Хей, половин годишнина здравей!Това е първи ЮНСКИ юбилей!

• 12 381
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Варна
Кетка, какво става бе, мила?!  newsm78

# 257
  • Пловдив
Кетка, какво става бе, мила?!  newsm78
и аз това се чудих  Thinking

Валина честито ! Шапка ти свалям. Успех и за напред ! А за почерпката мм нямам думи....

# 258
  • Варна
Кетка, и аз да се включа, какъв е тоя пост?!
Ние днес обрисахме Морската във всички посоки, каталясах. Сега чакам половинката и се прибираме, дано има вода  Praynig

# 259
  • София
m_a_y_a, страхотни сте!  Joy
Кетка, как си? Отпусни парата и сподели. spoko
svetli, при вас как е времето? Тук е ужас, вали един гаден дъжд и духа вятър.

# 260
Здравейте,
Вмъквам се пак само за няколко минутки Simple Smile.

Lioness: Благодаря за пожеланието Simple Smile, всички малки юнчета са прекрасни мишлета и Дари е щастливка, че е сред тях Simple Smile.
Прегледах характеристиките на столчето и страшно ме улесни   bouquet Simple Smile благодаря ти много. Сигурно ще изберем като вашето, в събота ще потърсим къде го продават и ще пробваме първо. Аз се бях спряла на Cangoroo  но се колебаех, нещо не ме грабна веднага.

gogolina: ние още нямаме столче за хранене, опитвам се да я захранвам в това за колата , то е на Бертони. Днес хапна две лъжички от кашата, направих я по рядка както ме посъветва _Ана, след това като си видя шишето и нетърпеливо разпери ръце за да го хване и възможно най-бързо да си лапне любимият биберон който ще и напълни стомахчето Simple Smile.

gery 80: Тези столчета и аз ги гледах, хубави са, но засега се спряхме на пластмасовите с регулиране на височина и гръбче.

_Ана: С по редичка каша стана перфектно Simple Smile благодаря за съвета Simple Smile   bouquet .

Изчезвам мамчета, времето ми свърши, малкото зверче се събуди и сега търси внимание Simple Smile.
Лека вечер!

# 261
  • В сърцето на ММ
Благодаря ви много за пожеланията. Hug
Направо бях забравила,че днес порастваме. ooooh!
Наистина вече си личи,че расте.Започна да се занимава сам,движи се с паяка из цялата къща.Успявам да се ошетам....
Абе всичко е цветя и рози.Ставам да правя от крилцата на Лъвичката-ще имаме гости.
Утре ще пиша повече.

# 262
Ееее не писна ми вече от тоя скапан нет!  #Cussing out Тъкмо написах нещо и се скапа.
Исках само да кажа браво на порастналите дечица и особено Любко цели 70 см!! Ние сме едва 63  ooooh! дано не си останем ниски и трътлести  Wink
на  Валина едно голямо браво! newsm10 Аз не съм в състояние да си събера ума камо ли изпит да взема. Наистина ти се възхищавам и шапка ти свалям!
Ketkata моля те не ни изкарвай акъла, кажи какво е станало  Hug
А елфите на m_a_y_a са жестоки  Joy
madame били ми казала моля те кои са най-предпочитаните пюрета според французите. Мерси   bouquet

# 263
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честито на Валина и на останалите празнуващи днес.
Пожелавам си всички да сме живи и здрави!

Момичета, хвърлих един поглед под диягонал, но наистина не мога да смогна - Ники не ме оставя и за миг. Липсвате ми много, ноо ... ще наваксвам по-късно.
Целувки и до скоро!

# 264
  • София
...ooooh! дано не си останем ниски и трътлести  Wink

Ели е 62см. и честно и аз се притеснявам за това, че нали и таткото ни е едричък. Абе, да са живи и здрави пък дори и по-пухкави. Heart Eyes

Cigarette,  Stop

# 265
Не се шашкайте, просто не ми е ден нещо... хормони ли ме дръстят, какво ли... може да психясвам от това, че вече пети ден не сме излизали като хората, и съм като лъв в клетка (или като крава в обор, по-скоро, като гледам как нагъвам). Да не говорим, че съм качила (!!!!) и 2кг, но то не бе тестено, не бе сладко по нощите...  ooooh! Иначе пухчо цял ден мърмори, не заспа като хората, следователно не си играе като хората, само иска да я занимавам и разнасям и да стои на цица по сто часа и АААААААААААААААААА  #Crazy

Споко, доктора каза, че ще се оправя. Но не каза кога  Twisted Evil

# 266
Здравейте мамита много сте изписали днес нямах време за нищо.Водихме Диди на консултация и се втрещих  #Crazy на цялото висене по циците няма ден няма нощ е наддала 220 гр и само половин см. не реве да е гладна ,а и вече близо 2 седмици на обед хапва зеленчуково пюре.Педиатърката ми казва ,че е нормално ,че е много жилаво и пъргаво дете  newsm78 ,знам но се чудя дали не го казва само за  да ме успокои ,че се попритисних малко ми се вижда.Иначе кръвната картина е добра хемоглобина ни е 106 в долната граница но все пак не е анемична и мерките са ни 6880 и 68см. Иначе за венците ни изписа Халомил,хомеопатично според нея от това се буди вечер.Сега ще ви изчета ,че са няколко странички и ако мога да се включа пак за днес добре.

# 267
  • Варна
Пулио, радвам се, че съм била полезна  Hug. Като свикне лека по лека сгъстявай консистенцията.

Аз толкова време се мъчих да го направя това и накрая Мая ме изпревари, но все пак вижте: http://www.elfyourself.com/?id=9609136586

# 268
 Laughing и вие сте овладели танца  Laughing
други желаещи за варненската школа?  Laughing

# 269
Ей сега купихме паяк на ивайличката.Сложих ми я вътре и голям кеф.На най-ниското ниво все едно е полуседнала.[Немога да и се на]радвам а тя толкова щастлива беше . Laughing newsm44 newsm68

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 21:31 от maslinka

Общи условия

Активация на акаунт