АПРИЛско бебче рита вече,и напомня че АПРИЛ не е така далече !!!

• 10 059
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Cenitelkata благодаря ти за успокоението, явно наистина е нормално.

# 166
Ами то тогава моето бебче е много малко, ако твоето е над 200 грама...
Но на мен докторката ми каза, че всичко е чудесно, възможно ли е такава разлика да е нормална?
Не знам , може би е по-важно дължината на бедрото, обиколката на главата и т.н. , отколкото грамажа.Той е ориентировъчен.

# 167
Не си слагам линийка, защото незнам как Sad( Много ме е срам, обаче се опитах и не се получи....
Кликни върху някоя линийка , която си харесаш и там има указание.

# 168
Нашето бебе е вече 426 грама - 21 г.с

# 169
Нашето бебе е вече 426 грама - 21 г.с
Седмица 21

Започва производството на бели кръвни телца, които защитават бебето от вируси и инфекции. Кожата на бебето вече е непрозрачна. Езикът е вече напълно оформен. Навиците за сън и будуване на бебето придобиват ритъм. Според някои изследователи режима на бебето е съобразен с външния свят и то преди да е родено. Бебето е 26 сантиметра и тежи 360 грама.
вие сте по големички Peace

# 170
Познай на кой се е метнало такова дебеланче! smile3504 Това от къде го гледаш

# 171
Vanyvan, не се притеснявай за тежестта. Все пак е индивидуално колко тежи бебока, стойностите са само ориентировъчни. Мойто бебче беше 170 гр в 16.5 г.с. Сега на ФМ (20 г.с.) сме вече 315 г. Адски бързо растат сега - всеки ден е важен.

Ритка, на мен не ми изтръпват краката засега. Но ми се случва нещо странно, струва ми се - имам усещания на лека вибрация в корема от време на време... newsm78 Не е гъделичкане, а точно изтръпване или вибриране - не е неприятно, ама ми е малко чудно Confused На някой да се е случвало?

Танзен, качи снимка на бебче!

# 172
Познай на кой се е метнало такова дебеланче! smile3504
да е живо и здраво ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ да не са му уроки много си е добре не  е дебеланче  newsm10 newsm10 newsm10

# 173
Знам, че е така, но все пак моето бебче се оказва най-малко от всички.....
Дано всичко е наред.

# 174
milenag  благодаря ти и аз си имам линийка вече, много съм щастлива

# 175
Знам, че е така, но все пак моето бебче се оказва най-малко от всички.....
Дано всичко е наред.
според нея даже си 16 сед. в 16 сед. бебето е даже 100гр. Peace Peace Peace

# 176
 знае ли някои какво стана с msbilt  - вчера беше много притеснена, дали е успяла да отиде на доктор, за да чуе второ мнение?

# 177
Познай на кой се е метнало такова дебеланче! smile3504 Това от къде го гледаш
намери ли го?

# 178
Ехо ,Варненки!!!

Няма ли да се организираме и ние да попълваме албума със снимки от срещите ни?

Flutter

# 179
ася20, не са ти взели много пари според мен. Със сигурност знам че преди 3-4 г. тук в Пловдив на частно обработката на генет. Материал струваше 350 лв. Отделно гинеколога взима над 100 лв. за пункцията. То само иглата струва 20 лв. Гадното в ситуацията е че не са ти казали предварително, дано резултата ти е добър Hug А иначе в св. Лазар взимат 600 лв  Shocked което май е само за процедурата !
Момичета за среща в Пловдив,ако искате другата седмица , аз съм свободна през деня, предпочитам да е на кафе, а не на обяд , но както искате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт