Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 613
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Бети не се притеснявай аз снощи бях така. Още малко щях да набия половинката че Алекс не иска да заспива без майка си  Laughing Днеска обаче ми е весело и се чувствам адски щастлива без да знам защо. Не знам утре дали пак няма да яхна метлата и да забръмча. Сякаш още ми е рано за критическа ма с тия смени на настроенията не знам  Joy

# 286
  • offshore & overseas
Ъхъ... искам само да отбележа, че съм в сатурнова дупка и никой от околните ми не може да ме търпи. Що ли ...  Blush

Хихи, много си сладка.  Heart Eyes Приемаме мнението ти съвсем миролюбиво!  Peace

Що се отнася до по/из/надрастването, аз като Пипи Дългото Чорапче не искам да порасна пък smile3533, дори и в сексуално отношение. Смятам, че това ще ме лиши от тръпката, която ми е по-важна от всички разумни доводи. А и всички, дори и неразумните [авантюристи], имат право на своя [погрешен] избор.

Да, хубаво е да планираш живота си, все да си in control, но, нали знаете вица, ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му плановете си. Mr. Green Моят живот ако не е на ръба, ако не е по детски щурав, няма да има същия вкус, но това съм аз reverance. Хора всякакви.  newsm52

Last but not least, като вЪ чИта, май съм оставила впечатление, че съм си наела бавачка да ми гледа детето, та затуй, с лека душа, съм се запътила към второ ниво.  newsm63. Ама по-скоро истината е малко по-друга. Каля сама се гледа вече...  hahaha

# 287
                     Честит Рожден Ден на Блага!
           Пожелавам й вълшебно детство!

Бети, за граха - можеш както е сварен да го намачкаш през решетка (неситна) с лъжица - люспите остават в решетката/цедката.

И ний сме на ППА, понякога и с другите работи, но хапчета не ща... Преди десетина години пих 2 години и не бих повторила, ако не е във вид на лечение. За спирала се бях замислила преди 2 години, но след четене из нет-а по въпроса и задържане на представата да има нещо в мене се отказах. Но всеки си избира... Аз искам 4 деца все пак  Mr. Green

# 288
Мяуче браво на Каля за гледането сама. Каля има майка за чудо и приказ и я гледа и работи направи ти се чудя как успяваш сама (да си призная мислех че някой ти помага  Embarassed).  Как успявате с паданията да не си удря тук таме главата? Алекс днес хем от пълзешком му натежа главата и леко разби устата. НЕ мога да го оставя пипа, шава пълзи и се изправя по мебелите. Лошото е че се пуска и ако тупне по дупе добре, но в повечето случаи прави страхотни пируети и забива главата.

# 289
                     ... Аз искам 4 деца все пак  Mr. Green
Ей Ели, радваш ме  Hug  Hug  Hug

# 290
  • offshore & overseas
Мишче, аз донякъде се майтапех, но истината е, че почти не ми помагат. Татко идва чат-пат, като стане много напечено, а понякога мама, да понамали планината от неизгладени дрехи, която трупам в калинкината кошарка.

Щъкливата Каля пада постоянно, често и на глава... No comment.  Cry

... Аз искам 4 деца все пак  Mr. Green
Ей Ели, радваш ме  Hug  Hug  Hug

И аз искам 4, но да имат един баща, а не познавам мъж, който да се навие, пък и май вече е късничко за тия сметки...  Mr. Green

# 291
То затуй е измислено ППА  Mr. Green Шегувам се Simple Smile Замислила съм ги планирани след 5-6 години, близнаци, момче и момиче, водни зодии  Laughing Да видим дали някой ще ми се смее отгоре  Whistling  Grinning

# 292
Мау ясно и при теб не е лесно, но ви свалям шапка на теб и на Мактуб за желанието 4-те броя поклон newsm20
Само татюфците да не прочетат че ще откажат секса не само на ППА ми и с кондом  hahaha
Сетих се за вица за пазенето дето се питали приятелки коя как се пази. Едната казала кондом, друга хапчета, трета спирала, а последната казала ми ние си имаме кофа и с нея се пазим. Те я загледали учудено а тя продължила. Качва се на кофата мъжа ми и почваме секса, като го видя да пребелва очите и ритам кофата  Joy Joy

# 293
Призовавам всички нощни птици на лафче в НОВАТА ТЕМА  Laughing
P.S. Айде, Мишче, ти си ...

# 294
Яс за кое съм аз за колаж ли? Ще направя и аз едно за следващата тема колажче. Мале сега го разглеждам голямо рязане е падало и аранжиране. Супер си  Hug

# 295
Аааа, не! Станало е двузначно малко. Майтапех се, че си ти - да атакуваш новата тема понеже видях, че си онлайн  Laughing А и си те знам, че си нощна птица. И не съм сгрешила де - гледам първа си в новата Wink А за колаж - ще се радвам да направиш и ти, но само ако ти се занимава де. Няма да те карам насила де!

Общи условия

Активация на акаунт