Мами от Norge!!!

• 10 801
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
redwine
какво винце си - БГ или коледен гльог с канела

какво съвпадение, palachinka
току-що пуснах рецептата за моите банички в готварския
та моля, заповядайте и да са ви вкусни въпреки маслото
а твоите съименички ги подхвърлям в тигана всяка седмица  Mr. Green

да ви пожелая приятна предколедна подготовка

# 106
  • България
Засрамете се бре Embarassed Embarassed Embarassed NaughtyДруг път никакво вино няма да нося,само 4аи Blush

# 107
Лелей, тук пак е имало виртуално напиване и хапване на ванички, салатки... Ммм, както не съм закусила още... А тортата на Бобченка като за капак я видях и сега само тя ми е пред очите... Wink

Розе, кой филм гледахте снощи?

Само да добавя, че може и мен да ме броите към Бейлиса, Мартини бианко и хубаво сухо червено винце...  Embarassed

# 108
 Crossing Arms искам и аз от тортата за закуска. Ето кафенцето тука 4ака за торти4ка. А аз в4ера пих глог. Сега redwine ме сети за него. Със стафиди и бадеми както му се полага, зна4и - открих сезона  Grinning . Дове4ера пак
И добро утро на вси4ки
И си 4акам троха торта

# 109
...а твоите съименички ги подхвърлям в тигана всяка седмица  Mr. Green
Aaa, Joel, ше го сменям ника, че много пари на задника...  Wink
ама да си жива и здрава за таз рецепта дето я сподели, и аз да се класирам в баницаправенето най-после  Hug
Мале, Милва, евала дето ти харесва глога, на мен си се струва некъ'в ужас некъ'в ад, ама като гледам всички как сладко пийват, сигурно повредата е в моя телевозор  Grinning

# 110
Аз го пия като 4ай4е. С винце вътре  Grinning, 4ервени4ко. Някои му слагат водка  Sick То и детски мога да пийна 1 4а6ка, тогава си е ба6 4ай4е. 

# 111
http://www.dinside.no/php/art.php?id=497999

Гледайте какво правят жените, не си играят.  Thinking

# 112
Абе ти мани жените техните гаджета може да са млади ама са си възрастни хора, ама какво да кажем за педофилите... направо ми се повръща от тях... и техните родители дето ги пускат да проституират. Абе изобщо в Африка нещата са толкоз изтървани вече че няма на къде. След толкова години безкрайно спонсторство от страна на Европа под формата на помощи, ей на това ниво са, да се продават за пари. Защото то бива да помогнеш в момент на нужда ама 50 години пратки учи вече 3-4то поколение, че няма нужда да бачкат, могат просто да изчакат поредната пратка храна или поредния богат турист...

# 113
Добро утро Laughing
Току що изпратихме колета: 11кг и 450 гр на цена 340 крони Laughing
Изпратихме отделно картичка от всички колеги на мъжа ми, които са дали пари.
Сега остана само да преведем парите и сме готови.
Иначе за мен започва една дъъъълга работна седмица: до понеделник включително Sad

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 10:55 от rkb

# 114
ркб, нали няма грешка, аз пратих картички до всяко дете от съкратения списък, от всяка от нас по отделно и от всеки от норвежците в списъка също...
А случайно да знаеш дали в магазина са получили картичките?

# 115
Да, точно така е.
За Вега не знам. Изпратих им още един майл, но все още не съм получила отговор. Говорих с директорката  да знае и да си чака и търси колета Laughing че иначе ще ни го върнат.

# 116
Тукощо ме озари една мисъл: Страшилището на всеки българофил Joel е милата шведка PetyaL от първата ни темичка! А аз се чудех къде се е загубила!  Grinning
Сега отивам в Готварския да видя тая рецепта (Да живее rkb - вече знам къде има кори за баница). Палачинката такава реклама й удари на тая баница, да видим какво ще сътворя аз!

# 117
Имам отговор Laughing
Zdraveite Rosi,
parite pristignaha,no karti4kite o6te ne.Dokoga mojem da 4akame? Igra4kite ina4e sa prigotveni.
Pozdravi!
Cveti

Писах, че могат да изчакат още 1 седмица. Директорката каза, че тържеството им е на 17.12.

# 118
Ох, дано да не се затрият в пощата, пратила съм ги преди 8-9 дни, миналия понеделник... по някога стигат за 3-4-5 дена много бързо, но съм имала случай писма да пътуват по 1 месец, че и повече.  Sad

Сестра ми както се прибира на 4ти, ако до тогава още не са дошли най-много да сядам и 2ри път да пиша...

# 119
  • Stavanger,Norway/ Varna
Палачинке вие сестра ти няма ли да я изпращате до Сула на летището, или имате летище в Хаугесунд?

Ей това чудо глог- никога не съм го пила. ВИдях го тук в магазина, ама като незнам какво е, не смея. Опишете ми ако може на какво прилича.

Общи условия

Активация на акаунт