Отговори
# 120
Момичета, благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден  Hug
Честит рожден ден на патеричка на вчерашните рожденици Алекс и Мая! Да са живи и здрави, да растат умни и послушни!

Моника от вчера е с висока температура, въпреки че състоянието й не е по-различно от последните 2 седмици - запушен нос и зачервено гърло  Sad  Явно хомеопатката, която посетихме, не е нашия човек  Confused За стафилококите в носа - педи каза, че "вероятна колонизация на лигавиците" означава, че е възможно да е носител. Така или иначе, се наложи да почнем АБ от антибиограмата. Тъй като Моника много повръща всякакви видове лекарства, решихме да бъдат инжекции - болезнено е, но поне така съм сигурна, че лекарството наистина се усвоява и има ефект  Sad Така, оплаках се....

На софиянчета - весел празник днес! Пожелавам им много забавления и весело изкарване!

# 121
  • Бургас
Здравейте мили ноемврийски майчета.С тая мойта работа само в събота и неделя мога да се радвам на компанията ви и доста ми липсвате.

Честит празник и весело изкарване на празнуващите софиянчета и техните мами!

ВечеПетя дано Мони, а и всички болнички дечица да се оправят по-бързо, че е много гадно така.Велизар беше болен точно на РТ-то си и не можах да усетя много от празника.Стискам ви палци на всички да оздравявате скоро   Praynig

Ние сме добре за сега.Другата седмица смятам да правя календар на Велизар, но първо трябва да го подстиржем, че голяма коса е заформил  LaughingТой все оше си е с 6 зъбчета, но май ще ни излизат нови защото започна много да се лигави.Аз запратих всички лигавници на тавана, ама май ще трябва да ги връщам в употреба  ooooh! Днес в Бургас времето е едно мъгливо и не сме мърдали от къщи.Добре че зверо спи сега защото беше доста крив цяла сутрин  Tired

Еми то това от нас, чао за сега по-късно ако мога пак ще се включа   bouquet

# 122
    Здравейте малки и големи момичета и момчета!
    Честит празник на всички рожденици и именици от последните два дни.
    Ние вече сме в София от вчера,но от снощи сме с хрема и решихме да не идваме на рождения ден.Баткото също е с хрема,та подозирам,че е някакъв вирус.В тази връзка да ви питам какво мога да давам за хремата,нещо хомеопатично,надявам се за Стара Загора да сме здрави поне.Много съжалявам,че не можах да се запозная с мамите и дечицата от София,които няма да идват в Стара Загора,но това е положението.....Виждам обаче,че доста станахме болните и това ще натовари останалите,така че искам да дам паричките,които щяхме да събираме.Гуги,Ети изпратете ми тел. на лични и ще се уговорим да ви ги дам.Аз съм до петък в София.
   Целувки за празнуващите в "Приказка без край"!Целувки за болничките и бързо да оздравяват!Целувки и за всички останали!  love001  love001  love001

# 123
Здравейте и от нас,красавици!Днес и тук времето е едно такова мъгливо,мрачно и цял ден не сме излизали,Симито направо полудя вкъщи.Мрънка,сърди се и с никакви играчки не се занимаваме,кажете вашите дечица също ли не ги интересуват играчки?
Надявам се че софийските мами и дечица са си изкарали  много весело и хубаво в Приказка без край,очакваме снимков материал Grinning
Петя,дано положението при вас скоро се нормализира и нещата си дойдат на място.Ще стискаме палци,целувки на Мони Hug
Софко желаем бързо оздравяване и на сладкия Дани,дано да оздравее до полета ви и ти да не се притесняваш Hug
Ралиар,скорошно оздравяване и на вас Hug
Сбруни,дано на Дилянка бързо и мине хремата Praynig
Това е от нас за сега,целувки на малки и големи,лека и спокойна вечер!

# 124
Ето малко снимки от днес:
http://picasaweb.google.bg/darakchieva.e/25112007

Силве, виж моля те на една от куклите дали няма синичко по едната ръчичка под рамото, че на една снимка видях Сашко да я е доближил много с уста. Подозирам че може и да я е захапал.. Embarassed :oops

Ето и малко снимки от РД-то на Мая вчера:
http://picasaweb.google.bg/darakchieva.e/24112007

И малко други на Сашко как се опитва да изяде пяната в коритото. Аз я пробвах също - съвсем безвкусна е.
http://picasaweb.google.bg/darakchieva.e/ThNcOE

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 21:45 от jenny_b

# 125
 nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ НА МАЯ И АЛЕКС ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЖИЗНЕНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА !!! Tada

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЯ
/пак на патерици/ ! БЪДИ МНОГО УСМИХНАТА, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА !!! smile3525

всички болнички дечица бързо да се оправят. Peace

днес беше много хубаво в Приказката. голяма лудница, веселба и шумотевица. за тези, които ще ходят в СЗ това си беше една генерална репетиция. Mr. Greenето и снимков матРИЯл :http://picasaweb.google.bg/iviche/fqtJgC/photo#5136881521423942322

# 126

Честит рожден ден на прелестната София, на Алесия, на Борис и на Никола!
Бъдете живи и здрави, щастливи и игриви! Слънчево и узпълнено със смях детство!

За Габи, Бимба, София и Кремена -

# 127
                                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ СОФИЯ И АЛЕСИЯ!
                                              ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА МАЛКИТЕ ЮНАЦИ НИКОЛА И БОРИС!
                             БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ,ВЕСЕЛО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО ВИ ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!
       ЗА ТЕХНИТЕ ЩАСТЛИВИ МАМИ

ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ДЕН!

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ НА МАЯ И АЛЕКС ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ДОБРИ!!!

newsm59 nbirthday  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА СОФИ, НИКОЛА, АЛЕСИЯ И БОРИС!!! ДА ИМАТ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И ДА ПОРАСТНАТ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА!
  party023 Tada  ura

smile3525 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЯ ! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!!!

newsm51всички болнички дечица да се оправят  Praynig Praynig Praynig

# 129
  • Плевен
Честит рожден ден на  София,  Алесия,  Борис и на Никола smile3510 bdbaloni

# 130
Честит първи рожден ден на принцесите София и Алесия и на сладурите Борис и Никола! Да са здрави и щастливи, палави и игриви! Весел и незабравим празник!    bouquet
Много пораснали и красиви са ноемврийчетата на снимките от  празника вчера в София  Hug
Ние във Варна също празнувахме  Wink Много сладко, шумно, ходещо, пълзящо, хапващо, пийващо, игриво, бъбриво, усмихнато и весело тържество се получи  Grinning Варненските татковци се представиха страхотно/ нашия тати липсваше/  - дори моя Гого гледаха и забавляваха, за което им благодаря. Госпожиците Габи, Линка и Димана са прекрасни и очарователни малки дами, ама как иначе - гена вода не става - с такива майчета... Много им се радвам.... Марти е невероятно усмихнат, лъчезарен и много бърз в пълзенето, а Дарко е толкова спокоен, добричък, мекичък и гушлив, че трудно се въздържах да не го изям от целувки. От срещата на бъдещите младоженци Габи и Гого си направих извода, че наистина са родени един за друг: и двамата са много танцувални, самостоятелни и оправни - тя го налага и командори, а той нежно я милва.. да се знае от сега кой ще командва в семейството  Laughing Ще се опитам да кача доказателствен материал докато Гого спи  Wink
Успешен и усмихнат ден  Hug

ред.  ето ги и снимките http://picasaweb.google.bg/dpaskova0/PmSBuH?authkey=dtZU_8jIp28

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 11:10 от dil

# 131
  • на странно място ......
Честит първи рожден ден на София,  Алесия,  Борис и на Никола, нека бъдат здрави, весели и усмихнати деца!!!
Честит празник на техните майки Габи, Бимба, София и Кремена

Момичета, купона е бил страхотен, много хубави снимки, направо умирам от яд че не дойдохме с Диляна  Sad
При нас хремата се задълбочава, и вече като приказва хрипти, през нощта кашля от сополите, абе много гадна работа!!!
Желая на всички весел дъждовен ден!  bouquet

# 132
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на СОФИЯ , АЛЕСИЯ ,БОРИС и НИКОЛА!!!Да сте живи,здрави,много щастливо детство ви желаем!!!

# 133
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на Алесия, София, Борис и Никола! Да  са живи и здрави, да растат много щастливи и умнички! nbirthday

Ей, вчера беше много хубаво - лудница голяма, но поне имам представа как ще е в Стара Загора Laughing Laughing Laughing А рожденниците са невероятно сладки!  Heart Eyes
Ето и снимки от мен..http://picasaweb.google.bg/bojidara.radichkova/PurviObshtRDNaNoemvriichetata

# 134
На днешния ден,в 8.40 се роди моята прекрасна дъщеря Heart EyesОбичам я безкрайно и си пожелавам най-вече да ми е жива и здрава Heart EyesБлагодаря на всички за пожеланията,да ви се връщат стократно Hug Hug Hug 
   От мен-скромна почерпка Wink

Общи условия

Активация на акаунт