Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 506
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Змейковице, а снимка на пончото и гердана може ли?

Мики,ще пусна, но довечера, че сега съм на работа. Шоколинка, после ще ти кажа и кой е кода, че тетрадката, където си ги записвам също е вкъщи  Blush

# 166
  • на пистата
току що пощальона Embarassedми донесе поръчката от 09.11 а тази от 08 я няма newsm78

# 167

Мини, моят не е такъв Simple Smile, а ето такъв: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-l--heure-anglaise.aspx? … e&pagesize=16
 Този, за който пита Калисто е с подплата, доколкото разбирам, а моят не е, просто плат, един такъв по-твърд, малко като брезент, ама не точно. Не посмях да взема подплатения, защото е с ластик без гайки, а Киара е доста слабичка и почти сигурно ще й пада.

# 168
  • varna
Какъв е кода за това пончо и кой номер е?
70602 май 38/40 70610 42/44 ама не съм сигорна за размерите

# 169
  • Пловдив
Какъв е кода за това пончо и кой номер е?
70602 май 38/40 70610 42/44 ама не съм сигорна за размерите

Мне - размерът със сигурност е 42-48 - номерацията е такава, защото е от колекция Тайисим (за едри дами), аз затова му се чудех и меслех, че ще е огромно, но то си е като шал, така че не е чак толкова фатално

# 170
оууу, объркала съм се Гери, ама на снимката изглеждаше като него, защото аз този другия си бях харесала
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-feel-d-adidas.aspx?product … e&pagesize=12
да ми кажете това каква материя, че овиках предварително Ник, че плащаме 100 лева за шушляк, пък то май памучно ще излезе   Whistling

# 171
  • varna
Тедито аз май ще се смъкна до митницата-като гледам на всички софийски мами им пристигнаха поръчките от 6.11 сигорно нещо при нес не могат да се намотат в пощата

Аз имам известие от 3-ти за митницата.
искрено се надявам поръчките ми от 6 и 9ти да са пристигнали Praynig

# 172
  • София
Моля ви, ако някой е купил вече прословутата детска пухенка - , обаче в цвят rose, нека качи реална снимка. Бих искала да добия наистина реална представа за цвета.

Пускам за втори път Wink:

Пик 1
Пик 2
Пик 3

# 173
оууу, объркала съм се Гери, ама на снимката изглеждаше като него, защото аз този другия си бях харесала
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-feel-d-adidas.aspx?product … e&pagesize=12
да ми кажете това каква материя, че овиках предварително Ник, че плащаме 100 лева за шушляк, пък то май памучно ще излезе   Whistling

Mini, пише, че е памучно, а подплатата е полиестер newsm78

# 174
  • Добрич
И аз в новата тема. Много бързо пишете, докато прочета всичко и  #Crazy.
Голяма краста е Редута. Чакам 2 поръчки, а си харесах и за още 20 поръчки. Но няма да поръчвам докато не дойдат тези, че да видим номерацията дали сме я улучили.

# 175
А кога ще има обща поръчка?  Rolling Eyes

# 176

Тук общи поръчки НЕ се правят. Ако не можеш да си поръчаш сама, можеш да се обърнеш към мама с ник 450, която прави поръчки. Можеш също да прочетеш и първа страница на темата, там има линк към профила на мамата.

# 177

Тук общи поръчки НЕ се правят. Ако не можеш да си поръчаш сама, можеш да се обърнеш към мама с ник 450, която прави поръчки. Можеш също да прочетеш и първа страница на темата, там има линк към профила на мамата.

Не ми се смейте много  Rolling Eyes
Мерси Алекс Simple Smile

# 178
Незнам дали е коментирана ,но получих тази жилетка и съм много доволна , страхотна е http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-zippe-garcon-okaou.aspx?p … e&pagesize=16
И аз тази я чакам за сина ми,незнам кога трябва да пристигне,радвам се че е хубава

# 179
  • София
Пускам за втори път Wink:
Ще ми простиш ли, ако ти кажа, че исках да видя още веднъж малката чаровница?  Wink  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт