Нетърпеливи сме да чуем вече, сърчицето на ЮЛСКОТО човече!

• 11 497
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро на всички Simple Smile

Лека и успешна седмица

# 181
А при секциото не е ли задължителен катетъра newsm78

Задължителен е, да. Но на някои го слагат след като ги е хванала упойката, на други преди това. Аз бях от другите, голям рев му дръпнах. И 100 човека седят и те гледат, брррр Sick

# 182
Добро утро момичета. Лека и успешна седмича.
Ох Yani4ka вчера прочетох за теб и от тогава все за това си мисля. Стискам палци и се моля всичко да се размине.
Ketito, честно да си кажа и предишната бременност ми беше зле в първите 3 месеца, но някак си по-различно. Преди ми се гадеше и ми прилошаваше само вечер, а сега от още от сутринта. Преди си похапвах повечко плодове, а сега наблягам на соленичкото - трушийки, салатки, манджи. Преди почти не ядях за да не ми се пригади, а сега хем ми е зле, хем си хапвам?!?!? #Crazy Странна работа.
Нама да влизам в подробности.

# 183
  • Видин
Добро утро,юлски мами! Аз днес влизам в 6-та г.с и съм много щастлива  Crazy
Относно пола на бебчо- аз си искам момиченце,по-миличко е, но няма да се разсърдя и на момченце - баща ми има 2 дъщери и 1 внучка и ще е най-щастлив.А пък няма да се разсърдя и на 2 бебчета  Whistling
Желая ви само приятни емоции и успешна седмица   bouquet

# 184
Руми, наистина пише маслото на Икаров да се ползва от 4-ия месец, но не виждам какво може да попречи от сега. Може би хората считат че тогава започва пълнеенето, но мен сега ми е наприятна миризмата му, та какво ли ще е дотогава.
Пък и гърдите ми толкова са се подули, че ще се праснат и искам поне колкото зависи от мен да предотвратя стриите.
забравих да кажа добро утро  Embarassed

# 185
  • София
Добро утро и от мен!
Яничка , стискам палци! Дано всичко да е наред!
За протокола - момиченце 99% съм сигурна - ще бъде голяма изненада за всички ако се пръкне момък  Simple Smile
Що се отнася до раждането смятам да е нормално и дай боже да не се налага да е секцио, защото това ще означава усложнения.
Иначе първия път много не усетих , че раждам - приеха ме по спешност , нямаше време за клизма даже  Mr. Green (не можах да се изложа все пак Simple Smile ) и след 30 минути бебето се роди.
Добре дошли на новите мами! Hug

# 186
Хей момичета слагайте снимки в албумчето, че да поплакнем малко очички с ехографските снимки на бебочетата.  smile3534 Аз следващата седмица ще ходя и още от сега тръпна в очакване. Няма търпение да го видя на какво е заприличало малкото съкровище.  smile3533
Patishonka ти май обеща ама на .... нищо не си качила  smile3518.
И пишете в коя седмица е бебчо, за да се ориентираме. То и без това много не си личи кое какво е още.

# 187
  • Варна
Ох, мами... Сега идвам на работа , ходих на преглед.. Имам плоден сак , който показва че е на 7 седмици, което по мои изчисления е невъзможно..Тогава точно ми е бил последния цикъл.. Но ехографа засича седмиците по размера на плодното сакче. Лекарката каза че е възможно и да е на по малко седмици, защото не вижда ембриона добре - а на 7 седмици би трябвало да го вижда , даже да чува сърдечна дейност../ аз мисля че съм забременяла началото на този месец../ На 10.12.07 съм пак на преглед. Другото страшно мами.... ooooh!Имам киста на десния яйчник 31/37 мм - ужас.. Докторката каза че може да намалее, а ако не намалее ще и се следи развитието..Можело да не пречи на бременността...Ще откача от притеснение..Само ми се реве.. така става като не е планирана бременностаа, ето проблеми..

# 188
  • София
И аз да се регистрирам днес - пак съм на работа, едва си крепя главата да не падне, гади ми се непрекъснато. Ужаааас!!! Вчера почти цял ден съм спала - станах в 11 часа, легнах в 13, станах в 5 и половина за Отчаяни съпруги, после изгледах Зелената миля, ревах като кобила - и заради Джон Кофи, и затова, че ми беше много зле! Не мислите ли, че е супер нечестно да ни е толкова лошо на нас, жените??

# 189
  • Видин
Според мен пък всичките неразположения си заслужават като видиш малкото човече в ръцете си.Още повече като знам че година и половина сме се мъчили да го сътвориме - няма да мрънкам много, все пак това ми беше най-голямата мечта и е на път да се сбъдне  Praynig

# 190
Добро утро, момичета  bouquet

Яничка, мила, прегръщам те  Hugи се моля бебето да е добре въпреки кървенето Praynig Praynig Praynig. Пиши след прегледа какво е станало.

Добре дошли на новите момичета  bouquet

Що се отнася за дебатите за раждането, няма да се включвам в тях, най-малкото защото сама не съм сигурна кое е по-доброто. Раждала съм естествено, но с всички екстри, включително и няколко катетъра, та този път се замислям сериозно за секцио.

Коколина, добави ми на мен едно розово щъркелче, ако обичаш Laughing. Все си мисля, че този път ще родя момиченце, но да видим дали съм познала Laughing.

Момичета, и аз да ви попитам, какво стана  с пицарията, ще се организираме ли?

П. С. Забравих да ви кажа, че попитах доктора ми кога се вижда дали бебчетата са две или е едно. Той не ми отоговори на въпроса, но ми каза, че при мен е едно със сигурност. Така че някоя друга ще трябва да се включи с близнаци, аз няма да съм Laughing

# 191
Добро утро,

идвам сега от първия си преглед - бях забравила колко е вълнуващо Wink

Бебчето е вече 18мм, видя се съчицето как тупка (тук не пускат звук чак до 30та седмица Sad ). Отговаря си на бремеността - 8г.с + 5 дни.

Взеха ми веднага секрет за изследване за хламидии - предупреди ме, че е много опасно и ако се намерят трябва да се лекува с антибиотик. Допълнително ми взеха кръв за другите кръвни изследвания (без кръвна гупа, тъй като вече ми е ясна) и по мое желание за токсоплазмоза.

И аз не съм с близнаци (слава богу Wink )

# 192
Здравейте и от мен  newsm03
за протокола - 24г, София, първа бременност, термин:26.07.08 (непотвърдено), предположение за момиче  stork-girl

Отдавна съм регистрирана, но т.к. винаги съм намирала това което ме интересува се оказва, че нямам нито едно мнение във форума и много много се радвам че сефтето ми е точно тук  newsm44.
Оплаквания почти нямам , ако не броим честото посещение на тоалетната. Много съм щастлива и исках да го споделя с вас, т.к. засега само майка ми знае, а аз нямам търпение да го разглася.  smile3505

На първо време искам да ви питам в коя седмица се чува за първи път сърчицето? Днес като питах моята докт. "..кога за първи път се чуват тоновете на бебето..." тя ми каза - "..към 20 г.с."
аз ли нещо не съм разбрала!? или тя мен ? smile3506

# 193
  • Видин
към 6-7 г.с се чува сърчицето, тази твоя лекарка явно не те е разбрала.Всъщност зависи от техниката, но към 6г.с. бебето вече си има сърце и то тупка

# 194
Patishonka ти май обеща ама на .... нищо не си качила  smile3518.

Аз чакам повторна покана, за това  Mr. Green Днес ще кача, макар че още нищо не се вижда в подробности. Да не забравите после да ми похвалите точката, че ми е много хубава  Blush

Весито, не се шашкай за глупости. Нали има плоден сак? След някоя друга седмица и сърчице ще чуеш. Колкото за изчисленията по машините - ами машини, имат си зададени параметри. Ние пък сме хора и всеки си е различен   bouquet Прочети темата отпред за пренаталното възпитание, за да се амбицираш да мислиш само хубави неща  Grinning

Според мен трябва да има не само 45 свободни дни в края на бременността, но и 45 в началото  Laughing Направо си е изпитание на характера ставането ми сутрин, затътрянето до работа, държането на очи отворени и поддържането на уж работен вид. Сутрин ми е доста ниско кръвното и едваа се отлепям от земята  hahaha smile3507

Иначе, ние с бебка вече се сприятеляваме, много ми е сладка.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт