Нетърпеливи сме да чуем вече, сърчицето на ЮЛСКОТО човече!

• 11 514
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • непостоянно
....................
А да ви питам:как да си ка4а сним4ица ?  Rolling Eyes
 ....................

Отиди на профила ти и отляво, където пише промени профила, натисни второто поред: профил. Там имаш опция да си избереш картинка или да си качиш собствена снимка Wink Само, че не може да я качиш директно от компютъра ти, ами трябва първо да я качиш някъде в нета Mr. Green УСПЕХ!

# 76
  • Варна
Здравейте, момичета Hug
На мен днес ми е малко тъпо, но се надявам да ми се оправи настроението. Иначе съм все така без симптоми, сигурно ви омръзна вече само това да четете от мен. Даже и гърдите спряха да ме болят. Между другото се загледах в тях вчера и ми се стори, че едната е малко по-голяма, а преди никога не ми се е струвало така Crazy
И да ви се похваля, записах си час за преглед за следващия четвъртък Grinning

Ох, ето я и другата без симптоми.. Joy Станахме две...Ми ще видим другата седмица аз в понеделник , ти в четвъртък.. Пък здраве да е! И да си оправяш настроението, петък е все пак, аз само гледам часовника да става 18 ч. и да паля колата..

# 77
А какво ще кажете за продуктите на "КОКОНА - МАЙКА" ? Препоръча ми ги моята козметичка, не са скъпи... Simple Smile все пак и това е от значение!?
Аз си взех масажен крем против стрии и избелващ лосион за  лице, не че имам петна, но за всеки случай Rolling Eyes

# 78
  • непостоянно
Здравейте, момичета Hug
На мен днес ми е малко тъпо, но се надявам да ми се оправи настроението. Иначе съм все така без симптоми, сигурно ви омръзна вече само това да четете от мен. Даже и гърдите спряха да ме болят. Между другото се загледах в тях вчера и ми се стори, че едната е малко по-голяма, а преди никога не ми се е струвало така Crazy
И да ви се похваля, записах си час за преглед за следващия четвъртък Grinning

Ох, ето я и другата без симптоми.. Joy Станахме две...Ми ще видим другата седмица аз в понеделник , ти в четвъртък.. Пък здраве да е! И да си оправяш настроението, петък е все пак, аз само гледам часовника да става 18 ч. и да паля колата..

Я да спрете да се оплаквате, че сте без симптоми smile3505
Вместо да се радват, че не им се гади, нито повръщат,не са станали с огромни болезнени гърди bombs, нямат гадни пъпки по лицето  #2gunfire и т.н. и т.н.
Аааа, ще ви се карам smile3515
Я да слагате усмичките  newsm47 на лицата и да се радвате на леката си бременност preggo preggo
Дай Боже да сте така до края Praynig, пък и ние с оплакванията по-скоро да станем като вас Mr. Green

# 79
Коколина, добави към името ми - 25г и 2 бременност. Имам дъщеря  Йоанна на 2,8 г.

# 80
  • Варна
Единственият до сега по-сериозен симптом е че снощи изядах 1 буркан царска туршия... Joy Joy буахахахахааааааааа
 Ама аз и преди си обичах.. Grinning Thinking, даже като не ми е лошо ми идваше и една ракийка да си налея , aма се спрях...хахахаха

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 17:08 от Vessi_to

# 81
  • София
Ох, вярно се затъпявало...
Чета сега какво е написала Агата
Коколина, добави към името ми - 25г и 2 бременност. Имам дъщеря  Йоанна на 2,8 г.
и си мисля: Какви са сега тези ГРАМОВЕ, дето трябва да се добавят...  newsm78
Няма нищо... ще ни мине юли месец...  Mr. Green

# 82
Аа, Ивонче, аз и преди това го бях споменала, пъпки си имам Mr. Green
Иначе от липсата на симптоми не се оплаквам, никак даже, защото ако започна да повръщам не ми е ясно как ще ходя на лекции. Просто така като не усещам нищо по-различно някак ми е трудно да осъзная, че съм бременна.

# 83
  • непостоянно
Бременна си миличка  bouquet
А за това, че нямаш от гадните симптоми само се радвай Wink Наслаждавай се preggo

# 84
Ох, вярно се затъпявало...
Чета сега какво е написала Агата
и си мисля: Какви са сега тези ГРАМОВЕ, дето трябва да се добавят...  newsm78
Няма нищо... ще ни мине юли месец...  Mr. Green

Аааа, надявай се да мине.... Mr. Green

# 85
Ние се завърнахме от басейна. Голяма жаба туй дребното ей Mr. Green

Даже видях обяви за Аква фитнес и Аква Джогинг newsm78 - може и аз да се запиша по-нататък Wink

Четох за кремовете обсъждате - аз се мажех с Виши преди и нямам нито 1 стрия. Ама то много индивидуално според кожата. Четох много отзиви за Мустела, но тук не съм ги виждала. Като скокнем до Франция ще видя там, ама с моя френски да видим Crazy

Някой знае ли, дали има крем против целулит подходящ за бременни?

Аааа, надявай се да мине.... Mr. Green

Пoсле с кърмата ще ни изтича съвсем мозъка Joy

# 86
Мисля, че няма приблем да се ползват антицелулитни гелове по време на бременност Simple Smile

# 87
Майра, на колко е детето ти? Искам и аз да ходя с мойто, но не съм много наясно - заедно ли се плува, само децата ли, а майките гледат....С какъв бански, че по това време няма да намеря може би..

# 88
ООх, сега видях, на година и малко... разкажи по-подробно

# 89
Привет на всички дами, не мога да се сдържа и настоявам и аз да се запиша в тази темичка. Ако всичко върви по план - догодина, Юли, на 10-то число и нашето семейство ще порасне с още един член Party Много съм щастлива - пожелавам тази хубава емоция на всички. Ще ставам майка за първи път Grinning

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 16:10 от Cvetomila_H

Общи условия

Активация на акаунт