Раничка на шийката на матката *Б*

• 398 639
  • 1 127
  •   1
Отговори
# 375
Трябва ли да се слага упойка при горене с ток, гинеколожката ми каза че не е нужно и беше категорична, имам ли основания да се тревожа?
Не боли,затова не се слага.Няма основания,май страхът боли повече. Simple Smile

# 376
 Днес ми гориха раничката, мина добре, не ме боля както очаквах, сега ме боли корема и ми се гади, но явно това е от напрежението. Въпросът ми е какво следва оттук нататък, ще спре ли упоритото бяло течение. При вас как беше?

# 377
Днес ми гориха раничката, мина добре, не ме боля както очаквах, сега ме боли корема и ми се гади, но явно това е от напрежението. Въпросът ми е какво следва оттук нататък, ще спре ли упоритото бяло течение. При вас как беше?
На мен мия гориха на 20-ти,после ме боля корема и до вчера имах много силно течение,но намалява.А течението може да не е от раничката,а от дейността на яйчниците.Аз имам проблем с хормоните и яйчниците ,и винаги съм имала течение,което на предпоследната цитонамазка,преди да имам раничка беше с чистота 1,което е доста рядко за раждала жена.

# 378
Ами ако имам проблем с хормоните едва ли не обгарянето е било излишно,така ли да го разбирам??? Няма ли поне малко да намалее бялото течение, все пак раничката е предизвиквала възпаление, а оттам и обилен секрет,сега би трябвало да спре.

# 379
  • Sofia
Ами ако имам проблем с хормоните едва ли не обгарянето е било излишно,така ли да го разбирам??? Няма ли поне малко да намалее бялото течение, все пак раничката е предизвиквала възпаление, а оттам и обилен секрет,сега би трябвало да спре.

Не е било излишно обгарянето! Раничката може да е възможен причинител на течението, ако продължи, трябва конкретно вече да търсиш причината за него.

# 380
След горене течението е воднисто, не е бяло, за последното търси причините в МБ, тест за хламидии...

# 381

Както казах,вчера ми обхориха раничката ,засега нямам течение освен еднократно снощи, нещо като вода изтече, но съвсем малко. Ще бъда щастлива ако така си остане, воднисто.

# 382
Разбира се,че раничката е нужно да се лекува и третира.Исках да ти дам пример,че течение може има да поради доста причина,да не се отчайваш ако не спре след горенето.Стискам палци това да е причината.

# 383
А колко време горе долу след обгарянето трябва да спре бялото течение??? Може би след първия цикъл да очаквам резултата!!!

# 384
А колко време горе долу след обгарянето трябва да спре бялото течение??? Може би след първия цикъл да очаквам резултата!!!

Mоя лекар каза да отида на преглед след два цикъла,да видим какво е положението.Тези дни и аз нямам течение.Каза ми също,че леко кървене е възможно  да има преди менструацията.

# 385
Не знам, но сега имам пак течение,не е като преди,по воднисто е и жълтеникаво,но тече почти постоянно.Защо се получава така? До първия цикъл ли ще го има?
Много се притеснявам, имам чувството че никога няма да се отърва от това течение и тази мисъл ме побърква,какво още да направя, какви изследвания да искам?

# 386
Не знам, но сега имам пак течение,не е като преди,по воднисто е и жълтеникаво,но тече почти постоянно.Защо се получава така? До първия цикъл ли ще го има?
Много се притеснявам, имам чувството че никога няма да се отърва от това течение и тази мисъл ме побърква,какво още да направя, какви изследвания да искам?
Tова е от горенето,спокойно.Аз даже сменях по 2 превръзки в началните дни след манипулацията.А защо мислиш,че имаш проблем с течението?Нали не си представяш да си абсолютно суха?Аз винаги съм си имала течение,откакто започна цикъла ми.При мен явно е нормално и заради проблемите с хормоните.Неприятно е,но не е нещо страшно.Ако нямаш проблем с яйчници,хормони,бактерии,може да си е физиологично.Много мои приятелки си имат постоянно течение,бяз да имат някакъв проблем.

# 387
  • varna
а какви са методите за горене на раничката ... докторката ми каза единия със замразяване - който бил към 100 лв , но бил по добър , а другия с горене -20 лв -само че нямало да се гори цялата рана , а щяло да се остави малка зона....и къде във Варна правят такова замразяване....

# 388
  • Sofia
а какви са методите за горене на раничката ... докторката ми каза единия със замразяване - който бил към 100 лв , но бил по добър , а другия с горене -20 лв -само че нямало да се гори цялата рана , а щяло да се остави малка зона....и къде във Варна правят такова замразяване....

С лекарство локално, ток и с лазер. Чувала съм за замразяването, но подробности не знам. Аз знам, че лазерът е много прецизен и аз лично съм минала точно през лазер терапия

# 389
Tова е от горенето,спокойно.Аз даже сменях по 2 превръзки в началните дни след манипулацията.А защо мислиш,че имаш проблем с течението?Нали не си представяш да си абсолютно суха?Аз винаги съм си имала течение,откакто започна цикъла ми.При мен явно е нормално и заради проблемите с хормоните.Неприятно е,но не е нещо страшно.Ако нямаш проблем с яйчници,хормони,бактерии,може да си е физиологично.Много мои приятелки си имат постоянно течение,бяз да имат някакъв проблем.

Нормално е когато тече по- малко  и не постоянно, а при мен е ежедневно, имало е дни в които няма и изведнъж протича силно, което е доста неудобно, нормално е било примерно след някакво лечение, но минават няколко дена и пак се почва, а при секс  просто си тече и не е воднисто, а гъсто. Затова и съм решена да се боря с това упорито нещо докрай, не мога просто да се откажа.

Общи условия

Активация на акаунт