Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за епидурална анестезия по време на раждане?
Какви са препоръките за подготовка преди раждане?
Какви са препоръките за бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за епидурална анестезия по време на раждане?
При епидуралната анестезия се прилага локален анестетик на ниво 2-3 см разкритие, като дозирането се регулира през целия процес. Това позволява на майката да усеща контракциите по време на раждането. Освен това, за епизиотомия по време на раждането се взема решение дали ще бъде направена напречно или надлъжно към ануса.
-
Какви са препоръките за подготовка преди раждане?
-
Какви са препоръките за бременността и раждането?
-
Какви са препоръките за кърмене, хранене и грижи за бебето?
-
Къде мога да намеря бебешка количка?
Ние още не сме взели количка, обаче тази, която ти показваш е убиец, много е хубава.
на двете ни рожденнички да сте живи и здрави много обичани и да родите най-хубавите бебчета! аз пък взех че се поразболях
-едни сополи,гърлото ме боли ,гадост! Филипа и lullabi мн. са ви хубави количките. ох аз отивам да се наливам с чай! 

Обичам този празник
толкова е топъл и уютен. Преди две години в Германия се скъсах от украса и печене на курабийки, миналата година не ми беше до това, ноооо тази година
дупе да му е яко на милото.
Вече извадих коледните дискове с "лигави немски коледни песнопения" и голямата книга с рецептите за сладкиши.... Тази седмица може и да понакича малко жилището
ухаааа, ще замерише на канела и печени бадеми
. И да ги съсипя -голямаработа, така и така едва ли ще ги носим.
казаха ми , че ще съм секцио защото бебка не се е обърнала
Дано да стане точно обратно!Пък едно време са ги раждали и седалишно, баба ми е раждала така например!Успокоявам се с това, че тук секцио почти не правят
. Да се разпиша и аз , че вие както сте набрали скорост , ще опукате и тая тема , а аз няма и да съм се разписала .
Радвам се , че повечето сте на едно мнение с мен , че "ТЯ" и с шевове , и без все си е красива ?!