Отговори
# 285
Мегита, а ние какво ще правим без Валето? Аз ще те чакам тук и предполагам и всички други  bouquet Предполагам, че някой ти пречи да си ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ  с нас, но ние те чакаме Heart Eyes
Честито за Димитър. Гера, ама как днес. Те не тръгнаха ли да раждат вчера. Браво на мама-та: голямо момче, голяма радост!

# 286
Меги, защо така  ooooh! Та ти си най-голямата ни активистка я се стегни и и стй при нас  Hug
Ma kak що така, не се ли сещате???
Какво е това искам тази снимка искам онази снимка да ми сложиш.То на маймуна направихте Меги.........

# 287
Е, Сладкишче, не може да е заради това. Аз пък сега си гледах моята снимка, която Меги ми е избрала, и много си я заисках - няма да му гледате китката, обаче:)))). Даже баща му я е сложил на десктопа.

# 288
Е, Сладкишче, не може да е заради това.
Може, може........

# 289
  • София
Гера,честито бебче   bouquet Да им е живо и здраво и бързо да се възстанивява мама  Heart Eyes
Меги,обидихме ли те с нещо???  Confused

# 290
Еее стига де не си ходи Мегита Sad Cry Аз не  я искам тъпата снимка ако е заради това...ама верно пекалихме ... голяма работа тая или оная снимка ... децата ни са прекрасни на всички снимки...
Гера честито на твоята кумица, да е жив и здрав Димитър!

# 291
Да "зарадвам" мамите от догодина Гербер няма да внасят в България!!!
Лека и вълшебна нощ!!! Hug 1countingsheep smile3524 Sleeping

# 292
  • София
Все ще се намери Wink То много неща нямаше да се внасят ама ........................  Mr. Green
Пък и има и други хубави харани!  Peace

# 293
Хелоуууу  Hug
Имам един спешен въпрос, че много се изплаших! Нормално ли е фонтанелата да се изглажда и да се вдлъбва пак  newsm78 #Crazy newsm78 По принцип е долу горе плоска, но преди малко като пипнах направо яма зее. Има ли според вас за какво да се шашкам ???

# 294
  • Pb
бейби или, незнам, но наблюдавах и аз подобно нещо при дидо - вчера си беше вдлъбната през деня, а вечерта - равна, направо не можах да повярвам. Викам, туй мойто много бързо ги прави нещата. Ама не се шашнах, незнам дали е нормално.

тиги, съгласна съм с това, което сподели за детските заведения. А това с куклата ме разби.

Плюшеномече, сега бива ли така да правиш. Викаш, ще се сърдиш на пловдивските майки, че среща нямало, а сега се дърпаш. Казвай кога ще имаш транспорт. А пък и какво като стане време за ядене. Ще си го нахраниш като стой и гледай, без никой да разбере.

Другите да не се ослушват и да дават предложения за ден и място за среща.

Вярвам, че мегита съвсем скоро ще се завърне в редиците ни!!!

Ха, чак сега виждам, че бебоците на първа стр. си имат снимка - мн. е гот и че и на дидко му е сложена. Благодаря! леле, мн. съм отвеяна

# 295
  • Пловдив
 елхичка аз утре съм заета(пак среща на съфоромки) другите дни са ни свободни.Онзи ден бяхме в "Кастело" на Кап. Райчо много ни хареса имат страхотна аспирация пък и там пушачите похапват и забравят да пушат Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 22:40 от _MEGI_

# 296
# 297
Иви ти май си на-уравновесената мацка във форума. Много ти се кефя, че ни гледаш безмълвно и с ококорени от почуда очи сеира..... Hug hahaha Joy hahaha

# 298
GERA, да са живи и здрави и бързо да се възстановяват и мама и беб!   bouquet
Щипалчица, здрастииииииииииииии!  Hug
baby_illy, кожата по цялото тяло се променя стяга и отпуска при студ, топло и т.н. Нормално е  Peace
Да "зарадвам" мамите от догодина Гербер няма да внасят в България!!!
Лека и вълшебна нощ!!! Hug 1countingsheep smile3524 Sleeping
Защо ли?  newsm78
За количката и аз се чудех дали да не я направя като за лятна, ама пък какъв хубав зимен кош имам, ако не го ползвам и навън грехота е. Вкъщи ни е любим
Мегита  Heart Eyes

# 299
  • Pb
Кво сега, петък ли остава? За мен е ок.
Хайде, тъкмо ще има време и другите момичет да кажат как са с ангажиментите.
Иначе в събота ще има ЛЛ среща, но незнам къде. отивам да проверя в кърмаческия.

Щипалчица, забравих да те поздравя с добре дошла агейн!

Общи условия

Активация на акаунт