Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 626
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Има и още по-сигурен начин - аспиринче - слагаш го между колената и стискаш  smile3532

Честит рожден ден на най-пъргавата малка Блага Simple Smile

# 241
  • offshore & overseas
Има и още по-сигурен начин - аспиринче - слагаш го между колената и стискаш  smile3532

newsm48

Има и други, по-традиционни, ма да не развращаваме народа...

И една дружеска нота от мен: ееей, скорпионитеееее! Спрете сЪ!! Не въй срам! Тука има нещо нередно, да не карате родата да дава глас? smile3513

# 242
  • София
Упс, пропуснала съм да си призная - цикъл все още няма, на лекар след раждането и аз не съм ходила  Blush , освен това се присъединявам към Радост и Мяу за пазенето, като най-често в последно време употребяваме студената вода  Joy

# 243
И една дружеска нота от мен: ееей, скорпионитеееее! Спрете сЪ!! Не въй срам! Тука има нещо нередно, да не карате родата да дава глас? smile3513

Ми кво да направя кУтУ и баба е скАрпЬонка  Rolling Eyes И на Ж. баба му - също... (Без майтап!)

# 244
И мъжа ми , и свекъра, пък и свекървата - ние сме цял терариум Simple Smile

# 245
  • offshore & overseas
Е, срамота, тя и на И. баба му е скАрпЯ, че и вуйна му даже, ма нЕма им дам а гласуЙват.  Stop

# 246
Честит рожден ден на принцеса Блага!

jas.min , би ли ми пратила паролата и аз да сложа една,две снимки.

# 247
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЛАГА И ЧЕСТИТИ 10 МЕСЕЦА НА НИКОЛ!

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 17:34 от hrisito

# 248
честит рожден ден на Блага!!!! nbirthday

# 249
Е, срамота, тя и на И. баба му е скАрпЯ, че и вуйна му даже, ма нЕма им дам а гласуЙват.  Stop

Аре, уа, дай им! Аз щЪ обадя на другарката, че ги лишаваш от право на глас...  Crossing Arms

# 250
Честит първи рожден ден на Блага!!!
Да е много усмихнато и здраво дете!
  party041

# 251
Честит рожден ден на малката кукла Блага !!! Да расте здраво , послушно и усмихнато дете , за радост на мама и тати !!!

По наболелите въпроси - аз се оциклих доста одавна , къде Май месец беше , разлика от преди има доста голяма - не ме боли толкова  newsm44. Иначе бях трагичен случай , толкова бях зле , че колегите ми веднага разбираха и ме гонеха да си ходя вкъщи. Сега ми е по 4-5 дни , а преди по 10-12 откарвах . За пазенето , пазим се с ППА  Blush , две години преди да забременея пих хапчета и сега от май месец се каня да ги почвам пак , ама съм много смела сигурно , че се назландисвам още.

# 252
Добър ден- слънчев за първия рожден ден на кака Блага. Нека да расте обградена с много любов и здравичка!!!
А за ППА всички знаем, но честно да ви кажа, мнооого  ме е страх сега да не стане нещо. Даже като възобновихме цуни- гунито бях сънувала кошмари как съм бременна и как ми казват, че ще ми се разкъса кожата и ще се цепнат шевовете... #Crazy Та от тогава се моля да не става в близките 2г. поне, не че ще съм първата, но ми се ще живот и здраве и втората бременност да ми бъде така спокойна, щастлива, желана и приятна, разбира се  Praynig. Та добрия стар презер- ко, шА ни пази, няма как.
А тези дето не са ходили на док (те си знаят кои са), ще им се дърпат ритуално ушите- за назидание.  Naughty
Айде на разходкитееееее....мойто дете заспа, но кат' се будне го мяткам навън  Wink

# 253
Честит Рожден Ден на Блага!!! Честито десетмесечие на Никол!!! Да са здрави, винаги засмяни и послушни дечица!!!

Само аз ли пия хапчета?  newsm78 И ние не ги либим никак презервативите  Naughty и ППА не ни е много любимо, а за спирала мисля да си сложа, когато ми мине мерака за други деца, ама още не ми е минал  Mr. Green
И Дани още спи, но щом се събуди излизамеееееее на слънце  sun

# 254
Николче, ще ми прости, че пропуснах да я поздравя - да е жива и здрава и все така лудетина  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт