Витамини за подобряване подвижността на сперматозоидите

• 166 425
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
Сиска, при 1 млн/мл, подвижността няма никакво значение. Вие сте за ИКСИ така или иначе Peace. А как сте с морфологията?
Според мен не си харчете парите за Проксид.

# 166
  • Варна
Знаеш ли Зветунчо-аз все още отказвам да приема,че няма да стане по нормален начин Cry
Просто го отбягвам,но ще трябва явно да свикна.
Ще търсим причината от 5млн.да паднат на 1,а колкото до морфологията-не са ни правили такава разширена спермограма.
Ще ходим до Пловдив,но чак май месец-при д-р Даскалова.Там ни е и по-близко!
Иначе гледам да съм до него,да го обичам и подкрепям-мисля,че се справяме  baby_neutral

# 167
във Варна няма ли такива клиники  newsm78

# 168
Сиска задължително направете и морфология по Крюгер, и разбира се посетете андролог за да видите дали няма физиологична прчина. Направете микробиология на еякулат и хормони. За хормоните изследвайте същите като при теб.
Иначе няма лошо да вярваш, че ще стане по нормалния начин, но с 1 млн/мл няма как да стане Sad

# 169
хей, не мисли така - чудеса съществуват!

моят гинеколог ми разказа как една жена след три неуспешни опита инвитро вече била съвсем отчаяна и обезверена и изведнъж забременяла спонтанно - нещо, за което толкова се били борили преди с всякакви средства... не че пожелавам на някой да мине по пътя й де, но  Heart Eyes

# 170
Сиска,
Напълно подкрепям изразеното от Цветунчо - както по отношение на това съпруга ти да си направи преглед при специалист андролог-уролог, така и по отношение на Проксид-а. Както казва д-р Кацаров "няма да ви помогне, но няма и да ви навреди, така че ако имате излишни средства пийте и него"  Joy
Що се касае до това, което е казал онзи доктор, а именно, че момчето, което е приемало Проксид след 2м. прием е станало татко .... ами не знам какъв е този доктор, ама всеки, който се занимава с репродуктивни проблеми знае, че спермогенезата трае около 3м., така че нещо не му излизат верни сметките на този доки, т.к. няма как Проксид-а след 2м. да е повлиял до такава степен спермогенезата. Станал е татко, просто защото им е дошло времето, а не заради Проксида  Joy
Честито за резултатите newsm44, много се радвам за вас  Peace

# 171
  • Стара Загора
и да добавим коензим 10 и антиоксиданти(които са към 75лв.всяко)
Моят мъж пиеше коензим Q10 и антиоксиданти ...купувах на Валмар. Определено цената не беше 75лв. всяко...антиоксиданта беше около 11-12лв...коензима около 17лв. Това вярно, че бяха цени преди две години /защото имам вече син/ но невярвам да са скочили толкова много. При нас имаше резултат.

# 172
Здравеите, ние също имаме проблеми с мъжото, в Плевен в клиниката на доц.Конова правихме спермограма по Крюгер и SDI-тест, теста зле от макс 15 ние бяхме с показания 16,70% и антиспермални тела 80,7 при норма 60, и на мъжото му исписаха прахчета Харвест това е български витамин на кенди, (не се смеите правят го в българия по лиценз) пи ги 6 месеца по 3 на ден и подобри SDI- теста максимално стана от 16,70 на 13,5 което е супер, обаче доки каза че антиспермалните тела при мъжете не се лекуват и само ин- витро, не 4е няма шанс да стане по естествен начин но шанса е минимален 5-10% и сега SDI- e добре ама постоянно е на витаминозни коктел4ета. До момента когато 6те правим ин-витрото. Peace

# 173
Днес ще правим спермограма за четвърти път - стискайте палци newsm11.Предните спермограми бяха с доста противоречиви резултати.Ще се включа пак по- късно като са готови резултатите за коментар!!!!!1 newsm12
Но при всички случаи ще правим инвитро - десет години безрезултатно бебеправене ни стигат.
Пожелавам бебенца на всички по две! newsm32

# 174
Днес ще правим спермограма за четвърти път - стискайте палци newsm11.Предните спермограми бяха с доста противоречиви резултати.Ще се включа пак по- късно като са готови резултатите за коментар!!!!!1 newsm12
Но при всички случаи ще правим инвитро - десет години безрезултатно бебеправене ни стигат.
Пожелавам бебенца на всички по две! newsm32

Клемче,
Желая ви успех днес и дано се похвалите с добри резултати  Praynig Praynig Praynig
Нали ще ги направите в ин витро клиника ?

# 175
  • Варна
Клемче,и от мен успех,мила Hug Hug
Да се похвалиш и да пишеш резултатите!
Иначе никъде във Варна не правят разширени спермограми #2gunfire
Направо не е за вярване!
Благодаря за съветите-определено няма да вземем Проксида,а пък за другото ще видя откъде ще го купя.
Само се чудя дали да ходим в Пловдив или в София newsm78
Тук всички препоръчвате Кацаров Peace
Трябва да може да се подобри и броя  Praynig Praynig

# 176
и да добавим коензим 10 и антиоксиданти(които са към 75лв.всяко)
Моят мъж пиеше коензим Q10 и антиоксиданти ...купувах на Валмар. Определено цената не беше 75лв. всяко...антиоксиданта беше около 11-12лв...коензима около 17лв. Това вярно, че бяха цени преди две години /защото имам вече син/ но невярвам да са скочили толкова много. При нас имаше резултат.

Хера, а ще кажеш ли какви бяха показателите преди това на мъжа ти newsm78

стискам палци и аз Peace

# 177
Клемче,и от мен успех,мила Hug Hug
Да се похвалиш и да пишеш резултатите!
Иначе никъде във Варна не правят разширени спермограми #2gunfire
Направо не е за вярване!
Благодаря за съветите-определено няма да вземем Проксида,а пък за другото ще видя откъде ще го купя.
Само се чудя дали да ходим в Пловдив или в София newsm78
Тук всички препоръчвате Кацаров Peace
Трябва да може да се подобри и броя  Praynig Praynig

Сиска,
Задължително проверете морфологията, т.к. ако първата ми спермограма беше без Крюгер тест нямаше и да разбера, че имам проблем защото всички останали показатели ми бяха много добри.
Задължително трябва и съпруга ти да си направи преглед при специалист андролог-уролог. Д-р Кацаров е добър диагностик и оператор, така че ще ви е полезен в тази насока, а иначе от Пловдив до София си е 1час път, така че по-добре в Софето елате  yes

# 178
Здравеите, ние също имаме проблеми с мъжото, в Плевен в клиниката на доц.Конова правихме спермограма по Крюгер и SDI-тест, теста зле от макс 15 ние бяхме с показания 16,70% и антиспермални тела 80,7 при норма 60, и на мъжото му исписаха прахчета Харвест това е български витамин на кенди, (не се смеите правят го в българия по лиценз) пи ги 6 месеца по 3 на ден и подобри SDI- теста максимално стана от 16,70 на 13,5 което е супер, обаче доки каза че антиспермалните тела при мъжете не се лекуват и само ин- витро, не 4е няма шанс да стане по естествен начин но шанса е минимален 5-10% и сега SDI- e добре ама постоянно е на витаминозни коктел4ета. До момента когато 6те правим ин-витрото. Peace
Ние сме с същия проблем мъжки фактор-антиспермални антитела.На теория прочетох че сме за инсе на вас защо ви изпращат за икси?Не ви ли препоръчаха инсе?

# 179
Здравей, казаха ни 4е може и инсе, но шанса е минимален и с докторите решихме да не се мъчим с инсе и направо на икси, което от тогава 6 май 2007(когато откриха на мъжото проблема) 6те ни бъде 3-то икси(юли 2008) сега по4ивам от стимулациите!
Дори ни казаха и 4е може и по естествен път да стане но шанса е 5-10%. и за това се решихме направо на икси, аз пък имам тромбофилия(кръвта се съсирва много бързо и не може да достига храна и кислород до ембриончето), 1-то икси беше успешно, но до 6 седмица, второто не можах да направя хубави фолекули и сега юли ще видим newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт