Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 621
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Блага  smile3525
Честита месечинка на Никол  smile3525
Да са здрави, щастливи и послушни дечица  newsm67

# 271
Честит рожден ден на Блага! Желая й много здраве, радост, а мама и тате много да я слушат. newsm38

Честита месечинка на Никол! Two Hearts

Честит рожденик и на sky!

Това с въздържанието май се отнася за всички семейства с малки деца. То мерак има, ама сили и време тц.
Аз си имам цикъл отдавна, не е болезнен, но е по-обилен. На гинеколог ходих поне 3 пъти и другия месец пак съм там. Ще ме горят с лазер. Sad
За децата тайно и аз искам 3. Винаги съм искала да имам момиче, но както казва една приятелка ,ами ако и третото е момче, или близнаци момчета. Crazy Истината е, че няма да имам сили за трето в близките 3 г., че и аз сама си ги гледам, а след 4,5 г. възръстта ми ще е порядъчно напреднала.

# 272
  • русе
Честит първи рожден ден на малката Блага! Да расте здравичка и веселичка, и да ядосва мама и тати с лудориите си!   
Честито десетмесечие на Никол!       

# 273
Ето, че покрай първата ни рожденичка и аз пропуснах - честита 10-а месечинка на Никол! Да расте здрава и щастлива, и мама Джоя по-малко да се тревожи!  Peace 

...И аз поместих колаж на Боби . Успях да се справя в срок Wink
Бопси, май нещо не сме се разбрали. Искаше се само снимка, а колажа единия ще го правя аз (и други изявиха желание да направят май...?!)  Laughing Нищо де, аз ще взема снимка от твоя и ще го поместя в моя.  Peace
Ние вече пораснахме за ППА hahaha За спиралата Мирена четох, че е хормонална, но съвместима с кърменето и после няма проблем, ако искаш друго дете. Вчера си говорехме с половинката, че аз не искам (може да размисля, де, ама поне засега...) и той ме пита: "Ти защо не искаш други Алексчета? Това е като бирата - без едно може, ама само с едно NaughtyJoy
Мила, то ППА се практикува точно като пораснеш и си готов за евентуална изненада Wink Тъпо е да го практикуваш като млад, когато не си готов за бебе. А като решиш, че искаш небрежно планирано бебе (т.е. да не му избираш едва ли не зодията и датата на раждане) почваш ППА и "Га доде - тогаЗ"  Laughing  И аз съм против спиралата, а също и хормоналните препарати... Презервативът ми се струва най-малкото зло и безобиден метод.  А иначе - прав е мъж ти! Много безотговорно е да се измъкнеш с едно  Naughty Ми прираст й трябва на тая държава! Възпроизводство да има!  Mr. Green
Скайче, глей сега и ти как ме изкара виновна за крайния срок. Ама ще искате утре нова тема нали? И тая я ошушкахте/ме за нула време... Айде пък ако толкоз държиш после може да подменим Никсъна, ама на мен много си ми Аресва на тези. Лелеее..... сега погледнах как сте ме  затрупали със снимки. Стискайте палци Миа да е кротка и да поспи повечко, че да го довърша тая вечер колажчето.

# 274
  • София
Мила, то ППА се практикува точно като пораснеш и си готов за евентуална изненада Wink Тъпо е да го практикуваш като млад, когато не си готов за бебе. А като решиш, че искаш небрежно планирано бебе (т.е. да не му избираш едва ли не зодията и датата на раждане) почваш ППА и "Га доде - тогаЗ"  Laughing 
hahaha Яс, аз дете искам, откакто се помня, та затова в началото ППА ми беше ОК. К'во да се прави - млада, влюбена, загубена (та така 2 пъти) Rolling Eyes Ама вече не Crossing Arms Нещо по-сигурно ми трябва. И бягам от мъжО като дявол от тамян, само да спомене, че не ще гума Embarassed Хапчета съм пила с години без никакъв проблем и мисля, че са най-доброто решение. То си е до човек и ситуация Peace

# 275
  • София
Честит Рожден ден ,Балга!!!
Родила си се с късмет ,пожелавам ти все с него да вървиш в живота!!!Блага, Честита ти рожденничка   bouquet  bouquet

Мартинкооооо,(Цветиния) кат не сЪ Фалиш с булката аз да я поФалА!!!!:sly:

Убавица Миа с морси напеви(май се задява с Никсъна Thinking ) се кипри в "Моето дете",че и награда е спечелила!!

# 276
Мила, дано не съм права, но ми е много притеснително точно това приемане на хормонални противозачатъчни с години. Изследванията за влиянието на всякакви такива препарати обхващат сравнително кратък период. Аз лично не бих искала да съм опитно зайче и да пълня дългосрочните статистики. Избягваме да приемаме къде-къде по-безобидни и контролирани вещества... Но си права, че всеки си преценява сам!  Peace
Гале, дааа.... Там е нашата капитанка - навява ни морски спомени посред зима!  Flutter 

# 277
Честит рожден ден на мъжкото Скайче! Да ти е жив и здрав Скай и да те обича и слуша! Laughing
Аз утре ще си взема списанието да я видя Мия.  

# 278
  • София
По темата за хапчетата...хм аз аз преди време съм пила еднократно  постинор,който ми докара такъв кръвоизлив,че 2 месеца си бях оциклена .. Sick Това ме отказа от тях,а миналата година една моя съученичка-не раждала все още имаше рак на шийката провокиран от хормонални противозачатъчки...Уж всичко вече е наред  Praynig
И ние сме на ППА за сега но съм се насочила към спирала  newsm78 още мисля  ...

# 279
Честит ти рожденик, Скайче! Да ти е здрав и грижовен!
Еее, пропуЩил е Мартуш да сА поФали, ще му прсти добрата Мийка   Peace
А противозачатъчни не съм пила през живота си, може да пробвам някой ден, но определено презер-ко е по- добрия вариант.

# 280
  • София
Хайде да не генерализираме  Stop Всичко е индивидуално, ако не бяха противозачатъчните, аз нямаше да мога да забременея. Така че за себе си съм силно "за"  тях  Simple Smile
Звучи парадоксално, но който е малко по-запознат, ще разбере за какво става въпрос.

# 281
Еми, аз за това казах, че (според мен!) не е хубаво да се приемат с години, т.е. като първи избор за контрацепция. А иначе като препарат за хормонално лечение в някои случаи се налага да се приемат, но то е по медицински причини. 

# 282
  • София
Ъхъ... искам само да отбележа, че съм в сатурнова дупка и никой от околните ми не може да ме търпи. Що ли ...  Blush

# 283
  • София
Аз също не генерализирам,само изказвам  личното си мнение и споделям

# 284
  • София
Яс, Галя, така е, не се изказах правилно, за което съжалявам !
Явно съм се изнервила и overreact-вам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт