Витамини за подобряване подвижността на сперматозоидите

• 166 406
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Преди 3 седмици правихме спермограма и резултата беше лош, после повторихме в клиника по стерилитет, резултата бе още по-зле, на втората излезе, че освен са неподвижни на 100%, а и има 98% патологични форми и само 2% нормални  Cry
Почнахме лекарства (витамини и Спимен, Л-Карнитин) за евентуално повишаване на подвижността, но за другото, за патологичните форми незнам какво да правим. Някой знае ли какви лекарства може да взема приятеля ми?
От клиниката по стерилитет нищо друго не ни казаха, а най-лошото че и инвитро не може да се прави заради тези патологичните. (за да не стане ембриона анормален)   Rolling Eyes
Много се натъжих и незнам какво да правя. Чух за Милен Кацаров в София, ние сме от Варна, и ми се искаше първо тук да опитаме при някой. Незнам, поне на 1-во време да пие нещо за тия патологичните...
Да отбележа че момчето ми има сериозна алергия (подува му се гърлото и му присяда) и е възпалено, която сега пролетта много се обостри. Алерголожката казва че това не влияе на сперматозоидите, но кой знае?...
Ако знаете повече инфо за патологичните форми, копнете сайт тук... 
 baby_neutral

# 151
Препоръчвам ти консултация при Кацаров, но първо да си направи хормонални изследвания във Варна, носете си и спермограмите. И да пие спимен сега няма как бързо да оправи нещата, а явно са сериозни. Трябва си сериозна диагностика и лечение. Има вече две бремелинки в нашия форум след успешно лечение на д-р Кацаров. Запишете си час, елате. Важно е. Ин витро може да не правите, но ИКСИ - става, защото там подбират сперматозоида, с който да оплодят яйцеклетката. Правете каквото препоръча Кацаров. И моя мъж е лекуван от него.

# 152
Вивианна,
Ето ти координатите на д-р Милен Кацаров (уролог-андролог)
тел. 02/8525852
ул. Шандор Петьофи №39
понеделник и сряда от 14:30 до 16:30ч.

Успех и гледайте с позитивна нагласа   Peace

# 153
TATKO BARBA,
ти при кой лекар си се лекувал?Прочетох ти схемата на лечение и някои лекарства и моя мъж ги пие.Знаеш ли кои хормони трябва да си пусне той, искам да идем при Кацаров с готови хормони.Ако някой друг знае кои хормони да изследваме,да пише   newsm78
Благодаря на всички.

# 154
Вивиана,
Хормоните, които съм си изследвал са - LH, FSH, ESTRADIOL, TESTOSTERON. Не че д-р Владимиров изобщо ги погледна, макар че му ги врях в очите.
Схемата на лечение ми я предписа лекар, които не познавам. Той лекува спортисти (тежкоатлети), които имат много чести проблеми с репродуктивната система.
Иначе д-р Кацаров ми беше изписал само по 1/2 Клостилбегит на ден (вечер). Сега, след "прегледа" от д-р Владимиров ще отида при д-р Кацаров да ги погледне - то не че и аз не ги разчетох, защото си пише референтни стойности, но е хубаво специалист да каже в каква насока се движа. Надявам се в положителна  Wink

# 155
Вивиана, освен гореизброените от Татко Барба хормони, пуснете и пролактин. Изобщо всички хормони, които пускаш за себе си, ги пусни и за мъжа ти Peace

# 156
Татко Барба, д-р Кацаров е добър специалист. Непременно се консултирай и с него.

# 157
  • Варна
Здравейте на всички Hug
Отдавна не съм писала при вас,но сега имам новини:
-след 3месеца приемане на добавките и витамините,които приема мъжа на Хоуп,имаме голямо повишение в подвижността-от 78% неподвижни,на 50%.Като при това неподвижните направо са станали с прогресивен мотилитет-от 6% на 30%
 LaughingЧак не мога да повярвам #Crazy
За съжаление обаче бройката не се е повлияла,дори е спаднала малко.

Тук обаче идва въпросът ми:
-док ни изписа тези прахчета Проксид(виждам че ги има в темата)
http://www.proxeedbg.com/aboutproxeed.html
Освен това да продължаваме с витамините и бърканицата,и да добавим коензим 10 и антиоксиданти(които са към 75лв.всяко)
Чудя се дали да купувам този Проксид newsm78 newsm78
Не ми се свидят парите,ще ги отделим,но дали някой е давал на мъжа си и има ли резултат?
Док каза,че мъжа който го е пил на втория месец е станал татко.

Ако някой има съвет-да помогне !  bouquet
Благодаря!

# 158
Сиска,поздравления, Hugвсе такива неща да се чуват.
Прочети назад темата-спомням си че имаше малко писано за прохеед...Колко ви е броя?

# 159
  • Варна
Ами Тони,броя ни  е много малко Sad-под един милион на мл.
Но док каза,че в случая имало повече значение подвижността newsm78Доколкото е вярно де!
Ще си призная(ама да не ме биете)-не сме ходили още при специалист за мъжа ми и не са му правени никакви изследвания,освен спермограма.
Май се движим на сляпо Embarassed

# 160
Ами Тони,броя ни  е много малко Sad-под един милион на мл.
Но док каза,че в случая имало повече значение подвижността newsm78Доколкото е вярно де!
Ще си призная(ама да не ме биете)-не сме ходили още при специалист за мъжа ми и не са му правени никакви изследвания,освен спермограма.
Май се движим на сляпо Embarassed
Защо не посетите д-р.Кацаров,много хубави неща се говорят за него. Peace
Предполагам че с лекаря ви,обсъждате инвитро...и ние сме с 1 мил/мл,надявам се да го подобрим,но... Tired
Хубаво е специалист да види съпруга ти-може да открие конкретна причина за лошите резултати, и от там вече решението е на една крачка!(пожелавам ви го) Hug
Поне спермограмата в център по стерилитет ли я правихте? newsm78 Пуснете хормони за всеки случаи за да не губите време и да сте подготвени за прегледа newsm78

# 161
момичета, много полезна информация намерих Hug

само да кажа, че мъжът ми приемаше трибестан и оксибор, но контролната спермограма беше с по-лоши показатели Confused
стресът наистина е основен фактор, но как един мъж (пък и не само той) да не мисли за това, че не може да създаде потомство и причината най-вероятно е в него....

как се справяте с този проблем newsm78

# 162
как се справяте с този проблем newsm78
С много търпение, любов и съпричастност. Мъжът ти трябва да усети твоята подкрепа и да бъде убеден, че открития проблем е половин проблем. Борете се заедно  Peace

# 163
непрекъснато я засвидетелствам.... не съм му дала никакъв повод да се самообвинява, но подозирам, че много се измъчва, което тормози и мен Cry

# 164
  • в сърцето на един мъж...
Шнее, много е трудно, но просто трябва много търпение, много говорене и да го уверяваш в любовта си непрекъснато. Нормално да те тормози, все пак сте двойка. Но ако се обичате - ще успеете да го превъзмогнете по един или друг начин. Трудно е, но важен е крайния резултат.

Общи условия

Активация на акаунт