АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 10 057
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
ася20, не са ти взели много пари според мен. Със сигурност знам че преди 3-4 г. тук в Пловдив на частно обработката на генет. Материал струваше 350 лв. Отделно гинеколога взима над 100 лв. за пункцията. То само иглата струва 20 лв. Гадното в ситуацията е че не са ти казали предварително, дано резултата ти е добър Hug А иначе в св. Лазар взимат 600 лв  Shocked което май е само за процедурата !
Момичета за среща в Пловдив,ако искате другата седмица , аз съм свободна през деня, предпочитам да е на кафе, а не на обяд , но както искате  Hug
благодаря за инфото и дано всичко е ок  bouquet

# 181
Нашето бебче беше 300 гр миналата седмица (т.е. 20 г.с.). И на милото му се стори малко.

Аз успях да говоря със сестрата на док за обилното течение, но тя каза, че след като нямам болки, няма страшно. Искаше ми се и док да чуя, но цял ден оперира  Sad
Все пак реших да се прибера от работа по-рано и досега си лежах и почивах. И без това цял ден в офиса имах чувството че съм се подмокрила. Егати и чудото. Даже си мисля дали и утре да не остана да си полежа.

# 182
Bibibo, ако имаш възможност да си останеш вкъщи - по-добре!

# 183
Bibibo най-добре говори с доки, щом е обилно, но щом нямаш болки и парене всичко би трябвало да е нормално, има ли цвят ?

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 18:52 от Aquariel

# 184
Здравейте и от мен.

Направо незнам колко време ви чета изписали сте цели 8 стр. за 24 часа. #Crazy

Bibibo,ОБЪРНИ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ НА ТОВА ТЕЧЕНИЕ.Знам от опит,че не трябва да се пренебрегва.

За срещата и аз съм за,но не обещавам.Най вероятно ще разбера в събота ,но ще направя всичко възможно да дойда.Много близо до Макдоналдс на Славейков е единия Дивак, където има много хубава кухня.
Нашето бебе беше 238 гр.в 17+6 дни което е горната граница за тази семица.Пред мен е графиката и  колкото е по голямо толкова повече може да варира теглото му.Пр.в 21 г.с. може да е м/у 300 и 500 гр.Това което го дава cenitelkata сигурно е от някоя книга, а там дават мин.размери за седмицата.

# 185
  Здравейте мамчета! Аууу, вие хич не си поплювате с писането. smile3547 не мога да ви изчета... Някоя от вас посещава ли лекциите на 9 месеца в Мис Каприз на Коста Лулчев? Какви са отзивите? Мисля да се пробвам другата седмица... newsm78 Похвалиха ми ги доста.

# 186

Здравейте момичета,
 Един ден не съм писала и вече ме изненадвате с нова тема и куп информация.
Ясмина, много се зарадвах да си видя името и щъркелчето със сините гащи в списъка. Вчера бях на ФМ при доц.Томова и тя потвърди, че ще е момче. Бебо е в отлична форма, всичките му органи и системи функционират нормално. newsm44 Каза още, че по размери  е една седмица по-голям. Според мен това е по скоро добра новина, нали? Най-развълнувана бях да видя личицето му. Толкова е красив! Two Hearts Малко съм разочарована само, че не успях да получа запис от прегледа, но това да е проблемът. Ако можете, вземете си и половинките на прегледа. На моя мъж му подейства много разнежващо.

Момичета за среща в Пловдив,ако искате другата седмица , аз съм свободна през деня, предпочитам да е на кафе, а не на обяд , но както искате  Hug

Veni-b подкрепям идеята за среща другата седмица. Аз също предпочитам да е на кафе.

# 187
  Здравейте мамчета! Аууу, вие хич не си поплювате с писането. smile3547 не мога да ви изчета... Някоя от вас посещава ли лекциите на 9 месеца в Мис Каприз на Коста Лулчев? Какви са отзивите? Мисля да се пробвам другата седмица... newsm78 Похвалиха ми ги доста.

Аз посещавам лекциите им в Пловдив и съм много доволна. Раздават и много подаръци.

# 188
  • In someone's dreams
Здравейте и от мен.
Ние все още не може да се похвалим за цвят на щъркелчето, защото един и същи лекар ни казва ту момче, ту момиче, а моята лекарка за сега като не е сигурна и предпочита нищо да не каже.
Иначе бебчо е като по учебник, всичко е ОК, размери на главичка, бедро - всичко е както каза лекарят "в златната среда" на таблиците.
Много целувки и лека вечер на всички мами!  Hug

# 189
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Направо ме разбихте с какво темпо запълвате темата  Crazy .Уж аз измислих заглавието пък успях да се запиша чак на 10 стр.Здраве да е  Joy .И аз днес се исплаших доста от една машина на работа и много ми се разлопа сърцето и се разтреперих.Малко след това беба започна да ме рита и не се спря цял ден.Лека вечер за сега от мен   bouquet !!!

# 190
  • Пловдив
Едва ви изчетох  ooooh! Joy
Да карам поред - аз се надявам другата седмица да ми остане време да стигна до Док, че да има и аз с какво да се похваля  Wink Засега инфото ми е от 17 г.с., ама като ви чета тогава сме били направо гигантче - 17см и 272 грама  baby_neutral Аз какъвто съм кльощавел едва ли се е метнало на мен  Joy
За срещичката - бих се включила с удоволствие, но едва ли ще успея, освен ако не се организирате около площад Съединение по обед - по цял ден съм на работа, а и напоследък често пътувам  Crazy Ако не успея да се присъединя - да си изкарате хубаво!  Peace
Десита, аз мисля да ходя на курсове в Торакс в началото на идната година с някои от мартенските мами  Flutter Много е близо до работата ми и ще излизам от едната врата, за да влязав другата  Wink
Бибобибо, не си едниствена, разбира се! И аз не съм фен на БХС  Rolling Eyes А за течението - дано скоро се свържеш с Док и се успокоиш!!!  Hug
Акварел, така се радвам на хубавите новини около теб и бебче!  Hug А за стряскането не се притеснявай и при мен се е случвало, ама най-много после да поритате повече от адреналина  Wink
Азазел, много се радвам да те видя в този форум! Добре дошла! Hug Нека тази ти бременност е безоблачна, прекрасна и спокойна!!!  Praynig Hug
Ритка, чела съм че крампите се дължат на недостиг на магнезии  Thinking Мисля, че в Зачатие има доста инфо по въпроса.
Що се касае до пъпчето - моето още не е изпъкнало, но със сигурност е тръгнало натам... Flutter
Хубава вечер от мен!!!  bouquet

# 191
Здравейте моми4ета!  bouquet
Бибибо не се плаши...и аз съм така.Преди 2 дни говорих с докито ми и тои ми обесни 4е е нормално да имаш те4ение засилено след 20 седмица.Важно е да нямаш болки , миризми и сарбежи.
И ние сме ве4е 350 гр...мале какви шишковци Grinning

# 192
  • Варна
Привет и от мен!

Момичета, я да ви питам как сте с кръвното? На последната консултация сестрата ми го измери 100/60. Днес следобед си го мерих сама в къщи - 100/55. Чувствам се добре, то винаги ми е било по-скоро ниско, но чак пък толкова  newsm78

# 193
  • Русе
Забравих да ви попитам нещо.Много ми се е схванала дясната плешка и болките ме пробождат чак по гърдата.До сега винаги са ме оправяли тези големите лепенки дето са за кръст и затоплят,но сега ме е страх малко да си сложа.Вие как бихте постъпили на мое място???Ясмина и аз съм с такова кръвно.Даже преди като тренирах бях с кръвно 60/40 и то след тренировка.Моят Док каза да внимавам да не го вдигам много и за това ме посаветва да избягвам кисело и солено.

# 194
Благодаря ви момичета  Hug
Разбира се, че обръщам внимание. Затова и цял ден се опитвам да се свържа с двамата доктори, но цял ден оперират. Добре, че поне сестрата ми вдигна мобилния на док и ме поуспокои малко. Като и казах, че нямам болки, парене, сърбежи и тя каза да не се притеснавям, че било нормално. А и микробиологията преди месец ми беше чиста.

Ясмина, и аз на прегледите съм все с ниско кръвно - 90 на 60. А си се чувствам добре. Иначе по принцип съм си с ниско кръвно. Докторката ми каза да не се притеснявам, да пия повече течности, айрянче със сол и аз така и правя. По-добре ниско отколкото високо.

Общи условия

Активация на акаунт