите и хи4 не се притеснявай  love001
И ние си взехме съдомиялна преди 4м и съм суууупер доволна,нашата е LG,определено ми е голям помощник и да се похваля и с последната покупка ютия,ето тази

За тия като мен дето много гладят силно я препоръ4вам,страхотен помощник ми е.Вкъщи вси4ко се глади,вклиу4ително и 4аршафите и много се измъ4вах преди.
Айде приятен уикенд на вси4ки Hug

# 22
  • София
Здравейте,милички! Hug

Дейзи,радвам се,че сте по-добре Hug,ще се пребори малката сладурка!

Цеци,много сладки снимки Simple Smile,наистина и Ели и Катето са големи хубавици.Много ме изкефи снимката на която Ели седи на столчето след баня,а тати и прави прическа със сушоара Heart Eyes

Мила,като малка пишех стихове,ама мнооого отдавна не съм пробвала,май ме е напуснала музата,повече от едно изречение вече трудно измислям Joy
А това с 1000-то лева за зъбен камък просто ме уби #Crazy Shocked #2gunfire,моята зъболекарка ми взима към 40 лв за тази процедура.Просто няма друга такава кожодерка,пък и щом не е кой знае какъв специалист,изобщо недей да ходиш повече при нея Naughty Hug

Зоуи,много кофти,че се е върнала кашлицата на Дани Sad,да не е алергичен към нещо в къщи newsm78,имаш ли много цветя?Дано да разберете по-скоро какво му е и да се почне някакво адекватно лечение Praynig Честита ти придобивка,с много кеф да си ползваш ютията!Аз пък мразя да гладя и почти не ми се случва да го правя,иначе имам хубава ютия ама така си седи.
За съдомиялната,ние мислим да си вземем голяма.Като рових из форумите за мнения всички препоръчват голяма,че да могат да се мият вътре тави и тенджери.Аз си мисля ,че ще я пълня без проблем,като се има предвид,че доста готвя и през самия процес на готвене ,и след това цапам много съдове newsm78

Теди,само веднъж в живота си съм се качвала на зимни кънки и то в Бахрейн Grinning,трябваше да отида в такава топла страна, та да се сетя да посетя ледена пързалка JoyНо помня,че много се забавлявах!

А Дани нали вчера го ваксинираха и днес ,горкия,ми е цял ден с температура,ръката му е червена и подута там където са го боцнали и е много кисел.Досега не е имал реакция към Пентаксима,ама на,последния прием му се отрази лошо...Дано утре вече да е по-добре,май един - два дена е реакцията след ваксина newsm78 Иначе,и той все още суче като змей,няма отказване, значи! Tired

Айде,милички,лека от мен!Хубава неделя ви пожелавам! Hug

# 23
Дейзи миличка надявам се Али много скоро да се оправи напълно и ти съчуствам искренно за ужаса който сте изживяли тези дни.

Зоуи тая ютия е невероятна дето се вика "сама глади", то и у нас само дето гащи и чорапи не се гладят.

надявам се всички мами и дечица да сте добре здравички и щастливи...че на мен още ми е накъдрена косата от нерви по Стефи  #Cussing out в четвъртък педи-то му сложи пентаксим, но още като го преслушваше каза че чувала функционален шум на сърцето щях да се срина ... Cry даде направление за кардиолог и каза колкото може по-скоро да идем уууфф, егати ужаса...то пък вечерта и от ваксината дигна Т не ще да яде поду му се крачето зачерви се и един кисел кисел, а аз не мога и да мигна от зор заради тоя шум на сърцето и така кажи речи три дена рев, а пък на мен ми иде да рева и да не се спирам от притесмемие. не яде и вода не иска даже,крачето много червено и постоянно го чеше, до днес . Сутринта го заведох на кардиолог, човека мн внимателен на доплер го гледа и установи, че Стефко имал някаква хорда на сърцето дето си я имало когато се образували органите на ембриона и не била изчезнала и за тва бил тоя шум.това щяло да отшуми до 4-5 години или най-късно през пубертета не пречело и сърчицето му било напълно наред, съвсем си било здраво, а от ваксината направил алергична реакция та сега пие 100 кила противо алергични капки и сиропи и разбира се задължителните компреси с риванол... е поне започна да яде ако не друго ... Simple Smile извинявайте че ви затрупах така изведнъж ама много ми се посъбра за тия 2-3 дни и реших да ви споделя и аз макар и вече не толко голямата ми гтижа

# 24

Цеци,много сладки снимки Simple Smile,наистина и Ели и Катето са големи хубавици.Много ме изкефи снимката на която Ели седи на столчето след баня,а тати и прави прическа със сушоара Heart Eyes

Той винаги я суши след баня и дори ми се кара ако понякога и обърна косата в друга посока Flutter
А между другото Мила , не съм с по- къса коса , а съм я вързала.Даже напротив - пуснала съм я да расте , но трудно удържам положението.Казах на фризьорката си , ако някой ден преди цикъл отида и поискам къса коса - ДА МЕ ИЗГОНИ .
Ние сме със съдомиална от лятото и съм много доволна.Купихме си от по -тесните , защото нямам място и си я ползвам постоянно.Мъжа ми каза да не я жаля  и аз слагам всичко в нея , така я ползвам почти всеки ден или през ден.Ако няма да я ползвам на деня - само пускам на програма - обливане , или изплакване ( не знам как точно се води Blush) , за да не ми  засъхват приборите с мръсотията до другия ден.А и за да не се вмирисват

# 25
дейзи, как изкарахте нощта?

# 26
Дейзи, Hug Hug Hugстискам палци ,нагушквам ви и двете с прекрасната Али .Много мъчно ми стана.Хайде дано се размине вече . Praynig

Мила,и на теб леко да мине с операциите ,ако наистина ще се правят .Аз също бих ти дала координати за добър зъболекар,поне да те прегледа преди да се подложиш на операцията .

# 27
Дейзи и аз чакам да пишеш как сте?

Цеци страхотни са снимките ,Ели много е пораснала и е голям бонбон  Hug

Зоуи ютията е страшна със здраве да си я ползваш  Grinning

Аз от 1 месец имам голяма миялна и всеки ден я пускам поне по един път много добра покупка  Peaceи си я пълниме непрекъснато ама ние сме си 4 човека а и всяка вечер с много малки изключения имаме и гости  Crazy и съм много доволна.

Хубав ден на всички Hug

# 28
  • София, център
Здравейте,

Леле какви сте ги надробили като не съм влизала.....

Дейзи как си издържала,просто не знам...бързо оправяне на Али!   Мила твоята "зъбарка" просто е безсрамна... и успех като дойде време да те режат!

Аз пък отидох на зъболекар миналата седмица и понеже ме наболяват и от 4те страни зъбите... си викам ей сега ще се почнат едни кариеси, едно чудо... а то Слава Богу се оказа че са ми се отворили венците и като влиза храна и тя предизвиква болката... та сега съм на жабуренe със смрадлика и Сензодин паста. Оказа се че за 2 години нямам нов кариес ( от 7ми месец на бременността), което си е направо супер - само ми оправи едно счупено парченце от кътник, един бондинг на кучешки зъб и ми почисти наслояванията от цигари, вино и т.н. Много съм щастлива, само да не забравя да се жабуркам, защотооооооо веднага почват болки...

Сега остава да направя един фризьор, маникюр ( което е лесно ) и да се организирам за "Pilattes" и най-трудното антицелулитния масаж... т`ва кога ще станеееее, просто не знам!!! А зимата пак се изтъркулва и ей сега ще стане пролет... лято!!!

От миялната съм се родила, вече сигурно 5 години я имаме, но аз не правя изключение - ВСИЧКО ВЪТРЕ  Mr. Green ,нашата е от най-големите възможни - и тави и тенджери и тигани, всичко слагам и побира, и всяка вечер я пускам....

Силве търпение и се опитай малко от малко да не се сещаш често , за да може да минава по-леко... запълвай времето си до предела...

Ние следващия уикенд може да сме на Копривщица - на Рожден ден, така че може и да не се видим. Но ако се празнува в София ще дойда на обедно събиране с голямо удоволствие!

Целувки на всички

# 29
Ей ме пак, ми изкарахме нощта някак си, този път нещо не ми издържаха нервите и ми идеше да я набия, вече прекали с лиготиите, то верно болно- болно, ама лигнята й вече не се трае. Заспа и се буди посред нощ да легне върху мен, само така спи откакто е болна, или ме държи за ръката или ми лежи на рамото или гърдите, да ама на мен яко ми се поду ваксинирането на рамото и ме боли зверски, а тя точно там иска да лежи, е казвам ви полудях, развиках й се тя оттам ревна и влезнахме в един цикъл тя реве, а аз все по-нервна ставам и все повече се вбесявам, почна да ме разиграва, че иска ту в леглото си, ту в нашето, после в хола и реве и точи сополи, и тва 2-3 пъти през нощта. Нещо изпушвам вече, как може да съм такъв изрод незнам, то болно, а аз й крещя да ме остави на мира, че ме задушава, а тя реве мамо-мамо, направо съм за пребиване, нямам оправдание  Cry както и да е де, днес живна, пак дриска, ама вече не е разстройство / ще ме прощавате за натурализма, ама така сме се радвали все едно златно яйце е снесла  Laughing/, хапва само корнфлейкс с безлактозно мялко и печени ябълки, лошото е, че вече не мога да пробутам заветния разтвор, което е лошо, сега ще се чуя вечерта с лекарката и се моля да каже, че вече не е толкова важно. Уф,....а да обажда ми се снощи баба ми и реве на тел., тя смятала че трябва и друго мение / всичко тръгна оттам, че пак се раздрска вчера вечерта/, къде питам аз в събота вечер да търся мнение и то сетихме се кога след 5 дневно разстройство, та рева, стана й лошо, въобщееее, ей такива неща ме съсипват психически.

Мила, каква е тази история със зъбите  Shocked какъв е тоя карък вашия  Confused
Джейн 82, добре че и при вас е минало и няма нищо страшно  Praynig

Аз да ви кажа тенджери и тави в миялната не пускам, нещо не ги мие хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт