Отговори
# 225
  • София
Гита,мерси! Hug
Ptigra, честито   bouquet
Честити 3 месечета на Божидара и дугите бебоци! Heart Eyes Hug
Взех тиква.утре ще я объркам Mr. Green
Аз Дуфалак давах преди месец и за 6 дни ефект само 2 изаквания Confusedне давам вече,ще започна и с тиква,до сега не съм давала нищо освен круша и слива Peace
Другия месец може би ще почна да давам и зеленчук! Party
А навън каквооо ееееееее................ cold
plu6enomeche ние понеже сме с запек ядем само круша и слива на Гербер и круша на Нестле защото в всички други има нишесте,оризова грис,ориз и не знам си какво още което за сега не мога да давам, защото спича Rolling Eyes
Първия ден му давах 3 пъти след хранене по 2 ч.л. след 3 дни едно от храненията беше млечно-плодово като към 60 мл. ам готово прибавих 80 гр.пюре! И сега вече му давам след всяко хранене по 2,3 ч.л.  Peace 

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 16:16 от Димяни

# 226
Е, Птигра, чуден празник за малката принцеса. Въвели сте я в храма. Да ви е здрава и закриляна!
Аз също смятам,че е задължително, който  е на кърма, да слага кърма в пюрето. Е, сега кажете, че педиатрите не се занимават с реклама на някое друго АМ. Т.е. на определено АМ  и определни лекове newsm78
За захранването, Везничка - мисля да е със зеленчуково(по-вкусно ми е и по-благичко). ще видим. А, сега видях, че Плюшеномече е захранила. Честито
Арвен, не сме обсъждали мисля това, но аз съм в пълно неведение
Ох, аз разходих главата и количката. Супер време е при нас, Дими!Яворкото си спа и не разбра нищо. Поне се разсъних. Време е май да спре да яде нощем моето слънце. Аз верно обичам да го гушкам, когато е полусънен и накърмен, но нощните такива състояния ме изморяват.
Открих в градинката едно бебе(по-скоро майка му), три дни по-малко от нас! Същите "проблеми"

# 227
Гледам за кремчета и мазане сте си говорили  Crazy Аз ползвам най-вече италианската козметика Fissan и съм много доволна, а и е супер изгодна  Peace Нели ив можеш да пробваш, ако все още не си /продуктите са от порядъка на 3-4 еуро всеки/, аз имам паста п/в подсичане, олио, мляко, мокри кърпи, за къпане течен препарат, физиологичен разтвор на спрей. На Мустела имам само един крем за лице, който ползвам от дъжд на вятър и на Кико един сапун- апропо много хубаво ухае. Имам и разни течни сапуни бебешки на билкова основа- колкото за разнообразие! Аз не мажа всеки път дупето. Ако има зачервено, а то рядко се случва, а досега въобще не сме се подсичали. Обикновено мажа всичко след баня- тоест през ден. Ако бебо е нервен и мрънка или направо реве, минаваме бързо всички процедури като често прескачам физиологичния разтвор за нослето и без това кой знае какъв ефект от него няма  Tired

Честити 3 месечета на нашите сладки бебчовци  Heart Eyes

Ментина, аз готвенето за послендо го оставям. Ако има време- тогава, ако не като си дойде мъжо. То и без това бързо готвенето тук и все в последния момент, тъй като нищо не се претопля. Първо гледам детенце, излизане, пазаруване, проекти ако имам, преводи, документация и пр. Ама то с тези големи разстояния тук и с часове в колата, мног време губим и с това!  Outta Joint

Хайде отивам да превеждам упътване за една прахосмукачка, дето ще пускат на българския пазар, че както винаги искат нещата от днес за вчера  Sunglasses

Тук времето е ужасно, облачно, мъгливо и сега дори вали. До после, мами   bouquet

# 228
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - ДЕНЯТ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО И МЛАДЕЖ или иначе казано ВЪВЕДЕНИЕ БОГОРОДИЧНО!!!

Да ви се оплача - гадният заден ринит на Сашко продължава да не минава. Вече втори ден слагам и Виброцил в носа и като че ли има ефект, но мнооого малък. Още малко и ще стане почти месец от отлагането на ваксината. Не затова се притеснявам обаче, тъй като рано или късно ще я сложим. Но ми е гадно, че детето се мъчи. Постоянно му се стичат секрети в гърлото, хрипти , дави се, е сега отказа и да яде, което за него е немислимо по принцип.  ooooh! Направо се чудя какво да давам още. А сополки няма. Гадното при задния ринит е, че нищо не излиза навън, а всичко се стича в гърлото.  ooooh!
Деси и ние от време на време сме така, но при нас не е ринит а хрема. Но като настине Кал по същият на4ин, няма соплоки, или са малко и се дави и не иска да яде. Аз пръскам Тонимер и Стеримар, вит.С и осцилококцимум и за 2 дни минава. Ама ти казваш, 4е вашето е ринит, то това май беше хронино, нали, или бъркам?

# 229
 Здравейте и от нас,
за датата на партито аз още вчера се спрях на 19, гледам, че е най-предпочитаната дата, явно тогава ще е партито.
Моето гномче е вече 6300 и 60см. казано друго яче 900гр. и 2 см.
Тони вън вие   coldщото не пиете бира  superuu

# 230
  • Ланкър, планините Овнерог
lulumba, Polinezia Love, случайно днес да сте се разхождали по тази улица, дето върви 72/ май се казва Коперник/? Май ви видях, ама пусто, като не съм сигурна......

# 231
Та исках да повдигна темата за детските ясли  ooooh! Искам като навърши детето 1 годинка да се върна на работа, разбрах че записването за ясла за септември догодина е от 1 януари. Споделете коя мама как е решила въпроса с ходенето на работа и гледането на бебе. Дайте препоръки за ясли, гледачки и т.н.
Aз ще си гледам Кал-мал докато не направи 3 години. Мъжо е решил да засека гледането на Кал с 2-рото ни дете, така, 4е няма скоро да я пускам на ясла. Аз преди седмица писах, че мамите в квартала много възмутени от лелките в яслите. Пада бибата на детето, те без да я мият хоп в устата, разни прости майки си водят децата болни на ясла и заразяват всико наред, памперси не сменят цял ден....КОШМАР......НЯМА да си дам детето в гнусните ясли пък квото ще да става......работата ще почака. Сега Калина има нужда от мен а не МОН. Не съм от онези амбициозни майки-кариеристки, които юурш да се връщат на работа.  Аз много болезнено изживях ходенето ми на ясла като малка и още се сърдя на майка че ме е пуснала на година и нещо, ама тогава са били други времената......

# 232
Димяни,благодаря за инфото Hug А,да питам ти тва бърканото пюре с АМ с лъжичка ли го даваш???Аз да ви кажа наскоро видях майка,която дава пюре с шише,потресох се направо,то милото дете ще гълта като мисирче,въобще няма да разбере какво е да пробваш да дъвчеш Mr. Green

# 233
Та исках да повдигна темата за детските ясли  ooooh! Искам като навърши детето 1 годинка да се върна на работа, разбрах че записването за ясла за септември догодина е от 1 януари. Споделете коя мама как е решила въпроса с ходенето на работа и гледането на бебе. Дайте препоръки за ясли, гледачки и т.н.
Не съм от онези амбициозни майки-кариеристки, които юурш да се връщат на работа. 

Не става дума за кариеризъм. Аз лично съм в ужас за периода след 9м, когато ще взимам по-малко от МРЗ. Мъжът ми не взима толкова много, че да ни стига само неговата заплата. Така че, Емма ще ходи в "гнусните" ясли, за да имаме пари за храна. Само не знам кога да я запиша. Танти я записах пролетта, а септември тръгна. Тогава нямаше проблеми.

# 234
Аз нз още кога ще давам,ако давам Любомир на ясла.Определено съм За това бебе да се гледа до 3 годишна възраст и след това на градина,това съм го решила ,защото не искам детето ми да боледува!!!Не опреквам майките,на които по една или друга причина им се налага да си пращат децата на ясла,всеки сам си избира как да си гледа детето!!! bowuu

# 235
  • ГОре на черешата...
Дори и да не ходи детето на ясла, а направо на градина - първата година, че и втората ще се скъса да боледува. Просто тогава ще влезе в контакт с всички вируси, които е "пропуснало" като не е ходило на ясла.
От опит - деца, не посещавали ясла и градина, пропускат почти целия първи срок на първи клас. Рано или късно всички детски болести ще се "изболедуват".

# 236
Дори и да не ходи детето на ясла, а направо на градина - първата година, че и втората ще се скъса да боледува. Просто тогава ще влезе в контакт с всички вируси, които е "пропуснало" като не е ходило на ясла.
От опит - деца, не посещавали ясла и градина, пропускат почти целия първи срок на първи клас. Рано или късно всички детски болести ще се "изболедуват".

Peace Така се изгражда имунитет.

# 237
Мариета,не съм съгласна с теб!!!Аз съм ходила на градина точно 6 месеца и не съм боледувала първи клас!!!Дори до сега 19 години точно и половина не съм боледувала много дори въобще !!!Всичко си зависи от имунната система на човек!!!

# 238
  Това е моята снимка. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194274

Има ли мама пожелание да отидем заедно да капарираме в понеделник? Simple Smile

# 239
Не съм от онези амбициозни майки-кариеристки, които юурш да се връщат на работа. 

Не става дума за кариеризъм. Аз лично съм в ужас за периода след 9м, когато ще взимам по-малко от МРЗ. Мъжът ми не взима толкова много, че да ни стига само неговата заплата. Така че, Емма ще ходи в "гнусните" ясли, за да имаме пари за храна. Само не знам кога да я запиша. Танти я записах пролетта, а септември тръгна. Тогава нямаше проблеми.
Съгласна съм, че когато семейството има финансови проблеми, няма друг избор. Аз и сега взимам минималните, така, че ми е все тая.
Но съм възмутена от отношението на тези дърти курви, не ми е неудобно да говоря така за възпитателките, защото заради такова безотговорно поведение, аз  лежах в болница почти 2 месеца от Хепатит А, поради немърливост само че в училищна възраст. За малко да повтарям 4-ти клас, защото бях изпуснала срок и половина и цяло лято се явявах на изпити като частна ученичка, само поради факта, че някоя лелка е ходила до тоалетната, бърсала си е гъза и не е си е измила ръцете и после ми е дала примерно хляб в учини4еският стол..........така, 4е това дето дават бибите на децата без дори да ги измият.....а и още нещо що бой съм изяла в детската градина и ясла......не е за разправяне. Даже на 2 пъти бягах през прозореца на детската  с братовчедка ми за да ходим да ядем джанки у баба и....и побърках персонала....и майка..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт