Витамини за подобряване подвижността на сперматозоидите

• 166 379
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
Да сега и аз поразрових и видях, че съм ги объркала, за което се извинявам.   Embarassed Наистина в Спимена има по-голяма концентрация на трибулус терестрис.

# 91
Да сега и аз поразрових и видях, че съм ги объркала, за което се извинявам.   Embarassed Наистина в Спимена има по-голяма концентрация на трибулус терестрис.
Wink Казах го за да не оставаш ти с погрешно впечатление и да продължавате да купувате Спимен форте.

# 92
  • Пловдив
Момичета,на моя съпруг много добре му влияе Трибестана.Но искам да ви попитам той може ли да се пие постояно,или три месеца се пие,три почива?

# 93
  • Стара Загора
Моят мъж пи три месеца трибестан и почива три месеца.

# 94
  • Пловдив
Благодаря,Хера  bouquet

# 95
Здравейте момичета, искам да попитам нещо, преди време бях пуснала темичка с нашата история и резултатите от трите ни спермограми.На 10ти януари сме на преглед при д-р Александров /Варна/, искам да попитам, може ли без предписание мъжа ми да пие този Спимен и/или бабин зъб, или да изчакаме да видим какво ще ни предпише Александров? Може ли да навредят нещо?
Ето и резултатите от спермограмите: /да имате представа/

Първата  при д-р Александров
Обем: 1,5 мл
Концентрация: 32х10 /на шеста / мл
Подвижност: 28%
Прогресивна подвижност: 1
Общ брой: 48х10 /на шеста/
Ph: 7,9
Вискозитет: повишен
Цвят: белезникав
Кръгли клетки: 3х10 /на шеста/ мл
Втечняване: трайно, остана с повишен вискозитет
Морфология
Нормални форми 40 %
Диагноза Astenozoospermia

Втората, пак при д-р Александров

Обем: 2,0 мл
Концентрация: 30х10 /на шеста / мл
Подвижност: 58%
Прогресивна подвижност: 2
Общ брой: 60х10 /на шеста/
Ph: 8,1
Вискозитет: нисък
Цвят: млечнобял
Частици: увеличено количество
Кръгли клетки: 3х10 /на шеста/ мл
Втечняване: донесени втечнени
Морфология
Нормални форми 45 %
Диагноза Normoozoospermia

И третата в лаборатория Лабор 94
Макроскопско
Количество: 2,5
Цвят: белезн.сив
Консистенция: силно увеличена, не се втечнява
Ph: 9,0
Микроскопско
Брой: 15 млн/мл
Подвижност: 10 %
Морфология
Нормални форми: 18%
Паталог.форми: 57%
Клетки на спермогенезата: 25%
Тест за виталитет: живи 20%
Тест за фруктоза: 760 мг/мл

Какво мислите?Благодаря предварително   bouquet

# 96
scent, хубаво е да се консултирате с лекар. Защото бабините зъби действат на ЛХ, оттам влияят на тестостерона при мъжа. Ако неговият проблем е хормонален е важно лекар да прецени. Защото, ако по принцип тестостеронът му е завишен, това може да подтисне сперматогенезата и вместо да изпишете вежди, да извадите очи.

# 97
Здравейте и от мен, момичета!

Бих искала да попитам нещо относно операция от варикоцеле. На моя съпруг му предстои такава и не знаем с каква упойка да я правим- как би било по-добре за протичането на самата операция и за чувствителността(болката) на пациента - дали с местна или пълна упойка? Къде се бие точно упойката? Много ли е болезнено след операцията и колко време е необходимо за пълно възстановяване, в смисъл колко време след опреацията може да има полов контакт?

Благодаря предварително за съветите и отзивите ви!

# 98
Нищо не знам за това което питаш sara.s, но се надявам операцията да е вече зад гърба ви. Искам само да ти дам кураж, една моя приятелка забременя месец след операцията на мъжа и Simple Smile Дано ипри вас е така.
Момичета, май и витамин Е не е добре да се пие повече от 2-3 месеца или поне така прочетох на опаковката.

# 99
  • Стара Загора
Момичета, май и витамин Е не е добре да се пие повече от 2-3 месеца или поне така прочетох на опаковката.
Ами моят мъж не спря да пие през 9-те месеца на лечение вит.Е

# 100
Сара,
пускам ти статия за варикоцелето. Там е описано и оперативното отстраняване на варикозните съдове.
http://zabremeniavane.start.bg/article.php?aid=2428

И малко инфо от мен - операцията е лека, с местна упойка. Пациентът не усеща нищо. Като времетраене - не повече от час. Мъжът може да шофира след това. Възстановяването е бързо, а сексуалните контакти могат да се възобновят веднага, когато мъжът се почувства готов за това.
Виж, за възстановяване на показателите на спермата работата е по-трудна. От 4 месеца, до 2 години след операцията.
Успех!  bouquet

# 101
някакав савет за повишени левкоцити

# 102
някакав савет за повишени левкоцити
Пуснете една микробиология!  Peace

# 103
имаме микробиология всичко е наред с нея

# 104
Запишете си час при уролог-андролог. Препоръчвам ви д-р Милен Кацаров! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт