Есенен дъждец вали-Юлчето от студ не се бои и послушно не стои

• 11 151
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Малко подкрепа за юлките  Praynighttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242989.0

# 106
  • някъде
Joy Joy Joy
сега виждам че има и конкурс Crazy
гласувах и за вас  Wink

# 107
Ама сме "убосници"  Joy

# 108
  • София
Гласувах, добре че имаше две опции, че са ни толкова нашите мами  Hug

# 109
  • През девет земи в десета
Ч.Р.Д. на патерица на Синеочка и Бибошка,да сте живи и здрави,много,много щастливи,нека се сбъдне всяко ваше желание!!!

Асе,давала съм маракуя и ананас,но в плодово пюре,нямахме проблеми,вътре плодовете бяха на парченца Peace

И аз гласувах Peace Дидка и Амери водят в класацията!!!

А тука гласувахте ли? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242629.0

И на мене ми се идва утре,но дали ще успея Tired

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 15:42 от Пиги

# 110
  • София
Айде на гласуванетоооооооооооо-гласувах де що има за гласуване! HugУспех на всички! Peace

# 111
# 112
Малее, каква е тая мъгла при нас, направо не се вижда блока отсреща. Все едно вместо прозорци имаме бели стени. Shocked Много потискащо.
Амери, хубава идейка за намазана филийка. Мерси! Hug И аз често купувам авокадо, но други екзотични плодове още не съм взимала, освен в пюретата. То има какво още да въвеждам от нашите плодове: ягоди, малини и т.н.
Пиги, отивам да видя за какво да гласувам още. Wink

# 113
Нани-тук от сутринта е такава мъглата. Аз нищо не виждам от прозореца Rolling Eyes

# 114
Много мъгла и тук.
И е подтискащо студено и мрачно.
Аз само ходя цял ден насам натам, добре че Лора е на ясла. А в събота сме на банкет. Не ми остана време да отида да си купя нещо, но утре ще го направя.

# 115
  • somewhere over the rainbow
Със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНЕОЧКА И БИБОШКА!  bouquet Hug Heart Eyes

# 116
newsm51 lovekiss baloniЧРД на Синеочка и Бибошка. Много здраве, щастие, любов и усмивки. baloni lovekiss newsm51
jorji - какво стана със свеки Thinking
Дидито - базара е на 15-16 Декември в Mall of Sofia. Peace
mamatedy80 - като бях бременна си мазах корема и гърдите с бебешко олио на Джонсън. Получих ситен обрив и страшно сърбеше. Докато разбера от какво е... и направо изхвърлих шишето. Даже и не си помислих да я пробвам тази козметиката в/у Калоян. Naughty
Попова - ще гледам да дойда утре в Приказка без край. Може малко да закъснеем, ако Калоян не стане на време, но ще гледам да го сложа по-рано да спи. Wink
amerie, Дидка - гласувах, добре, че има две опции. И за НАН гласувах.  Hands Thumbsup

# 117
mamatedy, ако Джонсънът е произведен в турско предприятие -ГАРАНЦИЯ, че е от него. NaughtyАко и ползвала често тази козметика можеш да обърнеш внимание на етикета,че има произведени в Словения, Сърбия,Турция и т.н.Турските са най-боклук.Апропо,това важи и за много други козметики.Дори съм имала случай на "Пантен",който миреше по три различни начина,защото  произведен на различни места ooooh!Преди три години консултирах юридически едно звено към комисия за закрила на потребителите и оттам ги знам тези неща с производителите Mr. Green
Авокадото не е ли мното тежко за коремчетата на нашите бебоци newsm78Аз също приготвям за в къщи много рецепти като предястие,но винаги ми става тежко.
От всички екзотични плодове знам,че най-полезно по състав е мангото,а с най-безполезно-бананът.

# 118
Ето линк как се правят човечетата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194873&view=1&photo=1

# 119
Nita - Супер е!!! Да взема да ги пробвам, но нямам подходящи платове Sad Дано да се пооправи времето и да се разходим по центъра-там има голям избор. Благодаря ти за идеята! Hug

Общи условия

Активация на акаунт