Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 636
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на БЛАГА  Simple Smile! Да е жива и здрава , много засмяна и да радва мама и тати

Честита месечинка на НИКОЛ ! Да е весела, здрава и послушна Grinning

И аз поместих колаж на Боби . Успях да се справя в срок Wink
За пазенето - с гадните кондоми сме  Twisted Evil За спирала сме навити и то за тази Мирена , но трябва да съберем парите първо Embarassed Доки каза ,че не пречела след това , ако искаш да имаш друго бебе. Аз да си призная съм навита на трето Embarassed, но първо трябва да поотраснат юнаците и да си купим по-голямо жилище  Mr. Green Така да се каже като поодъртея и на момчетата не им се занимава с нас , да има кой да ни ангажира " старините "  Mr. Green
Днес духа силен и студен вятър , та умувам да излезем ли или не newsm78 Боби не търпи нито чула на количката , нито дъждобрана , но ако го опаковам повечко сигурно ще се получи.

# 256
  • София
Сега като хората да кажа Привет  Hug
Тъкмо се прибрахме, навън временцето е прекрасно и Петята му удари един здрав сън Laughing Дано се задържи обаче, та поне до консултацията да стигнем Rolling Eyes

А тези дето не са ходили на док (те си знаят кои са), ще им се дърпат ритуално ушите- за назидание.  Naughty
Присъединявам се към Цвети Hug Бива ли така бе мацки, бегом на лекар, та да не ви държа на отчет на партито hahaha Цаня се за гледачка, ако е проблем  оставянето на дребните. Аз вече ходих цели 3 пъти, единият даже с Петя Crazy
И по този повод, питах за спирала дали ще ми сложи моят лекар. Но ми бе категорично отказано, лекарят ми рече, че "ако искаш спирала, търси си друг лекар да ти я сложи" Shocked Каза ми, че е против, защото имало някакъв конец, който напрекъснато дразнел шийката на матката, а това съгласна съм е нежелателно Peace Така, че за сега пасувам, а и още не съм се разтърсила за други варианти /на хормонална основа /, след третото ще видим Laughing
И аз съм на мнението на bopsi  Hug

# 257
  • София
Честит рожден ден на красавицата Блага   bouquet

Честито и на месечинковците  Heart Eyes

Благородно ви завиждам, чудя се  как ви остава време да пишете  Thinking

В неделя не си показахме носовете навън поради моя мързел, но вчера ме хвана съклета и предприехме обиколка на квартала в дъжда  Crazy С дъждобран, де.
Относно пазенето- ППА. Подмята се една кутия Дюрекс, но след като една вечер се борих със съби да разкъсам целофана близо минута, така си стои захвърлена с два кондома вътре. След като приключа с кърменето ще се върна към Логеста, много добре ми действаха тези таблетки- отслабващо на снагата, разкрасяващо на кожата, плюс това, че знаех с точност кога ще ме сполети цикъла  Flutter А и ще ми пазят страх, да не взема да пропуша отново.

Ева е неудържима, шатри и се катери навсякъде. Цял ден си откарахме без кабелна вчера, днес установих, че е развъртяла едно нещо, което служи за снаждане на кабелите... добре, че не викнах техник, да се червя.
Любимото й пюре е грах с пуйка на Нестле, чудя се, дали белят грахчетата... дали мога да й пасирам грах, и без това често готвя. Но ако трябва да го беля зрънце по зрънце- няма да стане.

След малко излизаме на разходка, чао от нас  bye

# 258
Ха-ха, това със студената вода е доста разпространено май  Joy И мен не ме спохождат мераци много-много откакто се сдобихме с бебка. Ако спеше в друга стая, щеше да е по-добре за нас май, ама...няма как за сега.
Честит рожден ден на първото февруарче! Да е здраво и много щастливо и да радва мама и тати!
Яна я мъчи грип от 5-6 дни. Три дни имаше температура, после уж се оправи, но от днес е с хрема и кашлица. Ужас! Опитвам се да вадя сополи с помпичка за нос, но хич не се справям - нищо немога да извадя, само тормозя детето. Не сме излизали от 5 дни. Днес напук на сополите я изведох за половин час, че не се издържа вече.

# 259
  • София
Честит първи рожден ден на Блага!
Честита месечинка на Никол!
Да са здравички и дивички им пожелавам, и да имат търпеливи и послушни родители Mr. Green

Току що се прибрахме от разходка. Алекс още спи в количката Grinning
Ние вече пораснахме за ППА hahaha За спиралата Мирена четох, че е хормонална, но съвместима с кърменето и после няма проблем, ако искаш друго дете. Вчера си говорехме с половинката, че аз не искам (може да размисля, де, ама поне засега...) и той ме пита: "Ти защо не искаш други Алексчета? Това е като бирата - без едно може, ама само с едно NaughtyJoy
Знаете ли, нещо все повече ми се ходи на работа - за по 3-4 часа поне, че пощурявам, ставам лоша и заядлива, и вечно недоволна Embarassed

# 260
Много ви благодаря, момичета! Толкова хубави пожелания........... благодарим ви!!!

Честита месечинка на Никол  bouquet

# 261
Ама и аз съм забравана честита месечинка на Никол да е все така палава , усмихната и послушна!
Гледам "котките" сме след скипята  Grinning На мен майка ми  и леля ми са скорпита и свекъра е скорпи и една много добра дружка и тя е скрипя. И около мене много скорпита Simple Smile)
За пазенето явно и ние сме много шокирани да не стане белята за сега и за това сме с презерватив в редките случаи   Embarassed Иначе преди това 9 години все на ППА си бяхме тава сякаш ни е сефте със шлифер че  Joy А при грешки преди  и аз съм прибягвала към постинор или "другите" непрепоръчителни методи. В началото бяхме смешни 1-вия път работата беше 1..3, 1..3 но като нямаше кондом и аз викам айде а мъжо  ааа после дали ще може да ги съберем двете в кошарата  Joy Явно шока е бил голям. По принцип искаме 2 но Алекс да стане на 2 години. Много трудно се гледат 2 малки особено ако си сам и трябва да вършиш всичко. А иначе свалям шапка на смелите мами! Peace

# 262
Леле като ви слушам вие много се пазите ние хич. ППА при нас доведе Никол Simple Smile)))
И сега сме по същата схема да ен говорим че една гледачка ми каза скоро да очаквам момче Simple Smile Ама явно тръпката е по голяма така  Twisted Evil
Мъжо не знае де (за момчето  hahaha )
Иначе при нас желанието е по голямо от преди не знам що така преди аз не отказвах мъжо понякога се дърпаше сега е обратното особено че сме и с мойто родителско тяло слухтящо в съседната стая Simple Smile

За цикъла на мен ми дойде веднага след като ми спря кърмата което си беше края на март май и хубавото е че не ме боли вече корем ама да не се хваля много много че преди уимирах от болки а сега даже не усещам че ми идва.

# 263
И по този повод, питах за спирала дали ще ми сложи моят лекар. Но ми бе категорично отказано, лекарят ми рече, че "ако искаш спирала, търси си друг лекар да ти я сложи" Shocked Каза ми, че е против, защото имало някакъв конец, който напрекъснато дразнел шийката на матката
Anim да не би да ходим при един и същ лекар. И моят ми отговори по абсолютно същия начин, щом го попитах  smile3521
Аз съм при Пламен Миков

# 264
  • София
Мда Laughing Ама не е заслужил човека малките букви Laughing Не съм попадала на по-добър гинеколог....да го похваля Joy
Отиваме на консултация  newsm68

# 265
Качих снимки за колажа.. не са това коео исках но Ники пак ми спира тока.. само щото ме притисна Яс с този краен срок за туй качих... то верно щях да отлагам още..
Черпя за здравето на по добрата ми половинка! Да ми е жив и здрав с другото ще си се справиме.. txtloves  bigdance2  party023
Честита годинка на първото ни февруарче.. Да е здраво и усмихнато за радост на мама и тати!  party002 Gift

# 266
Честит рожден ден,мила БЛАГА!Бъди здравичка,обичана и благословена! Честита 10 месечинка и на НИКОЛ!

# 267
  • София
Здравейте Simple Smile
Първо Честит първи рожден ден на Блага - да е жива и здрава и много да слуша мама и тати и много да ги радва  newsm59
Честита месечинка и на сладуранка Никол   bouquet  
Валентинката е малко понастинала, тече и нослето, не постоянно де ама я тормози. Все още не се храни както трябва, ама аз съм я оставила, не я насилвам. Вече редовно заспива в 24, 24:30 нищо, че през деня почти не е спала. Откъде намира енергия незнам  Shocked
Айде пак се събуди след 20минутна дрямка. Приятен ден от мен
P.S. За кой Миков говорите, от втора градска ли? Ако е за него, при него родих. И аз съм доволна от него.

# 268
Мда Laughing Ама не е заслужил човека малките букви Laughing Не съм попадала на по-добър гинеколог....да го похваля Joy
Отиваме на консултация  newsm68
Аз също съм много доволна от него  Laughing Не съм ги сложила малките букви с лоша умисъл  Wink
sofy за Пламен Миков говорим, кабинета му се намира на Самуил, но мисля че не изражда.

# 269
Ех хубавото слънце тук се скри и остана само студения вятър. Ние днес пазихме дома. Блазе им на тези с разходките.

Общи условия

Активация на акаунт