Истината е, че няма да имам сили за трето в близките 3 г., че и аз сама си ги гледам, а след 4,5 г. възръстта ми ще е порядъчно напреднала.

За спиралата Мирена четох, че е хормонална, но съвместима с кърменето и после няма проблем, ако искаш друго дете. Вчера си говорехме с половинката, че аз не искам (може да размисля, де, ама поне засега...) и той ме пита: "Ти защо не искаш други Алексчета? Това е като бирата - без едно може, ама само с едно
"
Тъпо е да го практикуваш като млад, когато не си готов за бебе. А като решиш, че искаш небрежно планирано бебе (т.е. да не му избираш едва ли не зодията и датата на раждане) почваш ППА и "Га доде - тогаЗ"
Ми прираст й трябва на тая държава! Възпроизводство да има!
Тъпо е да го практикуваш като млад, когато не си готов за бебе. А като решиш, че искаш небрежно планирано бебе (т.е. да не му избираш едва ли не зодията и датата на раждане) почваш ППА и "Га доде - тогаЗ"
Яс, аз дете искам, откакто се помня, та затова в началото ППА ми беше ОК. К'во да се прави - млада, влюбена, загубена (та така 2 пъти)
Нещо по-сигурно ми трябва. И бягам от мъжО като дявол от тамян, само да спомене, че не ще гума 

) се кипри в "Моето дете",че и награда е спечелила!! 
Това ме отказа от тях,а миналата година една моя съученичка-не раждала все още имаше рак на шийката провокиран от хормонални противозачатъчки...Уж всичко вече е наред
още мисля ... Препоръчани теми