Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 531
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравей, а какво стана със дънките на мъжа ти ? Добре ли са му ? Нали номер 44 беше и колко му е талията ако може да ми пишеш?
Те са в следващата поръчка, ще ти пиша като дойдат.  Hug
Дядо Коледа дойде отново! Mr. Green
Най-доволна съм от пухенката - лилава и много готина. Утре с кеф ще я разходя!
Най-недоволна съм от този панталон. Нещо хич не ми седи добре... Аз така и предполагах, но реших да опитам.
Ако някой се интересува - черен, 40 размер - МОЛЯ НА ЛС

Здравей!
Много я мисля и аз тази пухенка. Ти кой размер си си взе?
38 номер, а ето какви са размерите й:
ширината под ръкавите: 45
ширината в талията: 49
ширината при ханша: 55
ширината долу: 60
дължина: 105

Много ти благодаря за отговора.
А иначе кой номер носиш по бг или немската номерация?

# 511
  • In transit
да ви кажа, че съм супер доволна от уреда за готвене на пара в микровълнова! щом мъж ми прояде броколи... мисля, че стерилизатора би свършил същата работа. аз така или иначе го ползвам по упътването за стерилизация на шишита, щото млакия май употреби упътването за някоя апликация! но и така се получава, нарязвам зеленчуците, слагам много малко сол и масло и ок.200 гр.вода на дъното и ги пускам за ок.10 до 15 минути - става бързо, лесно, чисто и вкусно!!! сега поръчах и още два броя за подаръци.
този новия код с одеалото дето сте го пуснали май дава безплатна доставка само ако има артикул от една от двете фирми.
повечето от старите промо-кодове вече не работят...

само да попитам .. водата с маслото и солта ги слагаш в тавичката а зеленчука в другите тавички с дупките нали? Защото аз пробвах да сваря царевица и грах замразени... варих ги около 15 мин общо на най силната степен и накрая ги доварявах на котлона. А преди на котлона ставаха много бързо.  newsm78

# 512
  • София
Brique- трябва да е цвят тухка. Червеникаво-кафяв
Откъде идва "тухка"? За мен си е просто брик, но ми стана интересно.

# 513
Brique- трябва да е цвят тухка. Червеникаво-кафяв
Откъде идва "тухка"? За мен си е просто брик, но ми стана интересно.
Ъ?
Ми брик на английски е тухла.

# 514
  • София
А, с "тухла" съм съгласна  Simple Smile

# 515
  • In transit
Сутринта си взех 2-та колета. Тоя с Гракото не е ли в много малък кашон? Ама пък беше 4.100 кг. Не е за мен затова се притесних, аз мислех, че ще е огромен кашона.  newsm78

Иначе от покупките съм доволна. Най-много от еленчето подарък. Страхотно сладко е! И не е малко, около 35-40 см е високо. Много ми хареса!

Пуловера е страшно мек, чак ми е чудно как може някой да каже, че това бучкало.  newsm78 Според мен обаче ще се степа след пране.

Много хубаво поло, аз го взех на 7.99. Плътно, стегнато и мекичко.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-roule-femme.aspx?producti … e&pagesize=12

http://www.laredoute.fr/vente-parure-drap.aspx?productid=3241003 … e&pagesize=16
това е супер, долен чаршаф + калъфка за 5.40 евро.

http://www.laredoute.fr/vente-tunique-femme-la-redoute-creation. … e&pagesize=16
Много хубава туника.  Peace Взех я малко по-скъпо, сега е паднала цената.

Другите неща са обсъждани.

