Значи сега трябва да чакаме до Февруари, а не да висим пред яслите Януари, така ли? 
Али си няма гаджета, защото не дава никой да я гушка
Ей, ще се разсеем малко
А Лиленцето била много щастлива, че си е в къщи - само се смейкала и искала да си играе с всички играчки

още не мога да проумея как така са й счупили раменцето
направо
През какво ли още има до премине милото детенце
Много хубаво , че са решили да й направят кръщене
На Мимито като й направихме лятото кръщене , добре й се отрази - взе повече да си хапва , спи по цяла нощ , и т.н.
и да не се сещам така
Али си няма гаджета, защото не дава никой да я гушка
- кукли , книжки , картинките на дрешките , телевизора - като пусна да гледа "Ля-ля"(Телетъбисите), едни пантофки дето се като зайчета (вместо зайо , тя казва "лало"
) и т.н.
А останалите са за всички баби и дядовци, и за нас двамата по един ... После отидохме в "Изгрев" при баба ,там яде, спа, игра и т.н. и така ... цял ден не сме се прибирали
искаше да ги целува... Чак като и придумах да каже чао на котетата , и целувки (трябваше да се задоволи с въздушни целувки само
) и тогава тръгна , няколко пъти се обръщаше , да казва "чао" на котетата , а минувачите се смееха 
) и сега пия кафенце.После отивам на кръщене.Вчера с кръстницата обикаляхме 5 часа по магазините.Аз взех на Лилито една много сладка кукла, дето пее, говори и пие мляко
Дано й хареса.

) и сега пия кафенце.После отивам на кръщене.Вчера с кръстницата обикаляхме 5 часа по магазините.Аз взех на Лилито една много сладка кукла, дето пее, говори и пие мляко
Дано й хареса.

Нали сте живи и здрави всички , хубаво детенце си имате , всички го обичат и му се радват
Айде - само хубави емоции през Новата година - само че още отсега да започват
Мисля че много ще се зарадва и моята на такава кукла - и аз ще потърся из Бургас

А за подаръците - много добри идеи имате 
А какво точно купихте за Дидката?

Днес трябва да постъпят в болницата. Това е за сега . Нямам повече информация за тях.
ЗДРАВЕЙТЕ !

Сега вече е добре -стана само кашлицата , но поне прилича на себе си!!!
!!Дано новата година ви донесе много здраве , проблемите да са зад гърба ви!!!! 
Много се надявам скоро да споделиш и нещо хубаво !!!

Препоръчани теми