Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 640
  • 295
  •   1
Отговори
# 210

Момичета имам въпрос към оциклилите се кърмещи мами. Когато се оциклихте всичко си се върна по старо му, в смисъл редовен цикъл както преди или не точно. Питам защото след предния месец сега трябваше да е 2-рото оцикляне но от 3 дни  нещо не е точно като цикъл. Дали да се притеснявам или не нещо нормално?

Аз се оциклих за втори път и паузата беше 40 дни- доста дълга, обикновено беше към 30. Иначе всичко изглежда като преди, само дето вече няма болки  Mr. Green , но май малко по-дълго продължава.

# 211
Миш, няма 1024/768 е достатъчно. А за цицината на Миа - ще ни трябват още целувки, че я подновихме. Тя тъкмо сутринта се беше съвсем и преди малко друсайки дупето се наджаска в таблата на спалнята  Crazy   За цикъла  - при мен май се промени малко. Първите два дни стана още по-силен, а от третия съвсем лек, но пък се точи цяла седмица по някви капчици  Rolling Eyes  Иначе последните 3-4 пъти е по-точен от всякога.

# 212
Няма по изчерпателна от Миш... Hug
Яс ще снимам Никсън утре сутрин и ще ти го пратя.. дано не изтървем срока че на къде без нас Simple Smile

# 213
Яс при мен проблема е че от 24 .11 няма  цикъл само кафява следа както в последните дни на цикъла и ми е странно newsm78 Май ще се наложи освен Алекс и аз да ходя на лекар.  Качих снимки и аз Коледен Алекс като го облека толкова му се радвам че ми е жал да го събличам после Laughing
Скай иначе добре ли си изкарахте или те разтревожиха?Simple Smile
Алекс е страшно кисел вече не мога да мръдна никъде. Не иска нито проходилки нито кошари, ни татко си иска само мен и да го нося ужас. ooooh! Сега е домен в проходилката реве и повтаря Мамам мамам мамамаааааааааа

# 214
...Качих снимки и аз Коледен Алекс като го облека толкова му се радвам че ми е жал да го събличам после Laughing
Видях и веднага си гепих едната и я турих на сигурно място в колажа Wink Скайче, мислиш ли, че можем да не изчакаме Никсън?! Как ще се лишим от тези сини очи..... Нали толкова моми ще страдат после  Laughing Ще ви изчакаме, разбира се! Казах, че до утре вечер (поне) ще събирам снимки, за по-късно обаче не гарантирам...  Whistling 

# 215
Добре. А ние пращаме още целувки на цицината на Мия че преди малко забравихме.  Grinning
Е на къде без Ники хубавеца  Hug

# 216
Момичета , цял следобед правихме упражнението на Миш а пълзенето и вече имаме напредък. Mr. Green Нареждам телефона, GSM , и дистанционното и има напредък.
За оциклянето   -  миналият месец се оциклих за първи път с големи болки , обилно и кратко течение . Но този месец все още не , а всички симптоми са на лице  Wink Така ,че очаквам включване.
Сега чакам мъжо да си дойде и да вземе да спретне един колаж , че аз не се справих. С фотошопа съм на голямо Вие , пробвах с Пикасата ама там нещо не ми се получи . До утре ще сложа и наш колаж Simple Smile
Миш за меда знам след годинката да се дава Simple Smile
За лещата скоро се рових по този въпрос кога мога да давам , но доста мнения има ,че трябвало да се изчака , но до кога неразбрах .

# 217
  • София
За меда има мнения, че дори чак след 3 годинки се давал.

Mish,  Марти и той е така вече 3-ти ден. Аз вече ми иде да се хвърля от някъде или  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Заради Т не го извеждах предните два дни, а днес няма Т ама такъв дъжд вали тук..., а даже се бях уговорила за едно гости. Дано утре поне спре да вали.

# 218
Бопси радвам се че е свършило работа и при вас упражнението.  Hug
Греен и тук вали даже ни хвана по път като се връщахме от кухнята с Алекс.Сега излезе и страхотен вятър. Ние излизахме тези 3-4 дни не сме пропускали но и ние сме криви доста като вас и аз като теб освирепявам на моменти.
Оня ден се смях на Петето и саксията , а преди минута хванах Алекс че е ял нещо сега  остава да разбера какво е било  newsm78

# 219
  • София
Миш, за цикъла: на мен ми дойде още на 3-тия месец, макар че кърмя на поискване #Crazy Оттогава ми е редовен, с изключение на август, когато ми закъсня с 10 дни. Първите пъти беше кафяво течение като през последните дни, както го описваш. Не се притеснявай! Сега може би е като преди, макар че ми е трудно да преценя hahaha В продължение на доста години ползвах противозачатъчни хапчета. Спрях ги половин година преди да забременея. Та ми се губи представата за обичайност Blush
По тоя повод, сега проучвам въпроса със спиралата Мирена. Не смятам в близко (и не толкова) време да се възползвам от наскоро придобитите опитности  Joy
Вие какво мислите по въпроса? И как се пазите? На мене варианта презерватив не ми е любим Thinking

