Зимно математическо състезание - знаете ли кога?

• 46 767
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Ameliq, има вече резултати в нета и за двете състезания от 01.12.2007

Е, дайте линк, де-е!

# 106
  • Бургас
Зависи за кой град. За Бургас едното е http://www.pmgbs.com/viewnews.php?id=63. А за другото до довечера ще гледам да разбера, че дъщеря ми ги гледа и сега нещо не го откривам!  Embarassed

# 107
Всъщност ме интересуваше за София, но благодаря, все пак.  Simple Smile

# 108
  • София и там където не се пуши

И в София по училища и сайтове има публикувани резултати, на някои места, но пак родители от СМГ са тръчкали за задачи и тази година (нали там след обяд се провежда), но аз тази година не съм свидетел и да разкажат тези, които са били свидетели. Пак е станало скандал.

# 109
А за коледното от събота - 8.12, има ли?

# 110

И в София по училища и сайтове има публикувани резултати, на някои места, но пак родители от СМГ са тръчкали за задачи и тази година (нали там след обяд се провежда), но аз тази година не съм свидетел и да разкажат тези, които са били свидетели. Пак е станало скандал.

Хм, нашите бяха преди обед - и на Салабашев, и на Коледното. newsm78 Кой се е явявал следобед? Пусни клюката.  Mr. Green

# 111
По отношение на Салабашев в София има неофициални резултати за децата, които са се явявали в НПМГ, на страницата на НПМГ / от менюто виж ученици, следва математика и резултати от състезания/. Ние не сме се явявали в НПМГ, но нашите резултати също излязоха. Опитвам да разбера на колко места в София се е провел Иван Салабашев, но безуспешно

# 112
  • Бургас
При нас в Б-с беше Салабашев сутринта, а Николай Чудотворец от 12.00 на обяд
и до вечерта мисля, извадиха задачите в някакъв Русенски сайт за състезанието И. Салабашев. Задачите са еднакви явно за всички градове, имаше и решения.

# 113
  • Бургас
Или не, грешка, Салабашев беше на обяд, а сутришното беше Николай Чудотворец, абе както и да е! Факт е че децата доста се измориха и на второто масово имат по-ниски резултати,а ама го измислиха и те в един ден 2 състезания!!!  #2gunfire

# 114
  • Бургас
Я каква интересна тема имало тук, а аз чак сега да я видя.

# 115
Или не, грешка, Салабашев беше на обяд, а сутришното беше Николай Чудотворец, абе както и да е!

Така си беше - ужасна тъпотия. Кой я измисли и аз се чудя. Моя син не издрържа до края на второто, излезе значително по-рано и беше пребледнял направо.
Ходил два пъти до тоалетната да се освежи, че му прилошавало и накрая го зарязал. Чак като се прибра ми се извинява милия, че се бил изложил. Но пък има деца, на които явно по друг начин им е повлияло - на първото са позагрели и на второто имат доста по-добри резултати.

Сега на 15-ти не сме ли пак на състезание  newsm78

резултатите от Салабашев за Б-с на сайта на ПМГ-то, а от Чудотвореца - на сайта на РИО Бургас

# 116
Е, аз така и не открих резултати за София - нито за Салабашев, нито за Коледното. Много съм смотана. Embarassed

Николай Чудотворец в София май не се е провиждал. Или?  newsm78

В СМГ на 15.12. ще се проведе турнир по информатика "За тортата на директора". Моят синковец точи зъби... Mr. Green

# 117
Не се тормози. Резултатите за София /за Иван Салабашев/не са излязли още официално.
Ако сте се явили в НПМГ ги има на техния сайт , но пише- неофициални резултати. Нашите резултати ни ги съобщиха, но още ги няма публикувани

# 118
  • Бургас
Или не, грешка, Салабашев беше на обяд, а сутришното беше Николай Чудотворец, абе както и да е!

Така си беше - ужасна тъпотия. Кой я измисли и аз се чудя. Моя син не издрържа до края на второто, излезе значително по-рано и беше пребледнял направо.
Ходил два пъти до тоалетната да се освежи, че му прилошавало и накрая го зарязал. Чак като се прибра ми се извинява милия, че се бил изложил. Но пък има деца, на които явно по друг начин им е повлияло - на първото са позагрели и на второто имат доста по-добри резултати.

Сега на 15-ти не сме ли пак на състезание  newsm78

резултатите от Салабашев за Б-с на сайта на ПМГ-то, а от Чудотвореца - на сайта на РИО Бургас
Там сме! Живот и здраве! Щом децата искат ще ходят...  Hug

# 119
Днес се обадих в СБМ и питах кога се очаква да излязат резултатите от Иван Салабашев. Отговориха ми, че чакат резултатите от още два района и сигурно ще ги публикуват през следващата седмица / става въпрос за официалните резултати за цялата страна

Общи условия

Активация на акаунт