Темата за възпитанието ме провокира да се включа (изненадка, без някой да е питал за мен
Мимата прави почти всички изброени неща, но не я шляпаме. Сърце не ми дава. Преди време опитах на 2-3 пъти да я шляпна през ръцете за нещо. Тя само се смееше. Чудих се колко точно да си премеря силата, че да я заболи съвсееем мъничко, за да разбере, че не бива да прави нещо. После ми стана мъчно, че искам да я заболи. До тук беше. Иначе говорим, обясняваме, викам по нея като прекали, но без гняв. Повтарям като Бюти по три пъти: ако не оставиш телефона ти го взимам. Като го взема роптае, но бързо и минава. Иска да участва във всичко, което става из къщи. Като готвя, вади тенджера, маха - слага капака. Като пускам пералня слага дрехите вътре. Като мета и давам малка лопатка и метличка. Карам я да ми показва къде са боклучетата и тя като види някоя троха надава възторжен вик
.Рутинните неща и харесват. Като се прибера от работа първото нещо е да се залепи за хладилника и да си поиска шише с мляко.
Вечер сама ни води да и мием зъбите (е, иска го по няколко пъти на вечер де
). Има 3-4 любими списания и ги гледа по сто пъти на ден. Сега да кажа, че ако сама я гледах по цял ден, сигурно щеше да е различно, но за 3 часа вечер, докато и се нарадваме то не остава време да се караме
.Засега само се мъчим с приспиването. Вечер по 45 минути приспиване не ни мърдат
. Не можахме да я научим да заспива сама.Джинджър, тия дни разглеждах едно старо бебешко списание и видях снимка на Асен и Кристиян на 7 месеца не знам кое списание обаче, щото му липсват няколко страници .
Ренка, стискам палци леко да мине процедурата на Вальо, всичко ще е наред, ще видиш
.Енви, отдавна исках да ти кажа, че на оная снимка, където Велинка е с батко си на шезлонга има стойка на истинска малка дама
.Татянка, дано ви се размине диарията. А не мога да си представя, че Миленка може да те рита. Такова мило дете изглежда на клипчетата
Бубка и аз съм на опашката за снимки. На Дани хареса ли му почивката? Сами ли ходихте, или с приятели?
МисЗ, ти сега като ходиш на работа 2-те деца кой ги гледа? Майка ти ли е там?
Абе аз уж редовно чета, ама не разбрах какво стана с Филипа. Някой да ме светне
?Лелее, колко изписах, това ми е за 3 месеца напред.

Не стои откакто проходи
(все се надявам, че ще дойде период, в който ще иска да седне и заради това още не съм го махнала от нас). А и лигавник не търпи, но пък се храни доста чисто, за едно ядене има най-много 2 капки на дрехите и 1-2 на земята, като цяло никак не пазим, просто няма как, защото той се храни прав, обикаля масата, стаята и т.н

Единствено допускам, да седи на стола в кухнята и да си бърбори или играе нещо, но без да пречи - ако пречи, моментално заминава нанякъде.
, иначе се натрупва гняв. С Пепи задължително, след каране или наказание, се извиняваме взаимно и се прегръщаме. И вече в успокоена обстановка, още веднъж обсъждаме случилото се, когато обикновенно споделя истинската причина за белята. Сега уча и Вили на това.