# 220
Здравейте и от мен, при нас вали цял ден и направо изперкахме от скука!Вие какво правите по цял ден с бебоците? Weary

# 221
Ами общо взето деня е ядене, игра, спане и така няколко пъти на ден  Laughing.
Хриси, тортата е чудна, поздравления. Аз мисля, че прощапулника се прави след първите самостоятелни крачки, затова да бъде детето по- стабилно.
Аз мисля, че Мартин няма да пропълзи. Упражненията сме ги правили много пъти- безполезно. Той се изнервя, извърта се по корем, после се търкаля, но пълзене- нъцки.
Като за първи път цикълът ми не е толкова обилен, безболезнен. Имах леки болки дни, преди да ми дойде. Не знам обаче доколко ще е редовен и каква продължителност ще има.
Ние се пазим с презерватив, засега. Още влача някакви бактерии, та не става иначе.
Времето наистина е ужасно, тая мъгла ни съсипа тези дни, сега пък и дъжд  #Cussing out
Иначе и Марто не иска да стои/ седи сам. Ей на, с проходка се сдобихме и в нея не ще да стои. Мрънка само и иска внимание.
Миш, от къде бяхте взели коледния костУм на Алекс? Бях те питала преди, но съм забравила, ще се радвам ако има още. Тук още няма таквиз артикули, а ми се иска нещо подобно на Мартуш да взема Laughing.

# 222
хаиде и аз го изтипосах Стоян за колажа,ама утре като намеря онази джвъчка за сваляне на снимки може да му сложа тези от днес( че иначе са му старички )
Здравейте и от мен, при нас вали цял ден и направо изперкахме от скука!Вие какво правите по цял ден с бебоците? Weary
Ами при нас последна мода е бой по компютара hit направо незнам докога ще изкара, удря където с квото намери а ако чуе че ще говоря по скайпа за отрицателно време се дотътря и от най далечната точка за да вземе микрофона и да удря с него.Друго любимо занимание е да дърпа ушите на йори и да я храни с вафлички.
 А аз да се оплача мойто мамче днес ме изненада с новината че нямало да дойде за нова година и за нас с мъжа купон нъцки, та сериозно обмислям варианта да се дотъркалям до Сф за коледния купон на бебоците   4uu ама дали ще ме огрее... Laughing
 А за секса ние се пазим с въздържание то Стоян ни пази, не мога да се сетя от кога не сме стигали до край, незнам радар ли има тва дете ама все се обажда на най хубавата част Joy днес точно обсъждахме че за сестричката ще трябва да го дадем на бабите да го гледат иначе не осем месецаами и осем години мяма да ни стигнат Mr. Green

# 223
  • русе
Здравейте и от нас! След толкова дни мъгла вчера таман грейна слънчице и днес дъжд Cry! Имам чувството, че малката вече отвиква от количката - след половин час разходка и почва да се сърди, да се надига и трябва да се носим на ръце - е да де,ама тя 10 кила! Голяма мъка са разходките ни напоследък! А преди толкова обичаше навън!
За цикъла - на мен ми дойде за първи път миналата седмица - не ме боля , но беше сякаш малко по-продължително отпреди newsm78 / то забравих вече- след година и половина /. Дали сега ще ми идва редовно Thinking? За пазенето - засега с презерватив, нали кърмя - няма как с хапчета, а варианта спирала мисля да го оставя поне след второто детенце! Като стана въпрос за второ - гледахте ли Тази сутрин по Бтв с Ани Цолова - семейството с трите момиченца и клуба Пълна къща? Аз от малка си мечтая за три дечица, може би защото нямам брат или сестра! Вие какво мислите за многодетните семейства и колко дечица бихте искали да имате?
Забравих да кажа - за  общия колаж още вчера качих снимки!

# 224
Тотална лудница при мене Алекс иска да си лягаме да спим ужас. От 20:30 до сега не можем да се приспим. Заспива местя го в кошарата и като усети че ме няма става и реве не знам как ще стане за напред нашата работа. До сега поне нощем спеше сам сега остава да почна да си лягам с его в 20:30. Освирепявам вече  smile3511  Banghead
Мила-мама майка ми е с спирала Мирена с хормони и няма цикъл дори благодарение на нея. Доволна е до колкото знам обаче я препоръчват ако си приключил с раждането на деца и нямаш намерения за други Simple Smile Аз принципно имам но в моменти като днешния се замислям сериозно че ако няма кой да помага май няма да се навия. Сам е много трудно.
Цвети подариха ми го комплектчето наши приятели от тяхното детенце. А шапката и пантофите купих. Ако случайно видя ще ти кажа. По вероятно в  София да  намерих в някой  магазин. Има даже тема във форума за магазини в София в които имало : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240855.0
Ророана искрено се посмях на постинга много ми стана весело като си представя блъскането по компа.  hahaha
За пазенето пазим се с презервативи в случаите когато Алекс ни остави да правим секс, през останалото време той ни пази като при Ророана
Не знам за продължителността на "цикъла" колко ще е  но бая ме тресат нервите тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт