Кой на ясла, кой със мама АВГУСТинчето по-умно става!

• 10 964
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Права е Дриймс, че става тъмно по никое време  Thinking
На мен ми се струва, че някой здраво се гъбарка с анкетата ни.
Велмарче, радвам се, че се разписваш!  Hug
ЕленаHug , дано всичко се оправи скоро!
Адрианска, ще запазиш ли Барбароните? Поне нещо да има, че докато се организираме  Crazy

# 256
Аз също съм за Барбароните, въпреки че ми е на същото разстояние както и Г. Милев, но поне вече знаем къде е клубът, защото според мен не е добра идея да търся клуб, който незнам къде се намира, лутайки се в тъмните квартални улички. Peace

elen@, дано скоро свърши този период! Hug

# 257
Привет и от нас  Hug
Вчера цял ден обикаляхме по магазини,времето в Пловдив беше хубаво  Peace
Днес бяхме на консултация  Laughing да се отчета: Даяна е висока 81 см. и тежи 11.200 кг.  ooooh!
Кайли беше права   smile3501сложиха и полиомиелитна ваксина,понеже вече се слага инжекционно,та затова педито ми е казала да "я боцна"  Laughing, а ДТК ни каза като стане Даяна на 1,7 месеца,тогава ще и я слага  PeaceСлед консултацията направих пак 2 часа разходка  Party,ама вече и тук доста се захлади,та днес извадих късмет Mr. Green
Валка   love001,дано да си права мила,а може да направи като Али,да проходи по същото време,има на разположение още две седмици  hahaha hahaha
Мимс,как сте,пиши бе мацка  Heart Eyes Hug
Елена,дано скоро да свършат и твоите неразположения  Peace
Дидка,за съжаление аз приспивам Даяна като я слагам на краката и я люлея  Wink,сама не заспива  Sad и вечер по-рано от 23 часа нищо не е в състояние да е накара да заспи  Embarassed
Елиона и аз благородно ти завиждам  Hug,кога ли ще ми се усмихне щастието и аз да отида до Париж  Rolling Eyes,ама знам ли живота е пред мен  Joy Joy Joy
Ох ставам,че явно и се спи и е невъзможнаааааааа  Mr. Green

# 258
  • гр.София
 Край,местя се в Пловдив.Спах 3 чАса със Софийката,ставам-пак вали Twisted Evil
 elen@, и двата пъти ми се гадеше до последния бременен ден,ужасно е кофти,мислиш си,че никога вече няма да усещаш нормалния вкус на храната.Дано всичко се успокои-и психически,и физически. Супер,ако дойдеш на срещата .( Джулиана,ами ти?!)

Признайте си,кои са гласувалите с последните две опции Simple Smile
 Велмар,значи,ако е сутрин,ще дадат час от 10ч-което за повечето от нас е раничко.

София вечер заспива в 20ч,направо съм за завиждане WinkАбсурд е да заспим в едно легло.Нощес я пренесох при мен-2 чАса не заспа,вися ми на гърдите.,много е изнервящо.

# 259
  • София
Днес аз съм мерудийката  Laughing
Блан, блазе ти за спането. Да ме пита човек що не го правя и аз с Ивчо  newsm78
За гласуването - мисля, че не е някой от нашите, но може и да се лъжа.
Аз имах много лека бременност, хич не съм повръщала. Ама едва ли така ще е и следващия път. (дай Боже да има такъв някой ден!)
Дидка, Ивчо най-редовно заспива към 23.30ч  Tired Като ритуала започва 1ч по-рано. Мъка, мъка...

# 260
Няма проблем да запазя Барбарони, ама трябва да уточня час. Не мога да ангажирам целият ден. Ако искате от 11ч до 13ч.

# 261
  • София
Няма проблем да запазя Барбарони, ама трябва да уточня час. Не мога да ангажирам целият ден. Ако искате от 11ч до 13ч.
и тогава става, но май някой имаше възражения за по-ранния час  newsm78

# 262
  • гр.София
 От 11ч ми е много добре.( Много е неловко вече.13 човека не е толкова много и можем да се стиковаме. Само Нана и Дидка предпочитат конкретно друго място. От Младост други мнения не дойдоха)
 Елвинг,спах със С. понеже ми е лошо още.А на всички противопростудни пише-забранено за кърмачки #Cussing out

# 263
  • у дома
Аз също съм за Барбароните, въпреки че ми е на същото разстояние както и Г. Милев, но поне вече знаем къде е клубът, защото според мен не е добра идея да търся клуб, който незнам къде се намира, лутайки се в тъмните квартални улички. Peace

напълно подкрепям  Peace и ако питате мен, какъвто и час да изберем, все ще има недоволни  Mr. Green според мен трябва да е по обед или ранния следобед  Peace все пак е неделя вечер, предстои нова работна седмица за татковци, работещи мами  Laughing най-добре в новата тема да се пусне анкета за час - 11 до 13, 13 до 15 и от 15 до 17, пък дано изберем часа до 2-3 дни, за да може adrianska да запази клуба  Peace

днес успях да направя коледните сладки с вилнеещо диване около мен, което сега спи в скута ми   Mr. Green

# 264

Аз съм ЗА. Пиша набързо,че Марти днес е голям кривундеррррр. Преди обяд ми се струва по-добре и от към трафик,че след 17 ч е ад .

# 265
  • София
Да, определено харесвам Слон Балон повече от Барбарони, но както писах по-рано - Блан не си прочела сигурно  Wink- там всичко е заето за 16 декември.

Колкото до часа - от 11 до 13 ч. също е ОК за нас. Калоян заспива в 13 - 13.15 ч. така че ще се вместим в графика. Останалите часове не са ни удобни.

# 266
  • София
Ми екстра тогава Peace 11ч е добре май за повечето. Но ако е така, като казва Велмар - че записвали на четен час  newsm78
Блан, парацетамол също ли не може да пиеш?  Rolling Eyes А Осцилококцинум и витС? Това ми е на мен лечението (не че е много успешно)
Блу, красоти пак си сътворила! А тези сладки трябва да отлежават ли, че си ги направила по-рано  Blush не ми е ясно.

# 267
  • у дома
Elwing, колкото повече престояват, толкова по-вкусни стават  Peace по принцип медените коледни сладки, се правят няколко седмици по-рано  Laughing

adranska, я най-добре се обади в клуба и запазвай място за 16-ти 11 часа  Laughing пък те ще ти кажат, заето ли е, не е ли  Mr. Green

# 268
  • София
Elwing, колкото повече престояват, толкова по-вкусни стават  Peace по принцип медените коледни сладки, се правят няколко седмици по-рано  Laughing

adranska, я най-добре се обади в клуба и запазвай място за 16-ти 11 часа  Laughing пък те ще ти кажат, заето ли е, не е ли  Mr. Green

Peace Peace и за двете  Mr. Green

# 269
Специално за Барбарони няма четни и нечетни. Наемат се 2ч. примерно, след което те имат половин час да изчистят и подредят и започва следващият купон, ако има такъв. Утре ще звънна и ще ви кажа на 100%. Но, нека поне още някои мами да изкажат мнение за часа, да няма обидени  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт