Супер мами от Norge 13

• 14 424
  • 241
  •   1
Отговори
# 135
  • България
Ами и аз питах пък Mr. Greenма хаиде, те самите не знаят ,какво остава за нас Wink
Аиде махам се Grinning

# 136
Никой да не се маха... Naughty  ...къде хукнахте бря...я всички обратно по местата Blush
Аз тъкмо хапнах и се нагласих пред компа....а те шъ съ  махат  Rolling Eyes...чакам да се върнете  пък  Crossing Arms .....иначе няма да пиша...  Whistling

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 22:17 от roza66

# 137
Лелей, не започвайте пак с това черногледство, че някои ще си ходят, а други тепърва идват...  newsm78  Rolling Eyes

# 138
Гледам че завихрихте "спорче"  за рекламите... И аз питах моя, и той каза че тярвба  тоси случай  да е в единствено число...reklame... И даде пример suker...а не sukerer.  newsm78  Тоест рекламате е  общо понятие, не може да се брои на парчета или на бройки....та в пощата не може да се каже че е  имало  mange reklamer...a mye reklame.. Rolling Eyes

......Нора, Роза, аз не знам за мъжа ама от работа верно ще ме изгонят вече, трябва да зарязвам форума дневно време вече, че много се разсейвам и много грешки правя...

Ами разбирам те напълно....слава Богу че нямам компютър  на тработата....че досега с тоз форум отдааааван да са ме изгонили... Joy

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 22:29 от roza66

# 139
Нещо имам проблеми с ПЦто Twisted Evil
Едно рамо от мен и моя норвежец на norah  и roza66  Laughing Норка, съвсем правилно си го обяснила. Аз трия програми, преинсталирам, сканирам за вируси и все ми "увисва" ПЦто Twisted Evil
Marjo , ти пък на къде се разбърза? Имаме други работи да върШим тук Laughing

# 140
  • България
Хем бях спряла компа,оба4е забравих да погледна по6тата си и пак го пуснах и ето,компанията събрана: Joy
Розе Hugхаиде от мен да мине,в името на 6оуто о6те малко да се полигавя Joy

Ами ето как хубаво си го обяснила за рекламата,ако е на броика,да,ама ние не знам колко то4но,затова се говори об6то Peace

ркб,къде се губи6 newsm78,нито логната ,нито от работа те няма Laughing

# 141
Урааа..Бравууус  на вас!  Hug ркб....много се радваме да те видим в нашите редици...къде се изгуби бе мила .... Rolling Eyes
Уффф норче...ама то аз с моя калпав норвежки.... Embarassed  нямаше да мога да го обясня... oops Ама той моя  ми го обясни...та аз го обясних тука Blush 

А аз  все още  бъркам родовете в норвежкия...това кое е  en.... кое  et...  newsm78 Не мога да ги запомня и тва е.... Crazy Мъкаааа... ooooh! Предполагам че  говоря така.."Докторе...жената болен...дтето и той..."  .... Sick

Ами не ми идва отръки тоз "овчи "език...предпочитам английския... Crossing Arms

# 142
здравейте

пак сте супер активни. розе, отивам да гласувам  Mr. Green иначе въпросната блондинка и мен ме дразни понякога, но не и обръщам внимание. я кажи, фолк певица ли е била??   hahaha

марйо, има напредък, значи. и аз мразя кренвирши, но в хотела едни малки наденички като ги опекат ... много ги обичам.

да кажа само, че започнахме да ходим на плуване с малкия и е голям кеф. абе, не че ми е работа, ама като гледам в съблекалнята, тия норвежки хич не обичат да се бръснат.  newsm78

поздрави!  Hug

# 143
Kak къде? Тук, воювам си с компютъра #Cussing out
Ама мисля да се предавам за днес, че утре пак ще се става рано Sad
roza66 , нали знаеш за ен и ет? 75% от думите са ен, така че когато не си сигурна казваш ен. Вероятността да си познала е мнооого голяма Joy
Майчице, ти оздравя ли?

# 144
  • България
Палачинка да идва на гости,да научи малко граматика от леля си Grinning,аз съм пекана,пекана,как мислиш ,16 години са това,бре Rolling Eyes..не съм вчерашна с две думи bowuu

Розе много си добре ти,ако говори6 от една година ,браво ти казвам  bouquet

момо,верно ли това за норвежките,я разкажи пове4е,не бързаи така 35: Joy

ркб,я налеи тука едно вино и ти,работата няма да ти избяга тя Wink

# 145
Момичета падам си от смях като ви чета, мъжа ми чак доиде да надникне какво толкова интересно сам се зачела в нета, че и се подхилвам скришом.
ЕЕе  Марио чакай хич и не те пускаме от тук(Норге имам предвид ) .
 А Розе ти в САЩ си искала де се преселвате ее  аз пък от там избягах .Да ви кажа аз тук много бързо се адаптирах. По мили хора от тук срещнатите норвежци не познавах .Първо на курса, е тези учителки организираха ни какво ли не заедно норвежки закуски коледни празници, рожденни дни. Комшиите ми и те са любезни, кадето ме срещнат ме заговарят явно им е интересно името ми даже една баба като ме засече до пощенската кутия и ми вика  ООО ти ли момичето от унгария  хихи  викам и от българия сам не от унгария . Любопитни са каде какво работя всичко разпитват и усмихнаи ...Колегите ми ее  нямам думи .. ама хаиде на не се хваля, че туко виж показали рокца..
приятелки норвежки ... запознах се с няколко за постоянния ми престй тук от година и половина, но не всички ми паснаха.  Скука няма  все намираме нещо да правим.
  mishelle   Brumunddal знам го аз веднъж ходих там на интервю за работа познавам бегло две българки там но пък да има има най много българи там ... повече отколкото в Осло ли ???.
ЕЕЕЕ   кога ще доидат и тук в моито градче повечко аз тайно се надявах след лятото тия норвежки туристи току виж са се завърнали с български булки  ама няма.. ...
mishelle  не я слущай Марио  я виж аз колко розова съм я описала Норвегия  Вие в кой град ще сте да не окажем комшийки

# 146
Марйо....лелелеее..убих тъ...  Mr. Green Кренвирши с кашакавалче...а, Wink А аз мислех че ги мразиш.... hahaha   Къде ще заминаваш, я си стой тука при нас.Ако знаеш само как ще ти липсваме... Whistling А между другото да те светна... тъкмо сега почват тилбудите...а ти ще си тръгваш...ще ги изтървеш, да знаеш Crossing Arms

момо...блондинката май е била някаква поп-фолк пвеица....Нели или нещо подобно се казва.Нещо се беше  развихрила една тема по едно време...та тя се "разкри" публично.  Може и добра певица да е...нямам нищо против музиката...но някои изказвания от нея ...много сори но... Naughty Иначе и аз спрях да и обръщам внимание отдавна...но тя на мен все още  ми обръща внимание.... Joy

Явно е от цвета на косата...та и е простено де ...  Laughing ...момо ...късно е за гласуване вечиии...кака Мина отнесе  наградата... Mr. Green Тя си я заслужава.. Мина е готина!   Heart Eyes

# 147
  • България
Ее,p327,веднъж и ти да драснеш 2 реда.. Grinning
Аз пък искам да карам магистратура в Щатите,моля те разкажи малко как е там???? Praynig
За колегите и аз бях доволна,мъжате особено бяха като пубертети Rolling Eyes Blush,а като ме изпращаха един на рев го изби,но иначе живота тук е скука....

Розе,абе за какви номинации говорите,аз пак съм изтървала,а тази Блонди е била гадже на Слави Трифонов маи newsm78

# 148
Ех, че ма нервите  Mr. Green ... че и мъжете ви...  я вижте тука  http://avisen.dk/reklamer-tak-090807.aspx а се уточнявам, че според нашето мнение и 2те са верни! Тъй че няма си ходим на гости още  Wink
Нора да Дания е ама в случая е същото. Не ми се рови за повече.
Роза, спора беше има ли рекламе мн.ч или  не, аз казвам че има, не може да се сравнява със сукер щото сукер няма...

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 23:09 от palachinka

# 149
  • България
Пала4инке,това е Дания,бре..какъв датски,какви пет лева Joy

Хаиде да се помирим,голяма тема отворихме, просто нямам думи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт