Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Ооо, Честит Имен Ден на Катринчето !!! Да ви е жива и здрава и нека носи името си със здраве и късмет!    newsm51   newsm51   newsm51

Браво, Еличко, че сте се отпуснали и сте си изкарали хубаво!!  Grinning

ЛилибончеHug  Радвам се да те видя.   Hug Мисля си за вас, предполагам всички ние...  Heart Eyes

ЕвиHug

Маманчета, да ви препоръчам ето тези лъжички: http://www.canpol.sk/product.php?lp=71&gr=541&pd=1670  Ако храната е с температура, по-висока от 40 градуса, лъжичката порозвява. Страшно практично според мен. Вчера ги изпробвахме и съм много доволна. Хитро, евтино и практично Wink

Хайде, чао от нас, излизаме на обяд!  Simple Smile

# 196
bosilek  аз имам две термолъжички само че на NUK и съм много доволна и не са толкова плитки .Може и по-течна храна да се дава с тях.
Хайде аз изчезвам малко навън и после на питка на малкия Тео.

# 197
Момичета да питам за оризовата каша на Милупа. Чета начин на приготвяне и пише да се добави 3гр. рапично масло.?! Е това за първи път го чувам, някаква идея какво представлява?

# 198
Добрютро,
и в нас народа още се търкаля по спалнята  Grinning
Олиото от рапица е изключително полезно, тъй като е богато на ненаситени 3Д омега киселини.  Peace За пюретата на Диана използвах само такова, сега също смятам така да процедирам. В София съм купувала от диетични магазини.

# 199
Привет и от нас!
Честито на всички празнували тези дни! Само хубави неща да се случват и на вас и на бебоците!
Еви, искрено ти съчувствам, мила.  Hug Ние вече карахме една хрема, не толкова силна като вашата, ама пак беше гадно. Горкичките дечица… Още два-три дни и ще премине, ще остане само лош спомен. Бързо да оздравявате.
Анту, и аз забелязах майката.  Wink Количката е супер, ама в момента съм адски комплексирана заради тези кг и нямаше начин да не забележа мацката.  Embarassed
Леле, Луси, много сте чевръсти, пу-пу. Стотина очички ще ти трябват от тук нататък.
Шоши, тенкс за инфото. Много ми беше полезно.
Нас пак ни почнаха зъбките. Дадоха ни седмица почивка и хайде пак. Добре, че сега поне яде. Не, че спим нощем и не се разнясяме денем, но пък нямаме други кофти "екстри", та ще го преживеем. Гледам, че не сме самички. Иска ми се до края на темата всички, които ги мъчат зъбки, да се похвалят с по едно избило зъбенце и спокойно бебенце

# 200
  • София
Здравейте и от нас!!!
Честито на всички, които са имали повод за празнуване вчера и днес!!! Много здраве и усмивки!!!
Аз вчера направих едно голямооо чистене и днес като станах нямаше нищо за чистене голям кеф. После оставихме Теди на баба и дядо и и хоп на пазар. После имахме гости и така и не се добрах до PC то. Но поне успях малко да разнообразя, то било хубаво  Laughing
Теди си има нови придобивки, а за нас пак нищо. Добре, че идват празници, а ние в декември имаме доста /два рождени дни, два именни дни, коледа, Нова година/ ше падне празнуване и подаръциииии  newsm44 newsm44
Ето новите ни придобивки: столче за ваничка и кошарка
и
Голяма радост падна и в двете, едно ритане едно въртене.
Ох като ви чета с тези зъбки, направо не ми се мисли, Теди не дава още признаци, като изключим голямото плюнчене, ма то май така се почва.
bosilek и ние имаме такива лъжички на canpol, хубави са. Имаме и някакви други, които са мекички и като и давам пюре много се кефи щото са приятни за дъвчене.  Laughing  Laughing Голям сладур е малкия, точно като философ  Grinning
Ами туй то от нас, хайде че май се улях.

Хубав ден и до скоро  Hug  Hug

# 201
  • Варна
Хайде и ние да се включим, че вчера само четох, а друг път не можеш ми затвори устата (клавиатурата)  Mr. Green Heart Eyes.

Еви, много гадна процедура явно. Аз се чувствам по същия начин като и изсмуквам сополките с помпата. Все едно съм някакъв изкусен мъчител, но като знам, че ще и олекне и стискам зъби. Дано не ви се налага друг път такова изтезание.

Босилек, много сладък тоз Мишок, бе! Пу-пу! Това с терора добре сте го замислили  Joy.

Аани, и ние сме на това дередже със зъбките. Вече две седмици и сумти нослето без да е запушено и затова си мисля, че е от зъбите. С физиологичен разтвор и без него е все същото.  Защо не опиташ с Вибуркол Н - хомеопатични свещички. При нас определено действат. Кучешкият и зъб всеки момент трябва да пробие.

Честит имен ден със закъснение на Катринка! Да е жива и здрава!
Честито и на всички малки рожденници!

Маслинка, видях доста червени якета, но не и космонавт. Съжалявам.

Лилибонче, и аз се радвам да те видя сред редиците ни.

Ние успяхме даже да отидем на разходка в морската, а вие се търкаляте по легла и дивани  Laughing.

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 14:37 от _Ана

# 202
anii много хубаво корито. Дали ще влезе в ето този тип шкафове http://images20.snimka.bg/004576221-big.jpg Отдавна ми се иска нещо такова

# 203
  • Варна
здравейте всички, пораснали бебчета и мами!

искам да питам някоя от варненки дали има нужда от обезболяващ гел за венци при никнене на зъбки - имам 2 опаковки CALGEL, едната от които неразпечатана. от отворения калгел съм мазала само върху стерилен биберон, така че спокойно може да се ползва и за друго дете. няма смисъл да ги хвърлям, ако свършат работа някому...

освен това сергията ми предлага:
- крем дипрогента неразпечатан
- зиртек - капки
- фенистил - капки
- нурофен - сироп
- малтофер - капки
- вигантол - капки
- панцеф - гранули за сироп неразпечатани (това е доста скъп антибиотик от трето поколение)

жал ми е да ги хвърля, все пак пари струват. пустия зиртек, от който сме капнали 6 капки само, струваше 16 лева. дано никому не се налага, но ако нещо от гореописаното ви трябва, пишете ми. ще ви ги дам, поне да знам, че някому са свъришили работа.

Ели, много си мила! Но не мога да ти пратя ЛС.
Половината лекарства не знам за какво служат, но гел за венци определено ще ми трябва. Обаче си го плащам! Вигантол имам в изобилие, Нурофен не съм ползвала, за Малтофер не знам (това е желязо, нали) - на 6 м. като ни правят изследвания ще видим. Другото не знам дори за какво е  Blush . Ако някоя друга мама се включи може да си уговорим обща среща, да не те разкарваме излишно.
  bouquet

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 16:44 от svetli

# 204
  • Варна
светли,

нищо няма да ми плащаш, ще се уговорим да се видим. аз не ходя на работа, така че като цяло съм свободна.

радвам се, че не знаеш другото за какво е.

нурофенът е за температура и обезболяващо.
зиртека, фенистила и дипрогентата са противоалергични. нашата кака що зиртек ми  е изпила на таблетки, че много често ми правеше ларингити. слава богу, вече го израстна. с дипрогента съм я мазала за атопичния дерматит. лъвицата сигурно ги знае. гале, най-много да ти ги донеса, като идвам към софия?

# 205
Лилибонче, много се радвам, че те "виждам" Hug Hug Heart Eyes
Честито на всички празнуващи вчера и днес!
Босилек, Мишката страшен мислител. От сега трябва да се ориентирате за подходящо образование Mr. Green
Анита, аз отдавна се каня на тези стойки, ама накрая ще взема да купя, че Радо е едно шило в коритото и като го насапунисам ме е страх да не го изпусна.
Еви, много гадно това с хремата, но ще се оправи, просто трябва да устискаш психически.
Лусиа, браво на Диди! Тя явно за това не искаше да ходи на разходки, за да тренира вкъщи Mr. Green
Еличко, здравей! Скоро пак да се похвалиш с отпускане на душичката, че трудно се устисква периода на майчинството.
Кетка, много готина тая количка, ама мамата още повече Laughing Мечта за всяка родилка да изглежда така - тези които са измисляли рекламата са доста гадни, наистина е подтискащо.
Накратко и за нас - Радо се запече зверски, ака барабонки. Днес му дадох Дуфалак, вече ака 3 пъти и сега спи. Дано това да му е бил проблема, че вече побелях с тоз близнак Grinning Сега спи като ангелче и човек не може да повярва, че е такъв пискун.
Лека нощ на бебоци и мами!

# 206
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте   bouquet
Лилибонче, здравей! Радваме се, че ни навестяваш от време, на време.  Hug
Уф, Еви, голям ужас е било, но наистина е било за добро. Дано не се повтаря  Peace
Ох, момичета, дано по-скоро излизат тези зъбки и да не мъчат дечковците.  Praynig
Ники днес е относително спокоен, но тези дни горкото беше много нервно. Ние използваме всеки слънчев лъч и шетаме ли шетаме. За сметка на това вечер ми се разказва играта, докато насмогна с домакинстването. Дано зимата е хубава и слънчева, за да мине по-неустено, че като задухат тези хали ... Tired
Босилече, невероятна снимка! Изпрати я някъде задължително. Пу,пу.
Гоголина, ти захранила ли си? От къде този запек?
Анита, честити придобивки.  Peace
Анче, как е снахата? Да я нацелуваш!

# 207
  • Пловдив
Здравейте мами и бебоци. Честита месечинка на Сашко на мама М_ММ ! Здраве и щастливо детство ! ElitsaPetrova честит имен ден на патерица на Катринка ! Много здраве й желая!

Лилибон радвам се да те "видя". Как си ? Прегръдки  Hug
bosilek много умислен малкия  Joy голям сладур
ElitsaPetrova    добре сте направили, че сте разнообразили малко. Имаме нужда от време на време наистина....
lusia какво говориш ти  #Crazy, направо изумях като прочетох, че сте се изправили...
anii_ta   придобивките са страхотни. И аз купих за Вики такава кошара /ако е на Чиполино/ и съм я разпънла в хола, та през деня сме там, ако не е в шезлонга. Много ми е удобна и е лесно преносима, къде ли не е ходила вече  Wink
Ние днес хапнахме картофче с една ч.л. морков. Мисля, че й хареса от време навреме изплюва, аз бутам, тя плюе и така ... но като цяло яде, дано и така да продължава  Praynig. Офф какво правите в това време, тук е доста мъгливо и по цял ден сме в къщи и вече съм  #Crazy Това еднообразие направо ме убива, но..... няма начин, не можем да излизаме навън. Леле кога стана 20,00 часа, така  и не разбрах  ooooh!
Това  е за сега от мен, останете си със здраве  Heart Eyes

# 208

Маслинка, видях доста червени якета, но не и космонавт. Съжалявам
Ами на каква цена са якенцата и това става.Аз имам червено панталонче.Леле ако кажеш нещо приемливо ще те разцелувам.  love001 Hug

# 209
Привет и от мен  Mr. Green.Ние пак обикаляхме и нямах време за компа  Embarassed.Честити месечинки на всички които не съм поздравила   bouquet.И честит първи имен ден на Катринка да е жива и здрава и много да слуша мама и тати  Heart Eyes.Лилибон  Party  Hug Hug.Ох Еви дано малката се оправи и да не се налагат повече такива процедури  Praynig.Гери гривничката ни е златна и на нея има плочка с името на Симона подарък й е от леля й  Wink.Честити нови придобивки на всички да си ги ползвате със здраве  Grinning.А новата кола е Алфа Ромео 146.Ох ставам че е страшен рев трябва да я къпем.До утре и лека на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт