ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 243
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Добро утро!

Анту, Лилито си е в къщи, понеже в ИСУЛ имало някаква шарка и ще я приемат в понеделник.Утре ще й правим кръщене  Simple Smile

Мимито & Светла, много хубави картинки  Joy

Клео, благодаря за инфото. HugЗначи сега трябва да чакаме до Февруари, а не да висим пред яслите Януари, така ли? Thinking

А снимките с гаджета са простоооооооо супееер!   Joy Али си няма гаджета, защото не дава никой да я гушка  Mr. Green

Аз сега пия кафенце и после ще заведа Али у баба й малко да се погледкат.А аз и кръстницата на Лили ще ходим да пазаруваме за утре  Simple Smile Ей, ще се разсеем малко  Peace А Лиленцето била много щастлива, че си е в къщи - само се смейкала и искала да си играе с всички играчки  Laughing Миличката  Heart Eyes

# 227
  • София
Дано кръщението помогне на Лили! baby_neutral
Светле, можеш ли да ми помогнеш да намеря песента "Бабина игра"?

# 228
Дано кръщението помогне на Лили! baby_neutral
Светле, можеш ли да ми помогнеш да намеря песента "Бабина игра"?
Лилито радваме се , че се чувства по-добре милото  Hug още не мога да проумея как така са й счупили раменцето  newsm78 #2gunfire #2gunfire #2gunfireнаправо #Cussing out #Cussing out През какво ли още има до премине милото детенце  Sick Cry Cry Много хубаво , че са решили да й направят кръщене Hug  Praynig  На Мимито като й направихме лятото кръщене , добре й се отрази - взе повече да си хапва , спи по цяла нощ , и т.н.
Neda Можеш ли да ми кажеш малко от текста на песничката, че да се посетя коя е песничката
Защото "Бабина игра" нямам , обаче не е изключено да я имам с друго заглавие  newsm78 и да не се сещам така

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 00:37 от Мимито & Светла

# 229

А снимките с гаджета са простоооооооо супееер!   Joy Али си няма гаджета, защото не дава никой да я гушка  Mr. Green

А Мимито всяко нещо което й хареса , се спуска да го целува  (не само хора) hahaha Heart Eyes - кукли , книжки , картинките на дрешките , телевизора - като пусна да гледа "Ля-ля"(Телетъбисите), едни пантофки дето се като зайчета (вместо  зайо , тя казва "лало" Joy) и т.н.
Днес с рейса двете ходихме до центъра ,в едно фото си поръчах ключодържателчета с нейна снимка - от двете страни по една снимка . А за гаджето - от едната страна негова снимка , а от другата на Мими.Той има рожден ден на Бъдни вечер и заедно с подаръка , ще им дам и това ключодържателче  Heart Eyes А останалите са за всички баби и дядовци, и за нас двамата  по един ... После отидохме в "Изгрев" при баба ,там яде, спа, игра и т.н. и така ... цял ден не сме се прибирали Laughing И нови ботички й купих в центъра като се разхождахме  Whistling
Искаше да целува по стъклата на един зоомагазин залепили големи снимки на котета и кученца , и не искаше да се отлепи от там -  hahaha Blush искаше да ги целува... Чак като и придумах да  каже чао на котетата , и целувки (трябваше да се задоволи с въздушни целувки само Naughty) и тогава тръгна , няколко пъти се обръщаше , да казва "чао" на котетата , а минувачите се смееха   Laughing Embarassed Laughing

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 00:15 от Мимито & Светла

# 230
Добро утро , милички!

Кафенце   food010

Как сте в тази мразовита, но слънчева утрин?

Аз нахраних Али (папка звездички  Joy) и сега пия кафенце.После отивам на кръщене.Вчера с кръстницата обикаляхме 5 часа по магазините.Аз взех на Лилито една много сладка кукла, дето пее, говори и пие мляко  Joy Дано й хареса.

Весел ден на всички  Hug

# 231
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро , милички!

Кафенце   food010

Как сте в тази мразовита, но слънчева утрин?

Аз нахраних Али (папка звездички  Joy) и сега пия кафенце.После отивам на кръщене.Вчера с кръстницата обикаляхме 5 часа по магазините.Аз взех на Лилито една много сладка кукла, дето пее, говори и пие мляко  Joy Дано й хареса.

Весел ден на всички  Hug
Добро утро!!
Аз пия кафе , защото моето дете снощи заспа в 1часа и в 9 се събуди и сега , майка му ....
Много гушки на сладката Лили !!! Hug Hug Hug

# 232
  • София
Светле, ето и текста:
Бабина игра
Своите баби веднъж децата
завели в гората.
Там децата бързо заспали,
а бабите си играли.
По поляна зелена
скача баба Елена.
Баба Дона в тревата
през глава се премята.
А пък баба Тодора
се катери на Бора.
Зад ухото с иглика
баба Мика им вика:
- Ха, елате сегичка
да играем на жмичка!

Радой Киров

# 233
Светле, ето и текста:
Бабина игра
Своите баби веднъж децата
завели в гората.
Там децата бързо заспали,
а бабите си играли.
По поляна зелена
скача баба Елена.
Баба Дона в тревата
през глава се премята.
А пък баба Тодора
се катери на Бора.
Зад ухото с иглика
баба Мика им вика:
- Ха, елате сегичка
да играем на жмичка!

Радой Киров
тази я нямам... Confused
Ама ако я намеря някъде, ще ти кажа Simple Smile

# 234
Купихме и на Дидоки подаръците утре снимки Joy

# 235
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет!
След АЛекс аз се тръшнах и все още съм зле, ама ще се оправя!
За подаръците - ние на Алекс за Коледа му взехме конструктор Лего, камион - доста голям! Той напоследък е на вълна коли , камиони, ремаркета и прочие!

Бон-Тони - радвам се, мила че звучиш така ведро! Ще взема да се възползвам от почивката ви и ще дрънна, само да проборя пустите вируси...

7of9 - Боре, послушен станал - браво на момчето! Ама, то кога е било лошо детето ... Wink

Гушанка - миличка, малко със закъснение, но все пак от сърце - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЩАСТИЕ МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ И МЪЖЕТЕ ТИ НА РЪЦЕ ДА ТЕ НОСЯТ!

Пеперудка - радвам се, че сте добре с СИмонка!

ilindi4ka - надявам се Сами, да се е поуспокоил вече!

DIVA_ORHIDEQ - и ние още не говорим!

Клео - обещала съм и след тази ми настинка, още утре ще гледам да ти пратя някой линк! Публично се извинавям, че се забавих!

Вили - браво на вас, че така се глижите и подкрепяте, Лилито и родителите и! Стискам палци, за мъничката душичка!

Целувки на всички и лека нощ!

# 236
Добро утро!!!

Кафето е готово,изборът е голям:нес,турско,3в1.....

Нас ни нямаше през почивните дни/бяхме в майка ми/,благодаря на всички отзовали се на моите проблеми.Но снощи когато се прибрахме започна поредния скандал м/у мен и свекървата.Няма да ви занимавам с нашите простотий,само да кажа че мъжът ми така я подреди и ми каза абсолютно нищо да не правя ,а да си стоя цял ден на компа.И за това мисля днес да изляза по магазините и да напазаря играчките на Ади за коледа.Майка ми ми дади парички да й купя на малката каквото си харесам.Не е като свекито,тя не дава парите/колко сме я молили/ а иска тя да го купи защото ще купи китайски боклук за 10 лева и номерът ще мине.

Харесах й на Ади плюшен Мики Маус голям около 30 см за около 17лв. и една голяма кукла,от тези който са като истински деца.С истински бебешки дрехи,с косичка,с обувки кожени само за 25 лв.

Та след малко се запътвам към центъра на Варна.

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!кафето ми изтина

# 237
Добро утро!!!

Кафето е готово,изборът е голям:нес,турско,3в1.....

Нас ни нямаше през почивните дни/бяхме в майка ми/,благодаря на всички отзовали се на моите проблеми.Но снощи когато се прибрахме започна поредния скандал м/у мен и свекървата.Няма да ви занимавам с нашите простотий,само да кажа че мъжът ми така я подреди и ми каза абсолютно нищо да не правя ,а да си стоя цял ден на компа.И за това мисля днес да изляза по магазините и да напазаря играчките на Ади за коледа.Майка ми ми дади парички да й купя на малката каквото си харесам.Не е като свекито,тя не дава парите/колко сме я молили/ а иска тя да го купи защото ще купи китайски боклук за 10 лева и номерът ще мине.

Харесах й на Ади плюшен Мики Маус голям около 30 см за около 17лв. и една голяма кукла,от тези който са като истински деца.С истински бебешки дрехи,с косичка,с обувки кожени само за 25 лв.

Та след малко се запътвам към центъра на Варна.

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!кафето ми изтина
Споделяй , че да ти олекне , и недей да си тровиш нервите с нея - не си зазлужава да се ядосваш Hug Нали сте живи и здрави всички , хубаво детенце си имате , всички го обичат и му се радват  Heart Eyes Айде - само хубави емоции през Новата година - само че още отсега да започват  Party Мисля че много ще се зарадва и моята на такава кукла - и аз ще потърся из Бургас  Party
И аз съм с кафенцето  Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 09:06 от Мимито & Светла

# 238
Добро утро и от нас!

Лика, бързо да оздравяваш  Hug А за подаръците - много добри идеи имате  Peace

Орхидейка, браво! PeaceА какво точно купихте за Дидката?

Пепито, да не ти пука! Гледай си мъжа и детето, пък свекито да се оправя  Peace

Мимито & Светла, много се радват малките на кукли. И аз съм решила на Али да й взема поне една, освен всичко останало, което ми се върти в главата  Joy

Ние сме добре.В къщи сме си, че навън е много мъгливо.Дано после да пекне малко слънце и да излезем Rolling Eyes

Кръщенето на Лили мина горе-долу добре.Но тя беше гладна и през цялото време плака и вика "Ам-Ааааам!"  Joy Днес трябва да постъпят в болницата. Това е за сега . Нямам повече информация за тях.  Rolling Eyes

Весел ден на всички  Hug

# 239
  • там където ме зове сърцето!!!
Hug HugЗДРАВЕЙТЕ ! Hug Hug

Да драсна някой ред , че около родствени проблеми и болести не ми се пишеше  .... Sad
Калоян от една вирусна инфекция за 24ч направи бронхеолит и дишаше повърхностно и свиреше и за съжаление пак се наложи да сложа Урбазон!!! Sad Сега вече е добре -стана само кашлицата , но поне прилича на себе си!!!

Бон Тони, много гушки на малкия герой! Hug!!Дано новата година ви донесе много здраве , проблемите да са зад гърба ви!!!!  Praynig

Виличка ,споделяй за Лили , ние също се  молим и притеснява ме за нея!!!  PraynigМного се надявам скоро да споделиш и  нещо хубаво  !!!  Praynig Praynig

Пепито , винаги в къща с много хора от различни поколения възникват проблеми !!Две жени в една кухня не виреят -дори да са майка дъщеря , пък за свекърва и снаха .....Споделяй с нас да ти олекне и не си го слагай на душата ,защото  тровиш само себе си!!!  Hug

За подаръците още не съм решила !

Орхидейке , стига се хвали , подаръците покажи!!!! Hug

ПеперудкаHug Hug Hug

ilindi4ka, и Калоян е като Сами!!! Wink Hug

Дес , къде сте ???Как съчетаваш работа и две малки госпожици???? Hug Hug Hug

Слънчев ден и само положителни емоции!!!

Общи условия

Активация на акаунт