Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 383
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честита нова седмица, месечинки и всякакви други празници  Laughing

Аз днес ще съм навън, няма да имаме вода до довечера  #Cussing out Не знам как ще мия шишенца, поне колкото вода имам ще преваря за детето. После мисля да ида у майка ми.
Дори кафе не смея да си сваря, ама ще пия навън  Flutter Сега стискайте палци малчо да хареса пюрето от моркови - сефте ще му е!

# 226
  • София
Сега стискайте палци малчо да хареса пюрето от моркови - сефте ще му е!
Стискам стискам, а ти стискай да спре или поне да намали дъжда, че да се разходим.
няма да имаме вода до довечера  #Cussing out Не знам как ще мия шишенца, поне колкото вода имам ще преваря за детето.
Цяло лято бях така, през ден през два и не се знаеше кога ще има вода и защо няма. Гадна работа.

# 227
Добро утро и
Честити месечинки на всички празнуващи днес. Растете много здрави, щастливи и палави за радост на мама и тати   newsm62
Гери тенк ю  Hug
Босилек малкия е невероятен! Още по-хубав е станал пу-пу   bouquet
svetli това безводие е ужасно дано бързо пуснат водата!
Ние тази нощ спахме добре. Събуди се в 6.30 хапна на бързо и пак заспа до 9.30 миличкото ми  Hug така и аз се чувствам по-добре, починала и свежа.
Ох а това време веече направо ми писна  smile3515 Тъкмо се вдигна мъглата и сега пък е едно дъждовно, мокро...

# 228
  • София
Ха, здравейте да се включа преди малката да се е събудила.

Честита месечинка  на Зорница на мама Супичка, СТАМЕН на мама ГАДЖЕ, Йоан на мама Ди13 и Светослав на мама Рени82! Да растът здрави и щастливи.

pulio123, аз май се заглеждам по тези дървеничките столчета, който се разглобяват и стават с маса, че племенницата е вече на 4,5г. и още си го ползва, сега рисува на него. Само майче неудобството е, че не се сгъват и заемат повечко място.
gadje, за картинките, яз поне търся в Google и като ми хареса някоя картинка я копирам по същия начин както стимките.
Петя, дано бързо избие това зъбче да се успокои детенце.
Анту, в сряда ще ходя пак на зъболекар и ако трябва да я питам ваксината.

Е малката се събуди, по късно пак.

# 229
  • Варна
Божко много хареса морковите! Пет лъжички му дадох, можеше и още да изяде  Laughing

# 230
  • София
Здравейте и от нас!!!
Честити месечинки на ЗОРНИЦА на мама Супичка, СТАМЕН на мама ГАДЖЕ, ЙОАН на мама Ди-13,  СВЕТОСЛАВ на мама Рени82!!! Да растат здрави и щастливи!!!
При нас нищо ново. Тединка както обикновено се събуди, днес даже в 9 хапна и сега спинка ли спинка. А трябва да излезем да разходим кучето, че татито се успа.То добре че е търпеливо милото.
gogolina и аз давах банан на Теди и е леко запечена, та от 2 дни и давам круша с ябълка и сега чакам някакъв ефект.
GERY80 много съм доволна от кошарката, дано по бързо се сдобиете с нея. Много по спокойно ми е. Преди я дебнех да заспи, че да свърша нещо. Сега като и струпам играчките тя се занимава, а аз си върша другата работа. Чудничко  Grinning  Grinning
Анту за имунизациите, да потвърдя и аз, че и ние сме с тази по ЗК. Има 3 приема ДТК и сега 5м. се пропуска.

Хайде малката се размърда, отивам да се омазваме с пюренце.
Хубав ден и до скоро  Hug  Hug

# 231
  • София
Анту, съвсем перкулясвам не ваксина,а упойка.  ooooh!
Светли, браво на Божко. Все така да си хапва с апетит пу-пу.
Аани, ами ще изчакаме до Коледа май, ама ако Ели почне да се обръща, дядо Коледа(свекър ми) трябва да подрани.
Evie, не съм на 100% сигурна, но май диетичен м-н има и на Петте кюшета, на спирката на тролеите посока към Военна болница.

Ха преди малко се обадили на мъж ми от фирмата за изолация и най-евтиния вариант ще излезе малко над 800лв.  #Crazy Лошо ми стана и сигурно ще го отложим, че и без това сега покриваме два кредита.

# 232
  • Пловдив
Да се включа и аз най-после.
Честити месечинки на празнуващите днес бебоци  !
Ние хапнахме преди малко и вече спим сладко-сладко. Между другото си имаме вече установен режим, който се задържа дърго време. Яде по 5 пъти вече. Сутрин към 08,00 ч. после около 11,30 ч., 15,00 ч., 18,00 и последно в 21,00 ч. и това е всеки ден е + - половин час не го броя. Днес й прибавих още малко морковче, така го хапна с апетит, чак на мен ми се прияде  Grinning Я кажете вашите сладури колко пъти на ден ядат ?  newsm78
GERY80 за външна или вътрешна изолация говориш ? Вътрешната излиза по - евтино и то се прави само на външни стени /така съм чувала/  и ние се замисляме, но да видим, както казваш и ние сме с два заема  #2gunfire и то не малки  Sad
svetli   бравооооооооо на Божко. Все така да хапва с апетит детето. Много неприятно да няма вода, но още по-гадното е като спре тока, а това при нас доста често се случва, направо издивявам  #2gunfire #2gunfire

Ставам да се излегна малко, докато Вики спинка, и да се мисля какво ще се готви пак .... какво готвите   chef, я споделете, ама нещо хем лесно, пък и бързо да става  hahaha
До скоро  Hug

# 233
Честити месечинки на ЗОРНИЦА на мама Супичка, СТАМЕН на мама ГАДЖЕ, ЙОАН на мама Ди-13,  СВЕТОСЛАВ на мама Рени82!!! Да растат здрави и щастливи!!!

Само да вметна,че не всяко неразположение,нервност и т.н. идва от зъбите  Peace
Моите 2 дъщери се бяха заплюнчили от 3-ия месец и си мислехме,че ще са някакво невероятно ЧУДО и супер изключителни като ей сега веднага изкарат зъби,нооооооооооо се оказа,че изкараха към 6-7 месец ,така че споко.
Снощи Цецо се изврещя яко в съня си -беше много неспокоен,но си сънуваше нещо.През деня го водихме на дълга разходка,срещахме се с познати и той нещо се стряскаше от кожената рошава яка на жената.Сега децата събират много впечатления и е нормално да са по-неспокойни.Голямата ми дъщеря беше същото неспокойно чудо.Съответно се напикаваше нощно време.Лакарката едно време ме успокояваше-да съм се радвала,че е таково будно и впечатлително дете,че и в бъдеще щяла да е любознателна и т.н.
Цецо нещо се мъчи да бърборясва мам,баб и маб - много е смешен,но това не е съзнателно просто пробва тези срички.

Лъвичке,радвам се,че се подобрявате-прави му точково масажче на стъпалата и дланите и въобще масажче на раменцата и т.н.
Честити нови придобивки,Асе !!
Босилек,твоя сладур има много хубави сини очи !!

Лилибонче ,радвам се ,че ни четеш все още !!

# 234
 И ние вече хапваме от време на време по пет пъти на ден.
 Горе долу така хапва :
 - първото хранене е в интервала 5.00 - 7.00 зависи как се събуди - кърма
 - после в 10.00 или 10.30 - кърма
 - към 13.00 - 13.30 - зеленчуково пюре и половин час след него кърма
 - 17.30 - 18.00 - кърма
 - 21.00 - кърма

Някои дни се буди към 4.00 и иска да яде и след това последното му хранене идва към 20.00 часа и ако после не заспи хапва към 23.00 , но това вече става рядко.

# 235
  • Варна
Честити месечинки на бебоците! Да растат здрави и будни деца.  Hug  bigdance2 newsm59

Маслинка, не съм гледала въобще за цените на якетата, но и повечето бяха за по-големички деца. Като излизам пак ще поогледам.

Пулио, Лъвичката беше препоръчала тяхното столче на Чиполино, но забравих модела. Нашето е Бертони и има абсолютно същите функции като това на Чиполино с изключение на това, че има 1 масичка, а не 2. Колкото до кашата, прави я рядка докато свикне, защото им е много чужда тази консистенция.  Peace Голяма е кукличка тази Дари.

Гери, какво говориш ти, бе? 10 кариеса  #Crazy. Оле мале! Да ти кажа и бременността си казва думата тук. Бебчето дърпа много калций и ако не си приемала достатъчно, се получават такива работи. Но си и зависи от гена мисля.

Светли, знаех си аз, че ще му хареса моркова  Wink. Това с водата е мнооооооого гадно. До нас има огромен строеж и до скоро редовно ни спираха водата за цял ден. Добре, че има къде да отидеш.

Лилибонче, аз за съжаление знам какво е Зиртек. Даже в момента каката е на капки. И тя като стана на около 2 и почна с ларингитите, но да чукна на дърво, скоро не се е стигало до там. Като я чуя тая лаеща кашлица и ми призлява  ooooh!.

Ании, честити ви придобивки. Много сладки снимки, особено онази в коритото.

Чоко, честито ви возило! Дълго и безаварийно каране и возене  Wink.

Лусия, браво на Даниелка! Страшна е. А аз си мислех, че нашата кака бързо се развиваше. Тя се изправи сама в кошарата на 7 месеца. Дупе да ти е яко! Това естествено в добрия смисъл.

Гадже, това гуглето  Mr. Green е голяма работа. Натискаш търси изображения и ти излизат картинки каквито искаш.

# 236
  • София
Честити месечинки на Зорница на мама Супичка, ,  Светослав на мама Рени82,Стамен на мама Гадже, Йоан на мама Ди-13!!!

Добър ден ! От сутринта не мога да прочета постовете ви и реших първо да пиша и после да дочета.Ние сме с диагноза Атопичен дерматит.Като ни излезнаха за 2 път пъпчици по гърдите отидохме в събота на дежурен лекар.Той ни каза че кела по главата,пъпките по бузките ,това че ушетата са зачервени и се белят и пьпките по гърдите имат връзка.Изписа ни капки Фенистил и Елоком за мазане и за 24 часа нямаме нищо.Моята докторка се съмнява че са свързани пъпките,но ние от 2 месеца сме с кел и от 3 с пъпки по бузките и тя не им обръща внимание.Преди 2 месеца пак ходих на дижурен и без да питам какви са тези пъпки и кво да ги правя,докторката им обърна внимание пита ме от кога са и изписа бактробан.
Вече не я понасям нашата педиятърка,обвинявам я и за пъпната ни херния дето и казах а тя констатира че му било нормално пъпчето и след 7-10 дни стана 2 пъти по голямо.Искам да я сменя сега декември но не знам с коя.Тази е доста прехвалена ,но за нищо не става.Аз съм в западната част на София,бихте ли ми препоръчали педиятър.
Много здраве на всички бебоци !

# 237
  • FRANCE
Zdraveite mami i bebotsi,
Sorry che sam na latinitsa no nesto kredor-a ne se zarejda dnes.

Parvo chestiti mesechinki na Zornitsa, Svetosalav, Stamen i Ioan! da sa jivi i zdravi i mnogo usmixnati!

Malko novini ot nas. Bebka pravi na luda baba si Grinning No maika mi e strashno tarpeliva. Bavachka ste tarsim sled niakolko mesetsa, kogato bebka pochne da se xrani s poveche tvarda xrana. Sega rejima prez sedmitsata e: sutrin kam 8-8h30 karma, posle kam 11h30 zelenchukovo pure , pak malko pure kam 14h30 i spored zavisi oste dve tri lajitchki kam 16h. Posle ot 18h do drugata sutrin karmemene po jelanie. Sabota i nedelia rejima e podoben ama bez pure ili 1/4 plodovo pure ako sme si v kasti.  inache veche e opitvala pure ot morkovi, zelen bob, tikva, iabalka , krusha i kaisiia. Obsto vzeto s puretata spasiavame situatsiata kogato ne sam v kasti.
Inache ot utre sam otpuska dokato me uvolniat ofitsialno  Crossing Arms

vchera za prav pat slojix devoikata v stolche za xranene, ama i e oste goliamo i ne moje da se zadji pravilno, vse se parzalia na niakade. Probvax da ia zakrepia s odealtse okolo neia, no tia se razsardi che ne moje da marda  Grinning dadoxme i igrachki i tia pochna da gi miata navsiakade, no maika mi se izxitri i gi varza, taka ne padat na poda samo si uvisvat i nie i gi podavame  Mr. Green

aide az prodaljavam da se pravia na rabotesta, mnogo tseluvki za malkite dupentsa.

# 238
  • София
Асе, за външна изолация, според мен тя е по-добра.
Краси-Мира, братовчетка ми от малка е много емоционална (сега е на 31г.) Grinning, до 2-3 клас нощно време се напишкваше. Беше много неприятно. Още е много щура и така май е подобре.
Ани, така е и още продължава да смуче. Joy
Парлева, добре, е че все пак си попаднала на лекар, който да ви обърне внимание и да даде правилните мазилки,, за да се оправи дечко.
madame, супер, че майка ти може да ги помогне и, че има търпението да гледа малко дете. 

Малката хапва и после трябва да ходим на консултация, а така не ми се излиза в това гадно време.

# 239
Анту, съвсем перкулясвам не ваксина,а упойка.  ooooh!
ха-ха! Ти перкулясваш, ама аз явно още повече, щото аз си разбрах точно "упойка"! hahaha Виж как си се разбираме тука! Mr. Green
Светли, браво за пюренцето!
Parleva,  Sad  Sad  Sad Дано да го израсте бързо!  Hug Искам само да те посъветвам да внимаваш с кортикостероидните мазила, че имат гадни странични ефекти!  Peace  Peace  Peace
Айде, че ревнахме! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт