Витамини за подобряване подвижността на сперматозоидите

• 166 471
  • 328
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Най-добре отидете на уролог и той ще прецени какво да изпише.Самолечението не е препоръчително макар и  витамини.Успех.

# 196
Да,права си мила,така е.ходили сме няколко пъти вече на уролог.просто идеята ми беше,ако някой ги е пил на своя глава да сподели мнение.иска ми се , докато дойде време до следващия опит,да взима нещо,което не би навредило,а напротив.
п.п.вчера купих комплекс от витамини,за укрепване на организма,A-Z+Q10 ,пием ги двамата,не мисля че биха навредили. Thinking

# 197
Само се включвам да кажа какво пиехме ние/т.е.мъжо Wink/-Трибестан,Допел Херц - Е,С,Цинк,Л-карнетин,вит.С и А,Е,чай от магарешки бодил и бабини зъби,мед с ядки,няколко вида.

# 198
п.п.вчера купих комплекс от витамини,за укрепване на организма,A-Z+Q10 ,пием ги двамата,не мисля че биха навредили. Thinking[/color]

Пйте ги пиле няма да ви навредят само може да помогнат Praynig

# 199
п.п.вчера купих комплекс от витамини,за укрепване на организма,A-Z+Q10 ,пием ги двамата,не мисля че биха навредили. Thinking[/color]

Пйте ги пиле няма да ви навредят само може да помогнат Praynig

ааа ти ,малката се появи най-накрая. newsm12

# 200
Професор Цветков от София даде на мъжа ми витамини" Сексинорм". Незнам дали ги има в аптеките, защото ние ги купихме от него, но дадоха доста добър резултат.

# 201
А дали мъжа ми не може да пие витамин Е ,без да му е предписан от лекар?Предстои ни скоро да правим спермограма .

# 202
Разбира се, че може, Пантерка! Погледни моя пост на първата страница. Всичко, което е приемал съпругът ми, с изключение на Спимен и Оксибор, не е по лекарско предписание. От близо година, с малки почивки, той приема витамини и антиоксиданти в описаните, от мен, дози и освен подобрена спермограма, няма други "странични" ефекти! Wink

# 203
Благодаря ти Хоуп HugЩе се пият Simple Smileобаче добре ли ще е два пъти на ден по 1 от 200г?Нали не е малко?

# 204
Благодаря ти Хоуп HugЩе се пият Simple Smileобаче добре ли ще е два пъти на ден по 1 от 200г?Нали не е малко?
Не, не е малко. Препоръчителната дневна доза вит Е е 400мг. Нали знаеш, че добавките дават отражение в спермограмата едва, след 3 месечен прием? Rolling Eyes
Не помня, дали съм го писала в тази тема, но ще спомена пак - Спимена най-добре повлиява броя на сперматозоидите.
Сравних си спермограмите и ето резултата:
02.08.2007 - 54 млн/мл
03.12.2007 - 103 млн/мл
19.01.2008 - 120млн/мл
20.02.2008 - 140 млн/мл

Надявам се моята кратка справка да ви убеди, че добавките наистина повлияват спермогенезата! Peace

# 205
HugБлагодаря ти  Hug

# 206
Хоуп, извинявам се, че тук се вмъквам, но при вас има впечатляващо подобрение на броя сперматозоиди.
А как стоят нещата с другите показатели?

# 207
От зле, по-зле! ConfusedС голям зор подвижността ни се качи с 5% за 6 месеца. След това рязко спадна - от 25% на 15%! Морфологията не мръдна от 2,6%. Но както казва съпругът ми - "за какво да ги караме да тичат, недъгавите изроди гадни!"  Mr. Green
Това беше положението, преди 7 месеца. Преди 6 месеца д-р Кацаров направи операция на съпруга ми - варикоцелектомия. При нас варикоцелето беше двустранно  - 1-ва и 2-ра степен. Три месеца и половина, след това, аз забременях спонтанно. За съжаление, оказа се тубарна бременност. Скоро се навършват пълни 6 месеца, след операцията и трябва да направим контролна спермограма. Сигурна съм, че ще има значителни подобрения!  Party
Момичета, добавките влияят до някъде, но не се ли отстрани причината за лошата спермограма, нищо не може да помогне!
Стискам палци на всички ви! Hug

# 208
  • Пловдив
Наш приятел пие Допелхерц и мед с ядки различни видове  Peace

# 209
ЗДравейте моми4ета
Имаме си проблем, много сме бавни, ама много. Шивеем в Испания. След пове4е от година ходене по доктори и молене за някое изследване/ тук са мног бавни и безотговорни/ в4ера ходихме в една 4астна клиника. Ама 4астна от всякаде. Както и да е . ПОгледнаха изследванията на съпруга ми и директни казаха ИН ВИТРО.  Пасивни сперматозоиди има 10 %, активни 10 %, неподвижни 80% , тотална подвижност 20 %.  Не са му  предписвали никакви медикаменти, с изклу4ение на едни хап4ета, за които ни обясниха, 4е се предписвали на " дядовците да можели да уринират", така 4е иска съвет. Медикаментите за които говорите и пи6ете могат ли да се закупят свободно или с а задължително с рецпта. И заслужава ли си при тези условия да  пие хап4ета и билки, или да запо4ваме директно със събирането на пари. Просто искам някаква ориентация от по ве6ти от мен.  Аз до последно бях оптимистката 4е не6тата не са толкова ло6и и 4е 6те можем да се разминем само медикаменти. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт