Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 9!

• 28 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
да ви се похваля,днес получих два от дьлго чаканите подарька-плюшените играчки жаба и дяволче,сега очаквам още 3 -заека,ел. зарче и една синя чанта  Peace
п.п. пакетите бяха отваряни  #2gunfire

# 721
Аз когато си взех дяволчето, не беше отварян пакета. Може би във Враца в пощата са коректни  Wink

# 722
  • софия
Искам и аз да изкажа благодарности на Иримил за хака, че без него нямаше да разбера че има 15 -то ниво на Заека самоубиец и да го мина.  :

значи ти остават само още 3 нива Wink

# 723
подаръци а? Simple Smile
Е запишете и мене от днес с лампа за лаптоп Simple Smile
Утре снимка, че апаратчето е в зареждача

другите ми подаръци явно ги крадат пощаджиите.... щото само на този адрес ми пристигат ( в друг район)...
За щастие, го установих достатъчно навреме Simple Smile

# 724
Ами тогава и аз да се похваля - пристигнаха лампата за лаптоп и часовника  Grinning

# 725
Доре се фукате, а кой ще ми подари пояса Joy

# 726
Здравейте, само да попитам някой печелил ли е и получавал ли е подарък(плюшена играчка) от g2space?

# 727
Аз имам регистрация там, но забравям да играя. А и са ми малко точките, за да спечеля нещо.

# 728
  • гр. Козлодуй
Аз не съм и инсталирала, но ми е странно.... Потребител, регистриран вчера идва, хвърля някаква програма и всички се мятаме като луди на нея... Наречете ме каквато искате, но в интернет подхождам с малко повечко недоверие... 
Мисля си, че след като програмата "влияе" върху игрите би трябвало от Прайзи да могат да "видят", че се ползва и да разкатаят де що профил има...

Ползвахме един профил, затова регистрацията му е отскоро. Залагам си главата, че каквото постне Irimil си струва.

# 729
някой може ли да качи програмката за заека някъде защото при последната преинсталация ми се загуби някъде
Благодаря предварително Hug

# 730
Аз я имам програмката, но се опитвам да намеря откъде я свалих  newsm78
Намерих я  Party
http://prizee.editboard.com/forum-f6/topic-t50.htm
има и обяснение.
Искам да добавя, че при мен доста често заека е обърнат в грешна посока - трябва да го преместите в правилната.

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 18:04 от wel

# 731
ами аз пробвах, но явно вече я няма там,
wel мерси че потърси  Heart Eyes дали можеш да я шарнеш от някъде. че след 9 ниво не мога да ги минавам сама и днеска много ме хвана яд, че доста точки загубих

# 732
някой може ли да качи програмката за заека някъде защото при последната преинсталация ми се загуби някъде
Благодаря предварително Hug

Виж тук http://prizee.editboard.com/forum-f6/topic-t50.htm

# 733
тнкс то ИРИ за мнението. Де да ми оказваше такова доверие и на живо :Joy

magito
На въпроса с програмката за градинския ангел/заек.
Линк за програмката и за JAVA update.

http://new.data.bg/prizee/Toudou2.exe

посетете и подписа ми за метрополиса Simple Smile

ето и две от мойте награди Simple Smile,
за съжаление, заека мигна по време на снимката...па ми свърши и лентата... та няма да му видите очите  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 16:57 от IRIMIL

# 734

Общи условия

Активация на акаунт