Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 187
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте на всички. Искам и аз да се включа в клуба на юлските мами. Лекарката ми оредели термин 30 юни или 1юли. На 28г. съм и това ми е първа бременност. От много време влизам във форума и чета дискусии по различни въпроси. Тъй като чакахме бебето доста -7 месеца от фатализъм ме беше страх да пиша, но вие сте толкова готини и позитивни, че не можах да се сдържа повече Laughing

Желая на всички лека и безпроблемна бременност и дано наистина юли да си имаме по едно хубаво бебче.

# 121
Аз нямам претенции какво ще е, стига ми само да е живо и здраво!
Винаги съм искала момиченце, а мъжът - момченце. Решихме, че ще са близнаци - момиче и момче и така и двамата ще сме доволни  Laughing
Много искам да имам две деца. Живот и здраве след първото ще поработим за второ, ама да не си правя сметките без кръчмар, май не съм споменавала на милото за тези мои намерения  Twisted Evil
но си мисля какво ли ще е това момиченце, дали ще се разбирам с него, дали ще ме харесва, дали аз ще я харесвам.... Tired
ех Пати как така дали ще я харесаш, всеки родител си харесва и обича децата, независимо какви са. Нали знаеш: моето гардже си е най-хубаво. Пожелавам ти едно прекрасно детенце, после още едно и още едно ...  Grinning

# 122
Емзи добре дошла в отбора, пожелавам ти леко бременеене и едно прекрасно бебче!

# 123
здравей emzi HugДобре дошла при нас и лека бременност ти пожелавам!
Patishonka аз със първата си бременност имах някакво предчувствие, че ще е момче и наистина така се оказа. За сега нямам никакво такова чувство Simple SmileКаквото и да е, е добре дошло в нашето семейство Heart Eyes

# 124
  • Бургас
Mале браво на вас..страхотна страни4ка ...поздравления...Емзи добре дошла...аз също съм с термин 1 юли.....нчма да се шашкаме..това са само красиви емоции...

Аз съм от Бургас...ходих на лекар и съм в 8 бг.с

И аз имам сним4ица..беше незабравим момент,когато видяхме бебока...

4естито на вси4ки....и поздравления отново за страни4ката.. Hug   bouquet   Laughing

# 125
  • Бургас
А по повод пола..ние нямаме никакви претенции...каквото господ дал...

Я кажете вие мислили ли сте за имена ве4е ..или е още много рано Thinking   Thinking  Thinking

# 126
Много искам момиченце за да и купувам рокли, панделки..... Simple Smile, но то божа работа. Каквото и да е само да е живо и здраво.

# 127
На вас правиха ли ви вече кръвни изследвания? Моята лекарка ме прегледа в края на 6г.с. и след като се чу сърчицето веднага ми пусна изследвания и записване на ЖК. Четох във форума, че повечето бременни ги регистрират след 12г.с.. Малко се притеснявам, че така избързах със всичко....това пусто суеверие, че не е хубаво да се казва преди четвъртия месец на бременността.
Ох не знам newsm78, голям съм песимист и само се притеснявам. Ще си наложа да мисля само хубави неща, защото бебето се нуждае от позитивни емоции.

# 128
  • София
Имам си момиченце и да ти кажа много си ми е хубаво. Харесхме се от пръв поглед  Wink
Сега май пак ми се иска момиченце да е , а то вероятността да е момченце е минимална , пред вид работата на тати.
Шегувах се с колежките ,че гарантирано прави момиченца , та може и фирмичка да си заформим с него newsm62
А името го имам готово измислено . Госпожицата се роди 20 дни по-рано на рождения ден на майка ми и аз без да го бях мислила, я кръстих на нея . Сега си имам готов вариант от преди 7 години.

# 129
Привет Емзи, много се радвам за теб, толкова е хубаво това, което се случва newsm03 пожелавам ти всичко да е наред и да мине леко бременността ти newsm10 аз също бих искала да си имам момиченце, но в крайна сметка каквото е писано това ще стане. Не съм много суеверна, но за такива неща гледам да не си правя планове. И аз си мисля за имена, подходящи за двата пола. За сега, обаче, ми хрумват само за момиченце, все още нищо за момченце. Сигурно имам подсъзнателна нагласа за момиченце newsm51

# 130
  • Бургас
бравос....Емзи аз ве4е правих кръвни изследвания,регистрираха ме,кръвни групи също.не си избързала..само се наслаждавай на бремеността...ти не си болна, а си бременна,няма за какво да се притесняваш..това си е природен процес....

Вси4ко ще е наред  Hug

# 131
Честито на Емзи и добре дошла Hug
Относно пола аз нямам никакви претенции, но приятелят ми иска момче. За имена не сме мислили, на мен ми се вижда рано, още повече като не знаем пола на бебето.
И понеже винаги ми действате много успокояващо исках да споделя нещо. Незнайно как докато четох една статия се озовах в сайт за млади майки. Под млади имам предвид тийнейджърки. Прочетох няколко истории и нещо започнах да се чувствам зле и да се притеснявам как ще се справим. Не че положението ни е много лошо, но ако родителите не ни помагат с нищо доста трудно ще се справяме Sad

# 132
Може да ме помислите за луда, но аз вече говоря на бебо (знам, че в се още не чува все пак съм само в 8г.с.) и ми става толкова спокойно и приятно:)

# 133
Може да ме помислите за луда, но аз вече говоря на бебо (знам, че в се още не чува все пак съм само в 8г.с.) и ми става толкова спокойно и приятно:)
Не знам дали си чувала за пренаталното възпитание- смята се, че възпитанието започва от самото зачеване. И се препоръчва да се говори от майката и таткото, да се пеят песнички, да се четат книжки и др. Но всички тези неща имат благотворно влияние върху развитието на плода, а и неизменно на самата майка newsm03
Вчера, например, се скарахме с приятеля ми за малко, по-скоро той ме ядоса и аз избухнах- та резултатът беше, че ме сви корема. А аз не изпитвам никакви неразположения. Това много ме притесни и честно казано, ще трябва да се превърна в "дебил" следващите 8 мес newsm47

# 134
Емзи, по отношение на суеверията и притесненията- не допускай такива мисли да те затормозяват. Преди две години една приятелка, бременна в 3-4 мес и явно хормонално неуравновесена беше видяла група момчета, вероятно наркоманчета. Веднага реши, че и нейното бебе, ако е момче ще се превърне в това и плака, и страда- беше много тъжна. След време й мина и разбра колко е грешала. Даже преди месец роди второ момченце. Laughing Малко станах многословна, но основната ми мисъл е да не се поддаваш на негативни мисли newsm51

Общи условия

Активация на акаунт