Отговори

29.09 - Ангелина на velinova07.10Юлияна и Станислава на Esma14.10 - Виктор на TALI 1
23.10 - Калина на antoshkaГeорги на Dil

24.10 - Владислав на ТочкаТеа на Lightblue27.10 - Мария на Angeliha28.10 - Неда на ЦветинаТеодор на Веси 1Ян на Catty
29.10Моника на Бубулина7730.10 - Николай на Веси С.Анелия на Елимира31.10Илина на ЗЛАТИ
01.11 - Теодор на ДеничкаБорис на Дари МКатерина на GugiМаксим на Бунгичка
02.11 - Александра на SalviЕма на Gadamer03.11 - Александър на бебка и бебкоАнгел на dreben78София на Raliar
04.11 - Дарина на AngelEyes05.11 - Георги и Антония на Radi TwinГеорги на ivanka1979
06.11 - Боил на benightedАндреа на myrenаМагдалена на kachkaКристиян на Lussy07.11 - Ваяна на IvicheГеорги на MagieA
08.11 - Михаил на mashaМихаил на echiНикол на Peti n09.11 - Данаил на KarilКристиян на dima1980
10.11 - Каан на МamaminionАлександра на Мими и Dr.JendМихаил на bedstvieto
Полина на ki4o22Моника на monita911Симона на Simona s
11.11 - Виктория на mama tery12.11 - Калина на SiqВелизар на mariya86
13.11 - Ния на МерелинИвайло на КлюкаркатаИвет на Анита 1Александър на Jenny_bГабриела на Сhapelita
14.11 - Лина на Ronja15.11 - Гергана на Роси74Даниел на raqtimeГергана на pepipetiaДиляна на SbrynyДариян на dima_dari
16.11 - Дани на sofkobofkoДимана на eli_mamaНикола на МишенцеИвана на tzuky
17.11 - Ралица на ЖужаРадослав на lina_d18.11 - Вилхелмина на sheherazada
19.11 - Йоана на ФъстъчкаЗлатина на ZLATNAПитър на julia asenova
21.11 - Мартин на mina77Дарин на ВениАлександра на lavitsata1000Анна - Мария на mama_na_anika
22.11 - Кристиян на Теди91Михаела на nadi mishi

22.11 - София на gorisВиктор на santanqelaГабриела на афродита23.11 - Моника на Pam219Йоанна на blaqМоника на pebble
24.11 - Алекс на БубалинаМая на bebonina26.11 - Борис на СофияНикола на kreoАлесия на Бимба25София на SOPHI
29.11 - Димитър на Мони30.11 - Дана на GrigКраси на juju_kiss01.12 - Мириам на djein03.12 - Йоана Албена на Шоколадкина

Септемврийско - октомврийско - ноемврийско - декемврийско ноемврийчета са
42 и 53 , от които 2 двойки

СНИМКИ НА НОЕМВРИЙКИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛАДКИ БЕБЧЕТА
потребител noemvri парола 12345 smile3509

ДЕТСКИ МАГАЗИНИ

Family-bg.com          Арбор ООД          ДаНет Електронен магазин          Barbaron          ШТЪРКЕЛ - Всичко за вашето бебе!          Dibo

МаЛеЧкО - Винаги различни          Магазин "Мечо Пух"          ПИНОКИО - истински приятел от първия ден          Premaman

Специализиран детски магазин "Бебе маркет"          Детски играчки          "КРЕМИ 74"ЕТ          Бебешки онлайн магазин ПАКОСТНИК         

Стефи - царството на детските стоки

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ В СОФИЯ

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ ВЪВ ВАРНА

ПОСЛЕДНИТЕ НИ 5 ТЕМИ:

Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една"!!!
Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!
През НОЕМВРИден след ден, тук за нас ще е рожден!!!
Мина неусетно 1 година, празнува своя ден рожден НОЕМВРИйската дружина
НОЕМВРИйската душичка духа първата свещичка!

# 1
 Първа Grinning
по случайно стечение на обстоятелствата Mr. Green

Честито на денешните ни малки рожденници! newsm59 newsm59 newsm59
Да растат здравички и добри дечица! Много късмет и щастие да имат винаги по пътя си!

Мерелин, честито рожден ден мила! Бъди здрава, с много късмет, все така вярваща в чудеса, които са възможни да се сбъднат, благодарение на човешката доброта и желание! наздраве и весел купон!  Gift  party023  bigdance2

# 2
Пу за мИенЬе...  Grinning

И сега, ако кажеш какво е френски прозорци...  Wink Ние идваме в петък, така че ще имаме време да огледаме нещата, до следващата вечер, когато ще дойдат повечето.

# 3
Днес - в деня на християнското семейство, искам горещо да поздравя всички рожденици:

Честит рожден ден на прекрасните дечица Александра, Анна-Мария, Мартин и Дарин! Да растат здрави, обичани, обгрижвани и усмихнати! Нека изживеят незабравимо детство!
А за милите им развълнувани майчици:

Ети, Честит рожден ден и на теб!!! Прегръщам те виртуално за празника ти и се присъединявам към всички прекрасни думи до тук. Пожелавам ти да продължаваш да бъдеш нашия слънчев часовник. Ти си едно добро същество, дано до теб застане още не само едно.