Да ви питам нещо сега.. вчера пуснах поръчка и днес в Suivi de commande  ми направи впечетление, че двете игри за PS2 ( Play Station 2) са пуснати всяка на отделна фактура.  newsm78 Някой да е забелязал подобно нещо с продукти различни от дрехи? Да не би заради митницата да ги слагат отделно.. ама защо пък двете игри ще са всяка на отделна фактура?
Ако някой може да помогне с идея или предположение защо е така? Иначе статута им е  a domicile. Мерси предварително!  Praynig

# 516
Днес получих известие от митницата. Пристигнала ми е поръчката от 9.11.

# 517
  • София
Да ви питам нещо сега.. вчера пуснах поръчка и днес в Suivi de commande  ми направи впечетление, че двете игри за PS2 ( Play Station 2) са пуснати всяка на отделна фактура.  newsm78 Някой да е забелязал подобно нещо с продукти различни от дрехи? Да не би заради митницата да ги слагат отделно.. ама защо пък двете игри ще са всяка на отделна фактура? [/i][/size]
Ако някой може да помогне с идея или предположение защо е така? Иначе статута им е  a domicile. Мерси предварително!  Praynig
На мен така ми е пуснато гракото. Явно пристигат от друго място и ги пускат в отделен колет

# 518
здравейте! какво ще кажете за този сутиен
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-corbeille-ampliforme … e&pagesize=16
някой да си го е  поъчвал?

# 519
  • In transit
Да ви питам нещо сега.. вчера пуснах поръчка и днес в Suivi de commande  ми направи впечетление, че двете игри за PS2 ( Play Station 2) са пуснати всяка на отделна фактура.  newsm78 Някой да е забелязал подобно нещо с продукти различни от дрехи? Да не би заради митницата да ги слагат отделно.. ама защо пък двете игри ще са всяка на отделна фактура? [/i][/size]
На мен така ми е пуснато гракото. Явно пристигат от друго място и ги пускат в отделен колет

да ама на мен Гракото ми беше на една фактура с парцалките. Просто в интернет банкирането видях, че парите за Грако-то са дръпнати отделно от тия за парцалките. И пак дойдоха заедно всички неща. Просто ме притеснява, че сега двете игри, дето не тежат и 100грама сигурно всяка са на отделни фактури и дрехите на трета.

# 520
Много свежи цветове, такива ли са в действителност? И тези пояснения не са ми ясни, това комплекти ли са направо  newsm78 В смисъл какво е Parure drap, Parure couette?

Поправка, видях пояснението отдлоу  Embarassed За който не знае като мен, ето- La parure drap 1 pers. : drap 180 x 290 + 1 taie 63 x 63. La parure drap 2 pers. : drap 240 x 300 + 2 taies 63 x 63. Pur coton.

# 521
  • В една Дупка.
Аз да ви се оплача. Вчера запитах тук(на 21 стр) какво значи текста във "Суиви де команде", и избързах да направя същата поръчка. днес обаче , видях в сайта, че са направили старата. Т.е получи се дублаж. Много ме е яд, но какво да се прави.....а и сумата не е толкоз малка. Просто да знаете, че текста означава, че ще се изпълни по-късно поръчката.
Има ли някакъв начин да анулирам поръчката?

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 13:38 от bubica

# 522
А дали не са се загубили известията просто newsm78

Едва ли - ще е прекалено голямо съвпадение. Поне 5-6 сме в темата, които чакаме поръчки от периода 29.10 - 02.11.

Аз лично си мисля, че проблемът не е в нашия телевизор и дано съм права.

Фатален период, казваш... Rolling Eyes

Иначе на мен до сега известия не са ми се губили.... тъпото е, че първата поръчка(от 28-ми), която съдържа само два артикула си я получих, а тая дето е с повече неща (предимно за детето, от 29-ти), се бави  Confused На всичко отгоре ме съмнява да е на митницата, защото са детски дрешки и едва ли теглото минава 2.5 килограма  Rolling Eyes

# 523
  • В една Дупка.
сега видях на първа страница, че има мейл за запитване с проблемните поръчки. Но не знам нито дума френски. Може ли на да ви пратя данните и някой от вас да ми я анулира  bouquet.Много ще съм му благодарна. Може и на ЛС. Или няма смисъл вече.

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 14:13 от bubica

# 524
  • Пловдив
Някой получи ли вече детското яке - подарък с код 24252?

Аз!
Трябваше да е размер 4-6 г., но като го гледам ще стане и на щерката - 1.7 г. Иначе е сладурско, става и за момче и за момиче, но не е много дебело

Общи условия

Активация на акаунт