ЛиКвИдАцИя !!!/НАМАЛЕНИЯ/АКЦИИ/РАЗПРОДАЖБИ - 2007

• 106 223
  • 906
  •   1
Отговори
# 240
  • България-Швейцария
Нямам време да изчета всичко, някой да знае има ли намаление в магазините на Marlboro?
Миналата година май точно по това време имаше и то не малко, около 40-50%.

# 241
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b1128dc84a4e53a8207d686f3b298f … ame=&size=5x4
ето тук се намира магазина Grinning, като се тръгне от кръстовището с Опълченска и Сливница нагоре, броиш третата пряка и се върви по една уличка( въпросната Охрид), къщата се пада вдясно с двор, но да ви кажа че събота и неделя е лудница и понякога се чака отвън Rolling Eyes

Само да вметна

лятото си купих бели обувки, след седмица, с ужас установих,
че основата на тока е черна - беше се обелил, а не беше от кожа.
Септември се сдобих с нови ботушки,
вече не ги нося  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На черните ми, естествена кожа ботуши, основата на тока се оказа .......... бяла  Shocked Shocked Shocked
Да не говорим, че кожата на петата вече почти я няма  ooooh! ooooh! ooooh!
Аз шофирам от 19 години - е такова чудо, за три месеца да ми падне кожата от петата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ThinkingЛелеееее, ама че работа - аз пък точно от този магазин имам 2 чифта и съм супер доволна - не са мръднали!
Само да добавя - в Ексклузив на Витошка има 50%!!!

# 242
Ali&Meli мерси  Hug

# 243
  • Кацнала на едно дърво.
Нямам време да изчета всичко, някой да знае има ли намаление в магазините на Marlboro?
И аз се интересувам. Grinning

# 244
Crazy
от вас чувам за такъв магазин, какво продават там?

# 245
  • София-Лагера
Crazy
Дрехи.И са скъпички.Мъжо гледа яке за 1500лв #Crazy

# 246
Crazy
Дрехи.И са скъпички.Мъжо гледа яке за 1500лв #Crazy
ааа, ок, значи не ме интересува  Stop
хехе, и с намалението не са за мен  Laughing

# 247
Ланфеар , ходи ли до Зара?
Аз си търся яке, дънки, бутуши -  да могат да влязат големите ми прасци, - нещо изчистено, по-скоро класическо, може някоя блузка и нещо за мъжо, за бебчо на оз съм закъсала с тия кила. Та някой да ми каже къде може да има всичко това на едно място или много близко едно до друго. Да включа и на приемлива цена. Та със всичките ми изисквания има ли смисъл да ходя до СФ на пазар? Щото требва да съм много, ама много бърза

# 248
  • Countryside
Аз си търся яке, дънки, бутуши -  да могат да влязат големите ми прасци, - нещо изчистено, по-скоро класическо, може някоя блузка и нещо за мъжо, за бебчо на оз съм закъсала с тия кила. Та някой да ми каже къде може да има всичко това на едно място или много близко едно до друго. Да включа и на приемлива цена. Та със всичките ми изисквания има ли смисъл да ходя до СФ на пазар? Щото требва да съм много, ама много бърза
Ако ще идваш до София, специално за пазар сега не е най-подходящия момент. Ела януари, когато почнат истинските намаления  Wink А за на Зара парцалите няма да отварям дума, чееее Sick

# 249
Камамбер ,защо през януари да са големите намаления? Кога са тогава?

# 250
  • Countryside
Камамбер ,защо през януари да са големите намаления? Кога са тогава?
Ами то по цял свят е така, януари има намаления от 50%, та до 70%. Вярно, че бързо се опосква и трябва човек да знае къде и какво да търси, но определено си е далвара. За всеки магазин е различно, няма конкретна дата, но началото на януари почват. Сега по Коледа има зарибяващи намаления по 20-30-(уж)50% за да купуват хората подаръци. Но истинските намаления тепърва предстоят  Party

# 251
не съм ходила още

А за на Зара парцалите няма да отварям дума, чееее Sick
ааа, харесах си палто на Зара аз
но останалите неща са наистина  Sick
ама на мен и Манго са ми  Sick
и H&M са ми  Sick

# 252
разубедих те ме, а аз откъде да знам в коя събота ще успея да отида през януари. САмо тогава има кой да ми гледа детенце. И едва ли ще хвана нещо.Нямам късмет на пазаруване на далавера  Sick

# 253
еее, спокойно бе, намаленията почват януари и хващат и февруари
някой магазини разпродават до последно
не винаги всичко се опосква първите дни
а и ако си стандартна физика ще си намериш без проблем

# 254
Ланфеар , много стандартна 70 килограмова физика, а миналата година бях 53

Общи условия

Активация на акаунт