Хайде тати, хайде мамо - дай подарък - вече ДЕКЕМВРИЙЧЕ съм голямо!

• 26 170
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте Hug.
Най - сетне и аз се включвам. От петък сме в новата квартира и вече имаме интернет. От сега нататък ще съм редовна, доколкото ми позволяват децата Mr. Green.
Като споменах децата те са добре и бързо свикват с новата обстановка. Дани страшно много се е разглезил и се чудя как ще се справям с него, защото ако не стане неговата прави в буквалния смисъл истерии ooooh!. Иначе не иска въобще да говори, понякога има по някой и друг проблясък и каже някоя и друга думичка, но това е твърде рядко. Мислех да го водя на логопед, но педиатърката каза, че е още малък, а освен това вероятността да не иска да говори е, че до момента е слушал два езика едновременно и това му е пречело. Предполага, че до няколко месеца ще започне свободно да говори, но ще поживеем, ще видим Laughing.
С памперса също нищо не става и аз откакто съм тук не съм го мъчила на гърнето. До първи клас все ще го науча да ходи на него Mr. Green.
Бебка и тя е добре. Да чукам на дърво, тя е страхотно бебе и нямам никакви грижи с нея. Надявам се и за в бъдеще да е така.
Успях да хвърля един бегъл поглед на темата и видях, че обсъждате РД. Тази година съм решила да го правим в парти клуб с дечицата на 8.12., а на 9.12 с роднините, така ще празнуваме и на Дани РД и на Ани именния ден.
Првде, и аз ти благодаря за изчерпателната информация относно клубовете   bouquet.
Докато преглеждах темата за съжаление видях, че нещо лошо се е случило на Марина Sad. Миличка не знам какво е, но се моля за теб  Praynig.
Ами за сега това е от мен. Като вляза в час ще пиша и по другите теми. Вече ще съм редовна Grinning.
Чао и приятен ден  bouquet

# 61
Здравейте и от мен!
Мими, да ти е жива и здрава именичката!

Марина, надявам се да намериш сили да споделиш какво се е случило, и да преодолееш болката! Прегръщам те!  Hug Praynig

Прибрахме Калина от Плевен, и сега пак нямам време за нищо от препускане насам-натам!
Малко се е поразглезила при баба си и дядо си, но мисля, че засега е поправимо....все още!  Crazy
НЕ се е отбила съвсем, но и това, което постигнахме е страхотно. Спим по цяла нощ, въпреки, че има още 1 зъб, който очакваме да се пояи. Суче, колкото да не кажа, че вече съвсем е престанала, но не ми пречи.
Няма за какво да ми благодарите, важното сега е да изберем най-подходящия детски клуб за случая и да има места за датата, която сме си харесали. Аз пак да си кажа, че най-много ми хареса Двете Феи  Wink

Ще допиша по-късно, че Калина ме дърпа да рисувам "даболет" - хехехе, това е самолет  hahaha

# 62
  • София
Марина, съжалявам за случилото се. Мисля, че сте взели правилното решение. Много сили и много вяра!!!  Praynig

Марти, добре дошла на квадрат! Simple Smile Браво, че децата се адаптират. Къде ще ходят Wink

Пачи, ще ходиш ли и тази година в Банско?  Wink

Габи, не разбрах какво общо има Еми... Ама спомен си имаме всички! Simple Smile

За рождения ден - ще го празнуваме в къщи. Не ми се ходи по клубове, деца на нейната възраст не познавам (присъстващите се изключват). Приготвила съм подаръци от всеки един от нас и каката има отговорната задача да ги опакова и направи красиви и впечатляващи! Подаръците са най-вече играчки, а от баща й (имидж, какво да се прави) - книги.  bowuu

За общия рожден ден съм "за". И аз мисля, че трябва да е през януари. Повече от това: мисля, че трябва да е през януари 2008!  Mr. Green

Поздрави на всички в този студен зимен ден!
  bouquet

# 63
Марина, много прегръдки и от мен  Hug. Кураж!

Габи, не разбрах какво общо има Еми... Ама спомен си имаме всички! Simple Smile

Ами, реших, че Еми го е рисувала, но явно съм сбъркала
Марти, радвам се, че си отново сред нас. Хубаво е, че децата бързо се адаптират.
Аз днес питах в яслата дали мога да занеса торта за РД и отговорът беше отрицателен  Sad. Щвно ще си ядем тортата вкъщи.
Някой май силно ми завидя, че Виктор не реве в яслата и сега е голяма борба сутрин. Реве, тръшка се. Ужас. А с такъв кеф ходеше миналата семица.

# 64
  • Варна, морето и сините вълни!
Марина, дано намериш в себе си сили да продължиш напред! Hug Hug

Някой май силно ми завидя, че Виктор не реве в яслата и сега е голяма борба сутрин. Реве, тръшка се. Ужас. А с такъв кеф ходеше миналата семица.
Габи, това е напъно нормално което прави Вики. Много деца не плачат в началото, защото не са наясно какво им се случва. Но сега разбира че всеки ден ще е там без мама и това не му харесва. Имаш 2 варианта - да стиснеш зъби и да продължиш.. и да си го оставиш у дома  bouquet

Ние отложихме яслата за седмица.Борко е пак у дома с кашлица!

# 65
Мимис, ще ходя, ама с детето  Mr. Green Да не стават роднински грешки  Naughty

Момичета (тези които не са разбрали) - Марина е направила аборт по лекарска препоръка - детенцето е било с дефект на коремната стена (възможно най-лаишки обяснено). Мир на душичката му и кураж за Марина  Praynig

Марти, радвам се, че си на линия вече  Hug

А детския рожден ден може да наречем просто "коледно парти" и да го направим през декември  newsm78

# 66
Марина....кураж мила,много ми е мъчно че така са се получили нещата и трябва да преминете през този ад.Не мога да си представя как се чувстваш но се надявам да успееш да превъзмогнеш болката по скоро.Прегръщам те!  Sad

----------------------------------------

Оххх Габи много е гаден този момент с яслата,и племенника беше така преди 2 месеца -1 седмица радост ,после 1 седмица рев и после пак радост,дано бързо отмине ревящия ви период,сигурно е голяма мъка за теб да го оставяш така сутрин.

Марти...радвам се че сте добре и малката слушка-когато можеш пусни ни снимки да я видим колко е пораснала! Heart Eyes

пачко...нали каза че към Атланта може да идваш догодина,хотмамето незнам ама аз съм на линия да знаеш! Hug

# 67
Габ,защо не позволяват да занесеш торта в яслата?
Тук всички майки,чиито деца са на ясла,си носят тортата и празнуват там Р.Д. на детето!

Ехххххх,че искам и ние да доидем на общия Р.Д...... Tired

# 68
  • София
Добро утро.
Днес кафето е от мен.

Тази сутрин от 6 часа съм на крак, а през нощта освен, че ставах да кърмя бебка за капак и Дани падна от леглото и половин час рева. Сега се чувствам така все едно през мен е минал товарния влак Mr. Green.
Правде, с теб ще се борим с лигнята на дребните ми се струва Mr. Green, ама така е бабите като им ходят по акъла и не мислят за нас, сега ще се мъчим.
Габи, жалко, че Вики плаче като го водиш на ясла. Дано това е временно и скоро да започне с удоволствие да ходи. Стискам ви палци fingerscrossed.
Пачи, и аз си мислех да им направим коледно парти, ама така не на всички дечица ще им е минал РД. Ама както решите, аз съм и "за" общ РД през януари и "за" коледно парти. Важното е празници да има Laughing.
Вики, по нататък ще пусна снимки, че фотоапарата е при родителите на Ники, а той като ходи у тях все забравя да го вземе doh.
Следобед като заспят децата пак ще надникна. Ама вие се вземете в ръце и попишете малко, няма сама да си стоя във темичката Crossing Arms.
Хайде чао засега  bouquet.

# 69
Марти, мерси за кафенцето  Hug. Дано поне следобяда да поспят палавниците, че и ти да си починеш малко
Весе, и аз не знаех до сега, но не самои в нашата ясла не дават да се внася торта. Може, но да е опакована от магазина, не от сладкарница. От една страна това е добре, че имат такъв правилник, но аз като не знаех и останах малко разочарована, че няда да е на РД като на РД.
Мими, дано бързо се оправи Борко.
Ако правите Коледно парти през декември, може и аз да присъствам  Rolling Eyes. Зависи кога ще е де, но ще бъда в Берковица за няколко дена и ще прескоча до Сф.
Днес Жоро води Виктор на ясла и каза, че не е плакал. Или ги прави само при мен тези номера или вече свиква. Сутринта още не си беше отворил очите и каза, че ходи пи децата. Лелите казаха, че 2 мин след като влезе спира да плаче и си играе.
Приятен ден от мен! Аз сядам да зубкам

# 70
Габи,значи все пак може да занесеш торта!Неразбирам само каква е разликата от сладкарница и от магазин,ама.... newsm78
Марти,дано поспят мъниците,че да си починеш и ти! Hug
Мими,дано Борко се оправи скоро.Ходи ли на детска? Hug

Аз вече започнах с подаръците за Коледа и Нова Година.
Взех на детенцето на кръсниците ни ето тези неща и се надявам да му харесат!
Военна писта:http://www.vegatoys.com/media/img4223_big.jpg
http://www.vegatoys.com/media/img4224_big.jpg
http://www.vegatoys.com/media/img4225_big.jpg
Комплект на Зоро:http://www.vegatoys.com/media/img3395_big.jpg
Комплект форми за рисуване:http://www.vegatoys.com/media/img3441_big.jpg

На бебето на кумците ни ще вземем :люлка Peace

А за нашето мъниче още не сме избрали... newsm78

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 15:57 от vesenceto_85

# 71
  • Варна, морето и сините вълни!
Мерси за пожеланията за Борко. Той е здрав, но ще си го задържа у дома до края на седмицата та да ми е по - лесно да уча  Mr. Green Mr. Green

Габи, бях забравила..но ти ме подсети. И Борко го водеше баща му на ясла.Като го водех аз се скъсваше от рев и тръшкане. С баща си няма такива работи...

# 72
Габи,значи все пак може да занесеш торта!Неразбирам само каква е разликата от сладкарница и от магазин,ама.... newsm78

Предполага се, че тези, които са опаковани имат някакъв сертификат и се знае фирмата производител и са правени при някакви хигиенни изисквания. А и имат толкова консерванти, че по-бавно се развалят  Mr. Green.

# 73
  • СОФИЯ

Предполага се, че тези, които са опаковани имат някакъв сертификат и се знае фирмата производител и са правени при някакви хигиенни изисквания. А и имат толкова консерванти, че по-бавно се развалят  Mr. Green.

Габи, при нас може да се вкарва торта, но трябва към тортата и сертификат за качество мисля, че се казва да има. И на  мен не ми е ясно точно кои фирми са, но аз мисля да поразпитам, че да знам от къде да я поръчам. Твърдо съм решила живот и здраве там да и бъде рождения ден с децата.
Марти, радвам се че намина. Дано малчуганите да спят повече и да не те тормозят само.
Весенце,интересни подаръци си купила.
Ние ревем според зависи както има една дума. Като е едната смяна реве, като е друга не. Едната госпожа си я обича и много добре се чувства, като си тръгва даже се връща да й каже чао. А с другата реве и не иска да влиза и тя като й каже айде чао Андреа и тя и обръща гръб и се начумерва. Само дано не ми тормози детенцето, за да изпитва такъв ужас и страх от нея.
За общ купон било "коледен" или рожден ден разбира се съм за. Peace
Лека и спокойна вечер!

# 74
Марти - добре завърнала се сред нас. Това ,че бебка е добричка е направо похвално. При нас е обратното баткото беше много послушен,но виж АннаМария ми разказва играта от всякъде. Днес я оставих за малко и като се прибрах беше подута от рев за "мама" ,а баща и беше изкрейзил напълно. Как ще се разделяме хич си нямам идея.
Габи - това с редуването на плач и добро настроение е като че някакъв синдром. Мисля,че почти всички дечица го преминават,ако не в яслата , то в детската градина. Вики вече е мъж и ще се справи!
Мимито - бързо оздравяване на Борко!
Весе - наистина страхотни подаръци!

Общи условия

Активация на акаунт