. Най - сетне и аз се включвам. От петък сме в новата квартира и вече имаме интернет. От сега нататък ще съм редовна, доколкото ми позволяват децата
Като споменах децата те са добре и бързо свикват с новата обстановка. Дани страшно много се е разглезил и се чудя как ще се справям с него, защото ако не стане неговата прави в буквалния смисъл истерии
. Иначе не иска въобще да говори, понякога има по някой и друг проблясък и каже някоя и друга думичка, но това е твърде рядко. Мислех да го водя на логопед, но педиатърката каза, че е още малък, а освен това вероятността да не иска да говори е, че до момента е слушал два езика едновременно и това му е пречело. Предполага, че до няколко месеца ще започне свободно да говори, но ще поживеем, ще видим С памперса също нищо не става и аз откакто съм тук не съм го мъчила на гърнето. До първи клас все ще го науча да ходи на него
Бебка и тя е добре. Да чукам на дърво, тя е страхотно бебе и нямам никакви грижи с нея. Надявам се и за в бъдеще да е така.
Успях да хвърля един бегъл поглед на темата и видях, че обсъждате РД. Тази година съм решила да го правим в парти клуб с дечицата на 8.12., а на 9.12 с роднините, така ще празнуваме и на Дани РД и на Ани именния ден.
Првде, и аз ти благодаря за изчерпателната информация относно клубовете
.Докато преглеждах темата за съжаление видях, че нещо лошо се е случило на Марина
. Миличка не знам какво е, но се моля за теб
.Ами за сега това е от мен. Като вляза в час ще пиша и по другите теми. Вече ще съм редовна
.Чао и приятен ден

Браво, че децата се адаптират. Къде ще ходят

.
.
.