Пази го много сега, че наистина имунитета след шарка се срива. А Саностола са чудни витамини. Аз ги давам на Теди профилактично винаги 2 пъти в годината.Зузи, освен да ти пожелая бързо да ви отминава скарлатината, какво друго. Честно казано и на мен ми се иска вече да свършва зимата - обичам го този сезон, ама с тия болести...
Рени, и на мен ми стана много мило за прозявката.
Добре, че сте се разбрали за кукличката. Учителките наистина трябва да се съобразяват с децата от първа група, тъй като за тях това е преходен период и то стресиращ.Джони, и нашата ДГ е на подобен режим. Влиза се само в коридора, където събличаш връхните дрехи на детето, слагаш пантофи и му казваш: "Чао". Оттам нататък родителски крак не пристъпва. При нас има две първи групи и нашата е на втория етаж. По същия начин се звъни на звънец, когато оставяме или прибираме децата. Не е лоша тази система според мен, защото хем учи децата на някаква самостоятелност, хем се пази по-чисто. Така си мисля аз де.

Кали, тия пари за Мазнейкова са си направо обир. Но си права - важен е докторът. В "Токуда" има читави доктори, а неонатологията им е страшна класа. За условията да не говорим. Но действително съществува риск да няма за теб свободно легло като тръгнеш да раждаш. Пък е и важно кой лекар ти е следил бременността. Аз за леглото нямаше да имам проблем, ако бях решила да раждам в "Токуда". Но предпочетох да си раждам при доктора, който ме познава най-добре, пък и в мизерните условия на Шейново. Виж, ако има трети път сигурно ще е в Токуда.
и остава да се пазим от грипа
Добре, че подранихме с резервацията.
Та на 15 ще вдигаме двоен купон вкъщи, а на следващия ден ще празнуваме в клубчето с дечурлигата. И понеже 16-ти се пада неделя, в градината ще черпим чак в понеделник. Така че предстои ни три дни яли, пили и се веселили.
Кога мина това време 
.
Браво на Бори, юнак. И Марти много обича да се къпе, само в банята би стояла и би се обливала с душа
да е здрав и послушан Сашето
а и в къщи ще има втора торта. Втората торта обикновено е или от Неделя или от Светлана99/че са ни наблизо/.
Браво на Бори!