Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за увеличаване на кърмата?
Какво да правя, ако бебето ми спи, но е време за хранене?
Какви са някои методи за успокояване на бебе с колики и как мога да успокоя бебето с колики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за увеличаване на кърмата?
Един от методите за увеличаване на кърмата е да насърчите по-честото кърмене на бебето, дори и на всеки час, особено през нощта, защото тогава лактацията се стимулира най-много. Освен това, мазенът може да помогне при масажиране на зърната след всяко хранене. Постоянството в тези методи е от значение; пропуските могат да повлияят отрицателно върху процеса на кърмене.
-
Какво да правя, ако бебето ми спи, но е време за хранене?
Ако бебето ви спи, но е време за хранене, мненията са разделени. Някои майки предпочитат да не будят бебето и да го оставят да се храни, когато огладнее. Други предпочитат да събудят бебето, за да го нахранят в определени интервали. Важно е да се консултирате с педиатър или консултант по кърмене, за да вземете най-доброто решение за вас и вашето бебе.
-
Какви са някои методи за успокояване на бебе с колики и как мога да успокоя бебето с колики?
За успокояване на бебе с колики могат да се използват различни методи, като например люлеене на кошарата, дрънкане с играчка, говорене със спокоен глас, масаж на корема или гушкане по корем върху майчината гърда. Важно е да изберете метод, който работи най-добре за конкретното бебе чрез наблюдение на реакциите му и търсене на най-ефективния начин за облекчаване на дискомфорта.
-
Как да увеличите кърмата си?
-
Колко често трябва да ака бебе на 10 дни, когато е на смесено хранене?
...взех да се отчайвам. 
ще се пробвам и аз да потърся
ох дано поне по това прилича на мен...
един хирург дето в сряда ще е на Пълна промяна
И аз помня, че почнаха да ми мажат корема с едно жълто, овързаха ме,взеха "да точат ножове" 

И да пишете по често еййй

Утре мисля да отида на лекар да ме видят, че...много ми е притеснено.