# 4
Пу за мИенЬе...  Grinning

И сега, ако кажеш какво е френски прозорци...  Wink Ние идваме в петък, така че ще имаме време да огледаме нещата, до следващата вечер, когато ще дойдат повечето.

Те т'ва е френски прозорец -

За твое сведение и за тези, които не знаят на общия РД ще бъдем 26 семейства, т.е. родителско тяло - 50 човека, 26 ноемврийчета, 2 каки, 1 батко и 1 леля Mr. Green (ако правилно съм преброила)

# 5
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА, АННА-МАРИЯ, МАРТИ /гаджето Wink/ и ДАРИН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!!

Мила Ети - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на теб!!! Бъди все така енергична и социално ангажирана, много обичана, уважавана и ухажвана!!!

Днес водих Гери на консултация - тежи 9 300 кг - качила е 250 гр, и е 71,5 см - т.е. порастнала с 1 - 1,5 см. Много беше странно като се прибрахме и я накърмих /спа по пътя/ по едно време като започна да пищи и да се свива - гушнах я, в мен продължи, усетих и че се изпотява - премерих Т - 36,2; и реших, че е от зъбите - педи каза, че единия кътник отдолу аха-аха да пробие. Намазах венците, дадох Ибупрофен, пищя, пищя, изтощи се явно по едно време и заспа в мен. Милите душички, докато им пробият зъбетата как ще се измъчат...

А аз мога да се похваля с мъртви клетки в стъкловидното тяло - за очите иде реч - като гледам и ми се мотат разни точки и нишки пред очите. Ще си капя някакви капки - д-рката каза, че не могат да изчезнат .клетките/, но ще пробваме да предотвратим появата на нови. Да знаете - не правете като мен - тези неща ги виждам поне от 8 години, ама кой да си обърне внимание... Ходете навреме по д-ри!

# 6
А аз мога да се похваля с мъртви клетки в стъкловидното тяло - за очите иде реч - като гледам и ми се мотат разни точки и нишки пред очите. Ще си капя някакви капки - д-рката каза, че не могат да изчезнат .клетките/, но ще пробваме да предотвратим появата на нови. Да знаете - не правете като мен - тези неща ги виждам поне от 8 години, ама кой да си обърне внимание... Ходете навреме по д-ри!

Роси, и аз имам в лявото око...откриха ми ги, когато си правех очила миналата година...ама вече бях бременна и докторката каза като родя и спра да кърмя да отида...е, още не съм отишла Embarassed Ама на мен нищо не ми се мота?!? newsm78 Ще трябва да отида и аз... ooooh!

# 7

Роси, и аз имам в лявото око...откриха ми ги, когато си правех очила миналата година...ама вече бях бременна и докторката каза като родя и спра да кърмя да отида...е, още не съм отишла Embarassed Ама на мен нищо не ми се мота?!? newsm78 Ще трябва да отида и аз... ooooh!
Дени - направо взимай направление и отивай - и моля те после сподели какво лечение са ти изписали  Peace.

# 8

честит рожден ден на АЛЕКСАНДРА И АННА- МАРИЯ

честит рожден ден на МАРТИН и ДАРИН

http://www.blume2000.de/images/produktbilder/97233_5.jpg частит празник и на ЕТИ

# 9
  • Ботевград
 Peace Hug

# 10

Ден на християнското семейство - 21 ноември

Днес е празник много мил,
с него Бог ни е благословил,
затова ще Му благодарим,
че с семейство ни е надарил.
Събрали сме се тук сега
по християнски у дома.

Мама вкусна гозба прави,
кака сръчно й помага
и лъжицата подава.
После правят вкусна питка
като слънце в маргаритка,
мажат я със яйчице
и пекат я с масълце.

После идват баба, дядо
и посрещаме ги с радост.
Мама новата покривка вади,
кака тръгва да я глади.
Татко носи плодове
и се чуват смехове.

Всички сядаме задружни,
хващаме се за ръце
и се молим от сърце:
да сме здрави, да сме живи,
да сме винаги щастливи.
Все така да сме задружни,
да помагаме си в нужда
Да сме истински християни,
Бог със нас да се похвали.

Вергиния Генова

# 11
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ДЕЧИЦА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УМНИ ДЕЦА!

[b]Ети[/b] ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБЕ МИЛИЧКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!  bouquet  bouquet  bouquet

Митко вече мисля, че е по-добре. Кашля все по-рядко и си мисля, че целият проблем е от нослето. Не е запушено, но секретите се сливат назад в гърлото и оттам мисля, че е кашлицата. Температура няма. Дано и другите дечица, а и мами вече са по-добре Praynig

П.С. Роси за бой си да знаеш. От кога се каниш да ходиш на очен лекар!? Хайде направи го най-накрая.

# 12

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Мартин, Дарин, Александра  и Анна - Мария ! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА ! НА МАЙКИТЕ ИМ ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!   

МЕРЕЛИН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ КРЕПКО ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ!

# 13
  • на странно място ......
 Hug

# 14
  • София
 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт