Отговори
# 240
За яслата и аз мисля да не давам Ивон, но ако се наложи да започна работа-няма как.
Болестите няма да ни се разминат, особенно шарките по-добре да ги изкарат в градината от колкото в училище.

# 241
  • Златна Добруджа
Хайде и аз да се изкажа за яслите и детските градини  Mr. Green Аз съм ЗА да се ходи там  Peace Йоан ходи и на 2-те, слава-богу много малко ми е боледувал. Ния също смятам да я запиша, въпреки че имам възможност да си я гледам. Смятам, че и за нея ще е по-добре сред децата, отколкото по цял ден с мен. Но естествено, всеки сам решава за собственото си дете  Peace

Сонита, ако щеш вярвай, днес за теб си мислех  Hug А колкото за готвенето - и при мен обикновено ена последно място, просто днес реших да се засрамя от себе си, че и десерт врътнах  Mr. Green

# 242
  • София
plu6enomeche,дава, ам и в него пюрето и с шише но става водно тъй като 60 мл. са само ам! Peace
Саше,верно е  Mr. Green
Гита и на мен са ми превели вчера детските Peace
Весе на мен не знам дали ще ми е удобно  Rolling Eyesмайка ми е на бач и ще трябва да дойда с Райън а от сега не знам дали ще мога да разполагам с колата а с такси не ми се мъкне!

# 243
Здравейте   bouquet
Преди малко се прибрахме от разходка и е голям студ. Дано на беб да не му е било студено, че все ме е страх Laughing

Аз ще го давам на ясла от момента в който мога. Причините са тези които Гита е казала. Не мисля че финансово ще се справиме със заплатата на мъжа ми само. А моето възнаграждение е доста добро. Аз също не съм ходила на ясла, а направо на градина и не съм боледувала, но мен ме гледаше баба ми. Аз предпочитам моите деца да си ги гледам аз. Спомням си че майка имаше доста проблеми с възпитанието ми като ме взе изцяло под нейни грижи, та мисля да си го спестя това  Crossing Arms Simple Smile

Имам въпрос към кърмещите мами: Мажете ли се с някакви лосиони. Че съм си взела един на Леокрема, но пък сега се сетих че може да отиде в кърмата и се чудя дали да го използвам  newsm78

Хайде да ходя да домакинствам малко. Лека вечер от нас и целувки на бебоците  Hug

# 244
  • Златна Добруджа
.....а и още нещо що бой съм изяла в детската драдина и ясла......не е за разправяне. даже на 2 пъти бягах през прозореца на детската с братовчедка....и побърках персонала....и майка..... Mr. Green

Сладкиш, колкото до боя - що бой има да изядат в училище, такива деца има, че не е истина  Close

# 245
Дори и да не ходи детето на ясла, а направо на градина - първата година, че и втората ще се скъса да боледува. Просто тогава ще влезе в контакт с всички вируси, които е "пропуснало" като не е ходило на ясла.
От опит - деца, не посещавали ясла и градина, пропускат почти целия първи срок на първи клас. Рано или късно всички детски болести ще се "изболедуват".

И двата ми 1-ви братов4еда нито веднъж не са ходили на ясла и на детска. Майка им ги пусна направо в  1-ви клас и не  са и пропускали срокове и боледували. Така, че версията ти се срива.....всичко е до човек и имунитет.....

# 246
А , за това да се среща с други деца,ми едно дете на 1 година си е бебе още кво ли разбира толкова от социализиране newsm78 Joy

# 247
ЗА  яслите незнам, мисля да му взема почасово гледачка, вместо  пари за антибиотици по добре да плащам на нея, такава ми е професията че не мога да спра работа, родих на 2.08 бях в салона на 10.08 , сега ходя само в събота, но наближават празниците покрай тях лудницата и трябва да съм там. Намерих една съседка която гледа бебета за 3 лв на час, ще я викам в три а мъжа ми се прибира в 6 и аз съм втора смяна, какво да се прави.

може ли да помоля за ето тази снимка:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187862&photo=13
мерси предварително

# 248
.....а и още нещо що бой съм изяла в детската драдина и ясла......не е за разправяне. даже на 2 пъти бягах през прозореца на детската с братовчедка....и побърках персонала....и майка..... Mr. Green

Сладкиш, колкото до боя - що бой има да изядат в училище, такива деца има, че не е истина  Close

Ти явно не СИ  ме разбра....БОЯ БЕШЕ ОТ  Т.Н ПЕДАГОЖКИ.........И МАЙКА ДАЖЕ ХОДЕШЕ ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ТЯХ И НЕЩАТА ДО ДИРЕКТОРА БЯХА СТИГНАЛИ. КАК ТАКА ЩЕ МИ НАСИНЯВАТ ТЯЛОТО И ЛИЦЕТО, ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ...... МЕДИЦИНСКО ВАДЕХ ЗА ПОБОЯ.......САМО ЗАЩОТО БЯХ НАПСУВАЛА НА РУСКИ, БЕЗ ДА ЗНАМ, КАКВО ТОЧНО КАЗВАМ....Е ТОВА ПОВОД ЗА ПОБОЙ НАД МАЛОЛЕТНИ ЛИ Е????
Я МАЙНАТА ИМ.....
И като тръгнах в 1-ви клас отидох и счупих с камък прозореца на оная кифла даскалката дето  ме беше малтретирала, тя ни беше комшийка Mr. Green.....добре, 4е не  ме хванаха, 4е можеше и поведението да ми намалят. Тогава такива неща имаше....... Naughty

# 249
Лелеее Сладкиш ти си била голяма бандитка и калпазанка  hahaha

# 250
Такива педагози са за  #2gunfire

# 251
  • София
Аз на ясла няма да го давам,но на детска дааа,... Peace
След март започвам работа и смятам майка да го гледа а когато не може имам позната която гледа дечица пак срещу 3 лв на час ще идва да помага и така! Peace

# 252
Tук някой повдигна въпроса за социализиране. Какво социализиране бе джанъм????
На наши позни децата като тръгнаhа на детска в Младост и запчнаха да псуват и да се държат агресивно...а това са деcа на по 3-4 години.......
Преди докато си стояха в къщи и ги гледаха едното майка му, а другото една гледачка бяха супер добри деца. Яна, знаеше песни и стих4ета на руски и английски и винаги съм я дава за пример, а сега като дойде на гости да види Калина с майка си и баща си и като започна да си слага краката на масата в салата и за капак на всичко се изкашля в лицето на Калина и започна да и блъска яростно кош4ето.... а кажете що за социализация е това???...това ли ги учат в детските градини, на АГРЕСИЯ КЪМ ПО-СЛАБИТЕ И НА ПРОСТОТИИ.
 Аз като се вбесих и като и казах: Яна ако не се разкараш на мига от коша на Калина такъв тупаник ще получиш, че ще те залепя като муха на стъколото...и тва чаве се разрева......ми като майка му дрема и не и направи забележка.......аз ще се намеся......никой няма право да тормози детето ми.......... #Cussing out

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 17:45 от sladkish4e

# 253
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, Сладкиш, това с псуването не е от учителките, а от някое "възпитано" дете. От опит знам. шепнат си на ухо и голям смях, а пък, че не знаят какво говорят, е друг въпрос. Тука си имаме такива комшийчета. Детето вика от балкона "тате, татееее", а баща му от долу "какво бе, тате, да ти е.. майката". Та всичко е до това на какъв педагог и на какви "съгрупници" ще попадне детето.

# 254
  • Златна Добруджа
Знаете ли, спорът стана безсмислен. Всеки гледа през собствените си очи и всеки има право на мнение, нали  newsm78
Мече, не съм имала впредвид бебе на годинка, на ясли се ходи до 3  Peace
Сладкиш, аз имах впредвид бой между децата /това във връзка с предния пост/.

Общи условия

Активация на акаунт