Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 516
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 645
  • varna
момичета някой може ли да пробва дали 17442 е още активен или само при мен не е?

# 646
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-tunique-morgan-pour-taillissim … e&pagesize=16
за това да питам- номерацията му ми прилича повече на нашата, или греша  Flutter
Грешиш. Това е колекция за по-добре разположени в пространството дами и затова номерацията й започва от 42 френска, което отговаря на 46 българска.

# 647
450 и аз не мисля че трябва да задържат парите, другото което не ми харесва е системата за плащане, аз ползвам Мозилата и ми е запомнило всички номера на карти и секюрити кодове, което още повече ме учудва, ама какво да правим, сами сме си виновни Laughing

Някоя варненска мама ще ходи ли днес до митницата, да провери само дали имам пратка  bouquet

# 648
Много се извинявам, но къде точно в сайта мога да видя статуса на поръчката. В първия пост и линка към сайта не успях да видя, но може да съм пропуснала и заради късния час Embarassed

Моля ви, кажете ми къде в сайта да видя дали поръчката се изпълнява. За втори път ми е, първият всичко беше ОК, дойде за 14 дни. Чета тук обаче, че има някои проблеми. При мен се получи мейл, който звучи като потвърждение, парите в картата ги няма, но пък използвах същия код за безплатна доставка, който се обсъжда по-горе. Много ми е важно, защото съм поръчала робот, който синът ми си избра за рождения ден - 10 декември. Детето ще е адски разочаровано, ако нещо стане и не дойде или не дойде навреме...

# 649
неможеш да видиш статуса на поръчката, а аз ли така си мисля или намалението беше за 22и, днес пише 24 newsm78

# 650
на вчерашната фактура имач код 25933 за есенно-зимната колекция
питане - някой поръчвал ли е мобелен тел. или фотапарат? изобщо доставят ли в БГ?

# 651
Моля Ви помогне ми!
Обяснете на непросветената как става номера с тези кодове за намаления и безплатни доставки. От къде се вземат / имам един сайт http://www.wikio.fr/codepromo/laredoute.html  - ама нищо не разбирам от него/ и къде точно трябва да ги вкарам при покупката. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 652
питане - някой поръчвал ли е мобелен тел. или фотапарат? изобщо доставят ли в БГ?

Цъ, недей  Stop Вчера присъствах на доставка на колети в пощата. Отвориха си микробусчето с надпис "Български пощи". Един чичко влезе в багажното и от там през отворената врата започна да хвърля пакетите на земята един върху друг  Shocked
Предполагам, че те не са единствените, които разтоварват по този начин, та не знам дали тази деликатна техника ще оживее.

angelova78, виж по-назад в темата момичетата бяха обяснили  Peace

# 653

Цъ, недей  Stop Вчера присъствах на доставка на колети в пощата. Отвориха си микробусчето с надпис "Български пощи". Един чичко влезе в багажното и от там през отворената врата започна да хвърля пакетите на земята един върху друг  Shocked
Предполагам, че те не са единствените, които разтоварват по този начин, та не знам дали тази деликатна техника ще оживее.

angelova78, виж по-назад в темата момичетата бяха обяснили  Peace

а те нещата идват с влак нали? за там незнам как се пренасят, но ако летите сте виждали сигурно как контейнера спира под самолета и оттам.... Sick

# 654
Много се извинявам, но къде точно в сайта мога да видя статуса на поръчката. В първия пост и линка към сайта не успях да видя, но може да съм пропуснала и заради късния час Embarassed

Моля ви, кажете ми къде в сайта да видя дали поръчката се изпълнява. За втори път ми е, първият всичко беше ОК, дойде за 14 дни. Чета тук обаче, че има някои проблеми. При мен се получи мейл, който звучи като потвърждение, парите в картата ги няма, но пък използвах същия код за безплатна доставка, който се обсъжда по-горе. Много ми е важно, защото съм поръчала робот, който синът ми си избра за рождения ден - 10 декември. Детето ще е адски разочаровано, ако нещо стане и не дойде или не дойде навреме...
Ми аз не знам какво точно питаш, но в суиви де команде, ако поръчката е току що поръчана пише нещо различно от "ен препарейшън"  т.е ако пише отгоре " EN COURS DE PREPARATION" и отстрани пише "A domicile" , значи е ок. Също трябва да си получила и потвърждение на мейла и парите да са изтеглени от банковата ти сметка.
Ти кога поръча?

# 655
и аз пуснах на 16 с този код за безплатна доставка, пратиха ми потвърждение, взеха ми парите, но сега поръчката ми се намира не в списъка при другите, а я виждам като натисна доло mes remboursements и там излиза това

Voici le récapitulatif des articles que vous nous avez retournés et des remboursements effectués pour chacun d'entre eux.
 BESOIN D'AIDE ?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 20/11/2007    
22,01 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20073200850270
du 16/11/2007  

някой може ли да ми обясни как да тълкувам това

# 656
аз опитах да поръчам мобилен телефон
не се доставя  Peace

# 657
  • София

А запитвала ли си се Какво правим като се скапе техниката?

# 658

А запитвала ли си се Какво правим като се скапе техниката?

мъжа е на среща  Mr. Green нали това му е работата ...ама аз не нещо претенциозно за детето тел за връзка, та като го изпучупи да не ме е яд

# 659
  • София
Моля ви , не ми се смейте , но имам следното питане(не видях някъде да е обсъждано!)
В неделя направих 1-ва поръчка, получих мейл , в който я потвърждават. Получих и СМС,че сумата е изтеглена, но днес си гледах движението по кредитната карта и не видях тази транзакция. Има ли начин за проследяване статуса на поръчката от сайта им(примерно с този Реф.Н , който пращат в мейла)? Изобщо как се разбира какъв е статуса на поръчката?

Kak така?
SMS  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт