Мами от Norge!!!

• 10 796
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
ЕЕЕ бобченка, браво, много е красива тортата...
Редуайн, малееееее, ама ти ако си толкоз добра, начи те не те хвалят само от куртоазия момичетата, аз таман си помислих, че вие там по трондхеймски се четкате, ама ти явно верно си голям готвач.  Grinning
Марйо, ти не го мисли, аз в къщи си имам винце, нищо че не пия, и ракия имам във фризера, ако вземе Веско да ми дойде на гости и да му се е допило.  Grinning

# 91
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, много изкушения напоследък около мен.
Вчера баща  ми ми се обади да ме подразни как гръмнал един заек и сега заека стой маринован и чака да бъде тикнат във фурната. Оххх, така го обичам с червено винце. Лелелее   chef
Ама няма, и да има, немога да го опека така както мам го пече. Сега Деатка и Норето за баници заговориха и мен пак ми текат лигите. Имайте милост бе хораааа Laughing
Остава ми да чакам мъжо и жално да гледам двете бирички в хладилника. Леле колко време има до 12 (звуча като алкохолик), ама на една студена вода не се кара цял ден.  Crazy

# 92
  • България
Ааа,Боб4енка,така като се Фали6 бъди сигурна 4е и у вас 6те доидем Joy Joyбре,ти ли я прави таз торта  bouquet,само аз пак останах назад,да ми се не види:mrgreen:

Redwine,redwine,ади няма да те фаля ,ама ако не те фаля все едно да излъжа...

и да ви кажа за виното,стигя сме сА 4ерпали виртуално,6тото име 6те ни излезе Mr. Greenдето вика Розето,врагът НЕ спи Twisted Evil

А пала4инке,ха така,един път ела в на6ето ве4ерно 6оу тук Joy Hug

Боб4енка,ами като ти се яде баница ,няма проблем,Розето прави една баница  chef и се ка4аме на самолета до Ставангер,ти прави6 тортата,заека,агнето и т.н Joy Joy Joyот мен пиенето и т.н:peace:

# 93
ААА вие му мислете, аз съм казала, че не пия, моят имидж си е цял  Mr. Green

# 94
ааа Розе и аз не сьм сьгласна с тебе...... Naughtyи при нас всеки си пие кога си иска....аз сега като пия вино а милото ракия да неби да сме алкохолици newsm78 та той е на работа утре ама нищо не му пречи една ракиица newsm10

# 95
Да покажа творението, само се надявам да е вкусно, че незнам:

Бобче...каква е тази красота бе душа.... #Crazy  Е как няма да е вкусно бе... Joy Вкусна е много...от тука виждам и знам.... Heart Eyes  текът лиги тука... ooooh!    Ако  не... пращай я насам тортичката....и няма да остане и трохочка...гарантирам ти...Ние не отказваме тортички...  Heart Eyes

Палчинке
..незнам дали съм добър  готвач...ама моя яде всичко де.... Joy Обичам да се моткам в кухнята...и много експериминтирам ...признавам си без бой  Sunglasses
 А се появи  някоя нова книжка с рецепти в Иката..а съм я грабнала... Joy От ония безплатните, нали се сещаш...дето всяка седмица излизат...  Party
Ама напоследък ме домързява малко и гледам все на по-лики вечерки да караме...на омлетчета,принцески...и така...Прияло ми се е леща с варени стъргани  яйца... Heart Eyes Утре това ще извъртя...    chef  че моя вече с тези сухи хранички шъ почне да  ми мрънка...че искал супичка Joy

# 96
ААА вие му мислете, аз съм казала, че не пия, моят имидж си е цял  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 97
  • България
Pala4inke,как така няма едно вино да му удари6,както идва студа,знае6 ли как сгрява,
то не е казано с бутилката,ма така за моабета,аба нека да доиде форумската сре6та,тогава 6те видим кои кои е Joy Joy Joy Joy Joy

# 98
Ей, Бобче, милост нямаш!  Grinning Аз тука се заканвам как ще спирам сладкото да те излагам, а ти торти ми развяваш под носа!

Палачинко, аз шишето за мен намекнах да го скатаеш! Писах се жертвоготовна- да не се развали виното!

# 99
Марйо, аз мноо добре та разбрах, майка, не сме чак толкоз залупени... ама казвам, че няма нужда с бутилче да се примъквам, имам си и дома скътано, ако речеш да ми дойдеш на гости да пийнеш  Grinning А и може да уточня евентуално, че виното не беше на масата и да е останало а си казвахме кой кво ше пие и шефа само плаща сметката накрая... и аз жуих коли цяла вечер, та за това казвам, че отиде зян...  Laughing
Нора, срям не срам аз може някое бейлисче ако е удобно...  Blush
редуайн, аз рецепти много обичам, ама като тръгна да готвя и се оказва, че 300 неща ми трябват дето го нямам и ми съботира ентусиазма...  Rolling Eyes

Айде и аз да кажа, как правих пак баница, пак по рецептата на джоел, и пак се убедих, че трябва много масло да и се слага, за да стане наистина супер, пък аз нали гледам малко по здравословно... (чуйте ме само, баница и здравословно в едно изречение  Shocked ) да готвя и сложих малко по умерено и стана сухичка.

# 100
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сватя, ако дойдеш на гости и донесеш червени домати за ракийката, обещавам да ти направя шоколадовия вариант с М&М  Laughing Wink

# 101
  • България
Марйо, аз мноо добре та разбрах, майка, не сме чак толкоз залупени... ама казвам, че няма нужда с бутилче да се примъквам, имам си и дома скътано, ако речеш да ми дойдеш на гости да пийнеш  Grinning А и може да уточня евентуално, че виното не беше на масата и да е останало а си казвахме кой кво ше пие и шефа само плаща сметката накрая... и аз жуих коли цяла вечер, та за това казвам, че отиде зян...  Laughing
редуайн, аз рецепти много обичам, ама като тръгна да готвя и се оказва, че 300 неща ми трябват дето го нямам и ми съботира ентусиазма...  Rolling Eyes

Айде и аз да кажа, как правих пак баница, пак по рецептата на джоел, и пак се убедих, че трябва много масло да и се слага, за да стане наистина супер, пък аз нали гледам малко по здравословно... (чуйте ме само, баница и здравословно в едно изречение  Shocked ) да готвя и сложих малко по умерено и стана сухичка.

Ааа,ето,ето,казах аз ,4е само се правите на невинни,беилис и аз уважавам bowuuда приготвя отсега Grinning PeaceУдобно е,удобно е,как да не е удобно Joy
И баницата,сега издава6 таините с маслото,само да се дразним тука,добре ,4е днес ядох баница,та малко се озъптих,от лятото не бях яла като бях в БГ Mr. Green

# 102

Ааа,ето,ето,казах аз ,4е само се правите на невинни,беилис и аз уважавам bowuuда приготвя отсега Grinning PeaceУдобно е,удобно е,как да не е удобно Joy
И баницата,сега издава6 таините с маслото,само да се дразним тука,добре ,4е днес ядох баница,та малко се озъптих,от лятото не бях яла като бях в БГ Mr. Green

А палачинке...здравословна баница има ли.... Joy То май всичко вкусно е далеч от здарвословно...ама пусто вкусно, ама хора сме...и ние душа носим  Joy
А за бейлиса включете ми и мен... bowuu Не отказвам... NaughtyБейлиса  и аз го уважавам... почти колкото червеното винце... Joy

# 103
  • България
Готово,готово,прибавена си към списъка,redwine Grinning
На форумската сре6та няма да правим самолет4ета и карти4ки гледам Twisted Evil,в правилната насока вървим,браво  newsm80

# 104
Девойки..  Blush започва един прекрасен филм.... luvbed... който много  искаме с моя  да "гледаме".... Joy Joy Joy Joy

Така че ви пожелавам приятна вечер... Wink  Не зная дали ще се включа по-късно  newsm78

.....та от заранеее ви казвам...лека от мен  ylinfant 

Общи условия

Активация на акаунт