Витамини за подобряване подвижността на сперматозоидите

• 166 445
  • 328
  •   1
Отговори
# 180
vali14, информативно можеш ли да ми кажеш колко струва едно икси, защото май и ние натам сме тръгнали....

момичета, на мъжа ми сега са му предписали някакви витамини (нови били на пазара, още ги нямало в Бг, но специален комплекс за тези проблеми) - малко е нечетливо името на рецептата и аз нищо не успях да намеря, въпреки, че пусках всякакви варианти в нета  Confused някой чувал ли е за тях newsm78

ето http://images25.snimka.bg/005578567.jpg
рецептата
поръчали сме ги вече, като разбера повече инфо, ще пиша пак  Wink

# 181
Аз разчитам Protectol  newsm78

# 182
Аз ми се вижда като проксед да е? Ами първото ни инкси излезе със всички излследвания лекарства, вливания после след трансфера временната бременост някъде около 6 хиляди, второто, понеже не сме правили някои иследвания около 4 хил. сега третото newsm78

# 183
Не се предавайте и не спирайте да опитвате дори надеждите да са минимални,така се случи  и с нас.След диагноза варикоцеле ,херния и тежка астенотератозооспермия и почти никакви надежди за нормално забременяване,ние решихме да направим най-напред операция,въпреки уверението на велики специалисти че няма смисъл при тази диагноза.Естествено ни насочиха за ИКСИ без дори да споменат за медикаментозно лечение ,витамини или билки.Но...аз не се примирих,веднага след операцията започна приема на витамини-Допъл херц-Е,С ,цинк ,спимен и отвара от магарешки бодил,от време на време оксибор и Л-карнитин и само 5 месеца след операцията вече бях бременна! Grinning Сега съм вече в четвърти месец и с радост ще ви помагам със съвети и опит за това с което се преборихме.Дано и при вас успеха дойде бързо и да сте толкова щастливи като нас!

# 184
забравих да благодаря на всички които пишат в тези теми ,защото без вашия споделен опит нямаше да се справим ,така че не спирайт да помагате със  съвети ,защото има още много хора които разчитат на такива като нас!

# 185
момичета, само да ви кажа, че витамините са Профертил!!! това е специално създаден комплекс от витамини и минерали, които се прилагат при мъжки стерилитет. опаковка от 60 таблетки струва около 40 Евро, от 180 - окл 120 евро. това е ново лекарство, разработено във Виена, при пилотните изследвания са получени много добри резултати! ние сме го поръчали - ако има резултат, ще пиша  Praynig Praynig Praynig иначе съставките са почти същото, което приемат и мъжете ни и което пишем тук!

radkakaka, радвам се, че има такива като вас  Hug те вдъхват увереност у тези, които още се борим  Blush

# 186
Ние още не можем да се похвалим с напредък, но силно се надявам скоро и това да стане!
Успех на мъжките половинки!

# 187
Мира мими, трябва да мине достатъчно време. Ще имате подобрение. Късмет.

# 188
МИЛИ МОМИЧЕТА ,ДОСТА ПОЧЕТОХ КОЙ КАКВО Е ДАВАЛ НА МЪЖА СИ И ПО КОЛКО ,НО ИМАЛИ КРАЕН РЕЗУЛТАТ ,НЯКОЙ КОЙТО ДА НЕ Е МОГЪЛ ДА ИМА БЕБЕ ,А СЛЕД ТОВА ТАКА НАР.ПОДПОМАГАНЕ ДА Е УСПЯЛО ДА ДОНЕСЕ БЕБЕ . ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МИ ПИШЕ НЯКОЙ С УСПЕХ  Hug Praynig

# 189
Има, разбира се. Hug

# 190
Естествено, че има. Например аз. Само, че подобрението не става с вълшебна пръчица. Трябва да мине време, да си постоянен и изобщо това е един цялостен комплексен процес.

# 191
  • София
И при нас има леко подобрение след прием на витамини но за съжаление всичко става много бавно при лечение на мъжкия фактор.Трябва много постоянство и търпение. Hug

# 192
Искам да кажа опита си в борбата за подобряване на показателите на спермограмата. Дано помогне. Имахме лоша спермограма. Всички, които не са правили микробиология трябва да я направят. Ние имахме микорлазма и бактерии ... Според мен за всяка лоша спермограма има причина и тя трябва да се открие. Но пътя, по които трябва да минете според мен е д-р Кацаров за варикоцеле и микробиология. Лекарката ни - не от клиника по стерилитет - ни помогна. Морфологията беше 2%, сега е 7%, имаме подобрение на количеството, подвижност. Преди 7-8 месеца пихме антибиотик, след това нещо, което разбива бактериите и една добавка, която се казва Vilcacora_2000. Тя каза, че на семинари  казват, че дава страхотни резултати и е най-добрата в момента.  Thinking При нас има голямо подобрение надявам се да помогне и на Вас. Другото, което пием и двамата и вит. Е, фолиева киселина и аз само - по половин асперин на ден. Дано да има ефект и при вас и при нас.  bouquet  bouquet  bouquet

# 193
Привет,
мъжът ми имаше доста лоша спермограма преди няколко месеца- бавни, морфологично-изменени и т.н. сперматозоиди; доктора му изписа Spimen-оказаха се билкови хапченца при мъжки стерилитет; струват 2-3 лв. Предписанието беше 3 пъти по 2, за месец мисля. Не знам дали от тях или просто случайност: 10 г.с. съм
здравей bu6onka миличка  искам да те попитам колко време пи тези билкови хапчета мъжа ти.
Не знам дали си родила но дано си родила вече  зарадвах се като ти прочетох поста.
Много здраве ви пожелажам.

# 194
момичета, само да ви кажа, че витамините са Профертил!!! това е специално създаден комплекс от витамини и минерали, които се прилагат при мъжки стерилитет. опаковка от 60 таблетки струва около 40 Евро, от 180 - окл 120 евро. това е ново лекарство, разработено във Виена, при пилотните изследвания са получени много добри резултати! ние сме го поръчали - ако има резултат, ще пиша  Praynig Praynig Praynig иначе съставките са почти същото, което приемат и мъжете ни и което пишем тук!

radkakaka, радвам се, че има такива като вас  Hug те вдъхват увереност у тези, които още се борим  Blush

Искам да ви попитам,тези витамини от лекар ли се изписват задължително или можем   да си ги купим свободно от аптеката.ако ги намеря тук мога ли да ги давам на милото,по-лоша от нашата спермограма,няма на къде..

Общи условия

Активация на акаунт