Рамки и Фотошоп - за Напреднали 46

• 24 583
  • 546
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не е скрап, но ще ги кача след малко  Hug щ
Мад, малко много ми идват елементите, скриват снимката  Peace

# 331
O, Карменче, много готина рамка и Дария  Heart Eyes Цветята сама ли си ги прави  Hug

черните рисуваните са от твоя сайт, а другите съм ги изрязвала от различни китове!

# 332
Дамаянти,качих рамчицата като марки в моя сайт Hug

# 333
  • София
Мерси Лати и Карменче  Hug
Аз не мога да открия жабите - бяха адски много на едно пнг, за това качвам тези от рамката, а другите ако ги открия ще ги кача  Blush

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/34/58?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F34%2F58

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/34/59?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F34%2F59

# 334
Дамаянти, рамката с жабите е един път!!!!!
Карменче и твоята е прекрасна  Heart Eyes

# 335
  • София
Тортата не съм я правила аз, въобще не умея да правя сладки неща EmbarassedЗа разлика от Наталина.

Дамаянтииии, първата и последната са прекрасно-великолепни!!!А черно-бялата снимка-постоянно се връщам да я съзерцавам.Браво!Иначе плагиатствай колкото искаш, не е моя идеята Laughing
Карменче, чудесна е !

Лати, според мен бих засилила зеленото, да е по-тревисто, иначе много ми харесва идеята и изпълнението.
Плачолина, ти май много обичаш да се рамкираш, и добре ти се получават рамките.Аз досега не съм се рамкирала нито веднъж, освен когато съм с детето.Все не се харесвам по снимките, ама то магаре станало-магаре излезнало Laughing

# 336

Плачолина, ти май много обичаш да се рамкираш, и добре ти се получават рамките.Аз досега не съм се рамкирала нито веднъж, освен когато съм с детето.Все не се харесвам по снимките, ама то магаре станало-магаре излезнало Laughing
Ами да ти кажа честно най-ми е лесно да рамкирам себе си,защото детето все има претенции да не е с женски елементи #2gunfire,а пък таткото да не се показвал много #Cussing out,ами сама  си се снимам, сама си се рамкирам. Crazy
От утре продължавам с календара-засипана съм с елементи не за един ,а за 10 календара,благодаря ви. Hug

# 337
доста са ви хубави рамките

някои снимки особено смешни и забавни Laughing :lol:MadGirl

Дамаянти и 4-те м харесват на едната полукръгчетата сигурно нарочно са една идея по-големи от едната страна, ама малко разсейва, де да знам

KaРмeНчеТо, да вече знам кой се е криел зад ника дартилова

предишната страница нямам сили да я коментирам, много е хубава

# 338
Дамаянти много са сладки всички  bouquet

# 339
леле какви красоти последните 2 страници. Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Чучу,нвероятно красиви рамки правиш!  bouquet
Тед кат,твойта последна също е много хубава. Heart Eyes
Елиг,и твоя кейк е много готин Hug
Вейдър,много сладурска.Малката страхотна физиономия е направила Laughing
Дамаянти,и 4-те са хубави,но като че ли най ми допадат 1-та и 3-та,а в първата съм влюбена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Карменчето,супер Heart Eyes
Мад, и на мен ми идват в повече тия маргарити и като че ли жълтите пеперудки по средата. ConfusedИначе е много весела Grinning

След вашите красоти да постна моя скромен 2-ри опит за коледна рамка. Embarassed

# 340

И да попитам тази кой я е правил?Тед кат или чучулигата?Страхотна е,много ми харесва. Heart Eyes

# 341
# 342
Чочка тази е на Тед кат Heart EyesОбаче аз мисля че и модела е много важен Mr. Green Joy

# 343
Чочка тази е на Тед кат Heart EyesОбаче аз мисля че и модела е много важен Mr. Green Joy
smile3521

# 344
Малена плаката е страхотен, весел и подсказващ веселие.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт