Мами от Norge!!!

• 10 766
  • 313
  •   1
Отговори
# 45
  • Stavanger,Norway/ Varna
Розе хубаво да си прекарате, после да разказваш.

Хахах, караницата с мъжо има голям ефект. Стана, лъсна цялата къща  Shocked, сега си пере маратонките. Че аз така, всеки ден ще му свивам сърмите, даже и внимание на детето повече от обикновенно обърна. Брех, брех, къде било разковничето  Crazy

# 46
  • България
Ааа,Розе,Розе,няма скука при тебе,а,аи наздраве  newsm24Да си изкарате супер  готино,оба4е утре да му мисли6 как 6те се представя6 Sunglasses,кат 6те ти идват драги гости lalalala  Joy

Боб4енка,еи,ама намерила си разковни4ето thumbsup,даааа,това е на4инът,с добро не става,ка4ат ти се на главата само Grinning Mr. GreenТака,поддържаи боината готовност,да се по4увстав6 и ти 4овек,друг на4ин нема Wink bowuu

Тук вали,та не спира,няма мърдане навън пак...

Видях ,4е Деата надникна тук и се покри ,бързо да се от4ете,ама ха Grinning
И Марио голямо наказване се наказва,бре Shocked Joy
Ркб,4акаме вклу4ване и от4ет от днес Wink Joy Joy

Последна редакция: нд, 25 ное 2007, 18:15 от norah

# 47
прави сте, нора и бобченка. и аз на моя като му се поскарам, да видите как сам се сеща да измие чиниите и да си прибере дрехите в гардероба.  Mr. Green

# 48
Тук съм, къде да ходя Laughing
Гостите ми си отидоха и сега се караме с половинката кой канал на ТВто да гледаме Laughing
momo , моя си мие чинии всеки ден, това си е негова работа Joy

# 49
  • България
Ркб,много лежерно така го дава6,я разкажи пове4е Grinning
Момо и Ркб,аз му намерих цаката,преди някъде 8 години (става въпрос за миенето на 4инии).Взехме си миялна и моят живот определям така,преди миялната  1dishesи след newsm81 cheers.Родих сеееееее,миялната е наи- добрата ми приятелка,да е жива и здрава да не се разваля PeaceТова е таината на дългия брак Mr. Green Peace
Ркб,6то се карате с половинката,вземете си втори телевизор,ето другата таина Peace Joy
Сега 6те си купувам прахосмука4ка робот,тогава няма нужда да стоя в къ6ти пове4е Mr. Green Crossing Arms
Пускам телевизора,пералнята,миялната и робота и отивам на парти JoyКакво друго им трябва на моите двама в къ6ти ...

# 50
  • България
Няма никои днес на хоризонта newsm78,аз ве4е се запътвам към леглото.Утре е нова седмица. Mr. Green
Лека ве4ер на вси4ки  bouquet

# 51
Привет на всички будни и заспали....   Аз се завърнах от партито...И  кво да ви кажа..... ами  беше ......

Ако знаете какво правихме у колежката  у която бяхме на форшпила... newsm78 Ами никога няма да се сетите... Sick

Трябваше да лепим саморъчно  коледни картички, да конструираме  самолетчета и да везем възглавнички...

За кого бяха тез престаравния.... newsm78 След като нямаше нито едно дете там  newsm78 Бяхме само възрастни, и после това ще се хвърли в кофата... Confused

Чудех се в час по трудово ли съм....или в лудницата Joy Шъ мъ уморат тия хора бе  ... Joy Joy Joy

Тез мойте колеги напълно са .... perko perko perko

Тия ми разбиха всички илюзии за предколедно парти... Някой бил ли е на такова нещо бе хора..кажете? newsm78  Нормално ли е това? Rolling Eyes

Трондхеймските девойки.... Heart Eyes  Ще  ви чакам  утре  в уречения час  .... Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 02:08 от redwine

# 52
redwine ( идеен ник между другото Joy) ти още ли не си опознала норвежката душа? Joy Идеята им е да правят нещо заедно, а какво няма значение. Аз като ги слушам какви идеи имат за нашата юлебур ooooh! Добре че най вероятно ще я пропусна, че иначе.......
norah , и да им плащаме 2 лиценза? Не, мерси. Мисля, че 3 компютъра са достатъчни, и така може да се гледа ТВ.
Колетите няма да се изпратят днес. Обадиха се на половинката да отива по спешност на работа. Та ги оставихме за утре.

# 53
  • София/Осло
redwine - ха ха ха е не мога да си те представя с игла в ръката, пък там в ъгъла седи едно самотно винце и вика ли вика , ама няяямааа  Joy Joy Joy Joy Joy
ркб -какви са тия лицензи  newsm78

# 54
Ами тук се плаща годишен лиценз, за да гледаш телевизия Mr. Green

# 55
  • България
 newsm62
Redwine,колежката ти обра то4ките,Оскари за наи тъп- форспил,и аз съм била не на една тъпня,но това е просто върха,не мога да повярвам.. .

rkb(няма да казвате,4е имате  два,ти тоз номер не го ли знае6,да те нау4а,освен ако те нямат на4ин да разберат;-))
О6те по -хитро,на другия тв няма да гледате НРК,лизенzа нали е само за него,така мисля поне..

Redwine,на живо 6те разказва6 пове4е,нямам търпение Joy Joy
See you!!!

# 56
  • София/Осло
Shocked --не истина просто  Joy Joy Joy Joy

# 57
Shocked --не истина просто  Joy Joy Joy Joy

newsm62
rkb(няма да казвате,4е имате  два,ти тоз номер не го ли знае6,да те нау4а,освен ако те нямат на4ин да разберат;-))
О6те по -хитро,на другия тв няма да гледате НРК,лизенzа нали е само за него,така мисля поне..

Хехе, добре, че норвежците не знаят бг, че ще има да научат доста бг номера.  Laughing

# 58
  • България
Аааа,вие не знаете ли,ама като са толкова ал4ни какво ни остава.Освен това този номер е типи4но норвежки Wink,аз тук разбрах за него,не 4е сме го прилагали,но мислим да вземем тв на детето,не е незаконно,понеже тои НРК не гледа newsm78

Да не мислите,4е те са света вода,неее,но  бг номерата от" класа"слава богу не прилагат StopИна4е няма да е толкова уреден живота тук Peace

Аз бягам по зада4и,лек ден и хубава седмица на вси4ки Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 10:30 от norah

# 59
  • София/Осло
Е добре де, как биха могли да те хванат, ако не плащаш ,примерно....и това явно е за всеки телевизор, а в какъв размер е таксата
яя колко ми е интересно всичко това, тия норвежци не престават да ме изненадват, че са построили комунизма е ясно ,но и това ли аджеба го има тук  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт